Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
JÁ CHTĚLA BÝT PARAŠUTISTA -MYSLELA JSEMSI ,ŽE LETUŠKA APARAŠUTISTA JE TO SAMÝ ![]()
Tak já chtěla nosit kabelku a klapat podpatkama
. Pak taky pusinkovat se s klukama
.
Jo a strašně jsem jako malá toužila po kaštanových vlnitých vlasech (které od přírody nemám a teď už bych ani nechtěla)
.
A pracovat jsem chtěla jako popelář (moc se mi líbilo, jak se vozí na stupátku)
a později jsem chtěla být právničkou nebo módní návrhářkou ![]()
Tak já jako malá chtěla být cvičitelkou delfínů ![]()
A (do dneška se za to stydím)jsme se se ségrou hádaly o máminý věci(boty,šaty,šminky apod.)komu budou patřit,až máma umře
-nechápaly jsme pojem smrt
Já jsem chtěla být lékařkou!! ![]()
Pak jsem strašně dlouho prohlašovala, že budu agentkou FBI
(Akta X jsem zbožňovala - dnes po více jak 10 letech na ně koukám díl po dílu a občas zavírám oči, protože se bojím nebo je něco nechutný
)
Pak jsem chtěla mít klapací boty na vysokém podpatku - jako modelka
A taky jsem chtěla být vychovatelkou v nějakém dětském domově, abych nemusela rodit své děti, protože to strašně bolí!!
No - děti zatím nemám - ale chci a chci 3!
Agentkou FBI nejsem a na 99,9 % nebudu, lékařkou také ne - bojím se bacilů
A boty na vysokém podpatku nenosím do dnes ![]()
Tak já jsem si říkala, ža až budu velká, budu mít klapavé boty - na podpatku..
To byl ale omyl, boty na podpatku ráda nemám a nosím je pouze v nejnutnějších případech..
Jo a kosmonautem jsem také chtěla být, dneska už mám úplně jiné sny.. ![]()
Já chtěla být učitelkou… vždy podle toho v jaké jsem byla škole - takže nejdřív jsem chtěla být uč. ve školce, pak na základce atd. ![]()
Později jsem měla takovéto smělé plány: chci být doktorka, vezmu si právníka a budeme spolu mít šest dětí a hotel na horách
No tak teď zbývají už jen ty děti. Po hotelu už netoužím, jsem lékárnice a vzala jsem si (snadjednou)inženýra
Já jsem taky chtěla klapat podpatkama a pak jsem se těšila, až mi vyrostou prsa a bude ze mě velká holka. Na malování. Černý lakovky jsem měla taky a ten klapot byl bezva. Nesnášela jsem jak mě mamka říká co si mam vzít na sebe. Až si budu moc vzít to co chci. A nebudu muset nosit čepice.
Ja chtela ve skolce rychle vyrust, aby na me mamka uz nemohla beztrestne oblikat sukne
Povedlo se ve 12 a do 20 jsem nosila sukne jen pod pohruzkou nasili. Ted uz je to celkem bezna soucast satniku. Ted bych si prala byt zase ve skolce ![]()
Tak já jsem chtěla mít svůj vlastní byteček,a bydlet v něm sama ![]()
Tak se přidávám ke klapajícím botám na podpatku (na základce jsem si někdy půjčovala máminný)
, povolání jsem chtěla vždy to kde jsme zrovna byli, když u doktora tak doktorka, nebo prodavačka, nebo kadeřnice- to se mi nakonec splnilo
, taky jsem strašně toužila po blond vlasech a naši mi nechtěli dovolit ani proužeček (dcera už má melír od 3 let)
, ale uplně nejvíc jsem se těšila, že až budu velká, nebudu chodit vůbec spát a budu si celou noc hrát- nenáviděla jsem spaní- dneska kdybych nemusela, tak z postele nevylezu!!!
… Super téma!!! ![]()
jé dobrý téma
TAK :
nenosit roláky (fakt je nesnáším od té doby, co jsem je nosila i v létě)
nenosit rukavice (musí mrznout a padat mi prsty)
nebudu muset spát po obědě ( haha, není nic lepšího, nevím, proč mi to v té školce tak vadilo)
nebudu nikdy dávat děti do školky ( se modlím, aby je vzali a já měla klid v práci)
To je fakt pěkné téma!! ![]()
Tak za mě- já si strašně přála mít v rodině nějakého mužského- byly jsme samé ženské- prababi, babi, moje mamka a já. ![]()
Vyplnilo se- v naší momentální rodině jsem jediná ženská. ![]()
A taky jsem si přála prsa a nebýt tak strašně prknovitě hubená- dnes jsem bohužel trojnásobná. ![]()
jizvíková píše:nebudu muset spát po obědě ( haha, není nic lepšího, nevím, proč mi to v té školce tak vadilo)
tak to jsme na tom byly stejně a teď … ó božský spánek
Jinak jsem chtěla být učitelkou ve školce, pak mě zaujala znaková řeč, tak jsem chtěla být ve školce s hluchými dětmi.
Nemám hudební sluch, bylo mi řečeno, že učitelka ve školce musí hrát na nějaký hudební nástroj, takže jsem to vzdala, když jsem řešila na jakou školu se dát, to s hluchýma jsem pak už nějak vypustila.
Pak jsem chtěla mít vlastní byt a být v něm sama.
Pak taky jíst co chci (žádnou hrachovku a pod.), už nikdy nenosit to ohavné tričko (naštěstí jsem z něj vyrostla)
Lakovky jsem měla tmavě modré a klapalyponožky s volánky jsem naštěstí nikdy neměla
Já doufala, že budu skvělá zpěvačka a že budu vystupovat s Michaelem Jacksonem
zpívat umím, to ji, ale abych s ním nahrála duet to fakt není ![]()
Pak jsem chtěla být letuška a hodněcestovat. Letuška se mi nesplnila, ale to cestování ano.
Chtěla jsem se osamostatnit mít super chlapa a kupu dětí.Kupu dětí mám jen ten chlap je idiot ![]()