Avon - Sales Leader
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Avon-Sales Leader
Ahojky můžu mít dotaz?Nevíte jak se dostat na Avon sales leader?Co má člověk jako nápln práce a co musí splnovat? Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dělala před pár lety koordinátorku, což je podle mě právě ten sales leader
No, měla jsem pod sebou Avon lady, byla jsem s nima v kontaktu, pomáhala jim, přivýdělek to byl po nějaké době slušný (ale já za to obratem nakoupila kosmetiku), od paní, co byla ještě nade mnou, jsem pravidelně dostávala výrobky zdarma, vzorky zdarma a spoustu jiného.Sekla jsem s tím ale nakonec, protože jsem na to neměla čas - měla jsem zaměstnání na hl.poměr jinde a tady jsem musela být třeba po večerech na různých akcích, kde jsem měla oslovovat lid, lákat je ke stánku (to jsem na tom nenáviděla, musím si samo aktivně hledat ty avonky pod sebe), celé dny mi v práci drnčel telefon.Druhý důvod, proč jsem skončila, bylo právě tohle, to oslovování, nejsem na to stát někde v obchoďáku a „otravovat“ lidi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xangel87 a to je na živnostenský list nebo normalne jak avon lady..a kolik je podmínka mít pod sebou těch avonlady..nevíš?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tenkrát ŽL neměla, ale mám pocit, že ho časem chtěli
Ty jo, už je to hrozně dlouho, to ti nepovím kolik avon lady…Čím víc, tím líp
Problém je, že dnes je avon lady každá druhá, takže najít novou tvář bude asi fuška…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem leader. Klidně poradím. Jsem pro oblast 338, Ostrava a okolí.
- Citovat
- Upravit
Jj 338 je super oblast s naší zonovou manažerkou
ano chce to oslovovat nové lidi a není to vždy jednoduché, ale je to velmi zajímavá práce, u které potkám mnoho lidí a když máme z Avonu podporu v podobě katalogů, vzorků,,,tak jde práce hned lehčeji
- Citovat
- Upravit
SL
@betonka píše:
Také jsem leader. Klidně poradím. Jsem pro oblast 338, Ostrava a okolí.
Ahoj, můžu se zeptat na pár informací ohledně Sales Leader? Prosím o email ![]()
- Citovat
- Upravit