Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Za domem máme školku a také dvě dětská hřiště a tak když jdu na hřitě s mým synkem, často vyslechnu rozhovory školkových dětí. Objevuje se také ono oblíbené: až budu velká/velký… Vybavily se mi moje sny a přání, která začínaly toutu větou. Uvědomila jsem si, že spoustu těch přání se mi splnilo a to, co jsem v té době měla jako velký sen, dnes beru jako naprostou samozřejmnost. Zavzpomínáte se mnou, co jste si taky takhle přály?
Já si tedy ve školce děsně přála: nosit kabelku, malovat se, nosit podpatky, jít nakoupit bez maminky, pít kafe, být doma sama, krájet sama ostrým nožem a vybrat si, co si oblíknu na sebe (rozumněj- ne košilku a punčocháče
)
Moc hezké téma.Myslím že jsem si přála totéž co ty,hlavně být sama doma..no ted jsem sama doma skoro pořád a přála bych si opak ![]()
Jako malá jsem chtěla být dětskou paní doktorkou.
Výsledek mám akorát střední školu, která je mi téměř k ničemu, ale pravda, že po maturitě jsem přeci jen s těma dětma pracovala.
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat
ja jsem chtela byt TV moderatorkou… v TV jsem teda uz x krat byla, ale ne jako moderatorka
![]()
lleennttiillkkaa píše:
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat
To mi připomnělo, jak moje první láska Kuba, mi před spaním přemlouval, ať si sundám kalhoty od pyžama a roztáhnu nohy. Ozývat se mu asi nebudu
![]()
Tak já: doktorka, miss, veliký podpadky a do 20 mít řidičák, maturitu a přítele kterýho si vezmu
![]()
No ta doktorka už neklapne ale v nemocnici pracuju a por. asistentka snad…
jinak vše klaplo…pravda teď už mě záleží jen a jen na tom příteli a mít s ním báječnou rodinu ![]()
TýnkaK píše:lleennttiillkkaa píše:To mi připomnělo, jak moje první láska Kuba, mi před spaním přemlouval, ať si sundám kalhoty od pyžama a roztáhnu nohy. Ozývat se mu asi nebudu
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat![]()
![]()
Jo tak pipinku a pindíka jsem si ukazovala s jiným
ale ten byl ošklivej a tlustej
kdežto s tímhle jsme měli absolutně neposkvrněný vztah až na pár pus ![]()
já chtěla být pokladní v sámošce, protože jsem si myslela, že si každý večer ty prachy z pokladny odnese domů a může si pak za ně koupit, co bude chtít ![]()
njn, vypočítavá už od mala ![]()
jo a jako trošku větší jsem se strašně těšila, až nebudu muset nikomu hlásit, kam jdu, s kým, kdy přijdu…
Nesplnilo. Zaplať pánbůh. Jiný vzor než své a cizí mámy jsem neviděla. A v 23 čekat třetí dítě a žít v panelákovém bytě 2+1 … teda takhle zpětně, to jsem ráda, že se nestalo …
Spíš až časem má drobná přání se plnila, ale s takovou přesostí, až mě to vytáčí. Třeba mít dva syny. Ne holky, dva kluky. Respektive to, co se nesplnilo, nějak souvisí spíš s mojí leností. Mým snem třeba bylo psát, pracovat v novinách, což se fakt děje. Jiná věc je, že bych ráda ve své knihovně knížku se svým jménem, nebo že mám vysokou školu (dá-li bůh nebo co je tam nahoře, tak možná v létě už jooooo … ) - a to je ta lenost …
![]()
lleennttiillkkaa píše:TýnkaK píše:Jo tak pipinku a pindíka jsem si ukazovala s jinýmlleennttiillkkaa píše:To mi připomnělo, jak moje první láska Kuba, mi před spaním přemlouval, ať si sundám kalhoty od pyžama a roztáhnu nohy. Ozývat se mu asi nebudu
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat![]()
![]()
![]()
ale ten byl ošklivej a tlustej
kdežto s tímhle jsme měli absolutně neposkvrněný vztah až na pár pus
Já tomuhle akorát lechtala na nohou, když jsme leželi na těch lehátkách, protože jsme museli mít hlavy cik cak, abychom si nemohli povídat ![]()