Až budu velká...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2616
28.3.11 13:48

Až budu velká...

Za domem máme školku a také dvě dětská hřiště a tak když jdu na hřitě s mým synkem, často vyslechnu rozhovory školkových dětí. Objevuje se také ono oblíbené: až budu velká/velký… Vybavily se mi moje sny a přání, která začínaly toutu větou. Uvědomila jsem si, že spoustu těch přání se mi splnilo a to, co jsem v té době měla jako velký sen, dnes beru jako naprostou samozřejmnost. Zavzpomínáte se mnou, co jste si taky takhle přály?

Já si tedy ve školce děsně přála: nosit kabelku, malovat se, nosit podpatky, jít nakoupit bez maminky, pít kafe, být doma sama, krájet sama ostrým nožem a vybrat si, co si oblíknu na sebe (rozumněj- ne košilku a punčocháče :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
28.3.11 13:53

Já jsem chtěla být kosmonaut - což asi nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
28.3.11 13:54

Moc hezké téma.Myslím že jsem si přála totéž co ty,hlavně být sama doma..no ted jsem sama doma skoro pořád a přála bych si opak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.3.11 13:54

Jako malá jsem chtěla být dětskou paní doktorkou.
Výsledek mám akorát střední školu, která je mi téměř k ničemu, ale pravda, že po maturitě jsem přeci jen s těma dětma pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.3.11 13:55

Až já budu velká, budu učitelka. (splnilo se mi :palec::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.3.11 13:56

Jo a ty podpatky v mých snech byly „KLAPACÍ“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.3.11 13:56

Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.3.11 13:57
lleennttiillkkaa píše:
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.3.11 13:57

ja jsem chtela byt TV moderatorkou… v TV jsem teda uz x krat byla, ale ne jako moderatorka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.3.11 13:58
lleennttiillkkaa píše:
Jo a ještě jsem si vzpomněla, jak mi moje první láska slíbila, že mi jednou postaví žlutý dům s červenýma dveřma a oknama, tak nevím jestli bych se mu neměla ozvat :mrgreen:

To mi připomnělo, jak moje první láska Kuba, mi před spaním přemlouval, ať si sundám kalhoty od pyžama a roztáhnu nohy. Ozývat se mu asi nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.3.11 13:59

Tak já: doktorka, miss, veliký podpadky a do 20 mít řidičák, maturitu a přítele kterýho si vezmu :lol: :-D
No ta doktorka už neklapne ale v nemocnici pracuju a por. asistentka snad… :andel: jinak vše klaplo…pravda teď už mě záleží jen a jen na tom příteli a mít s ním báječnou rodinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.3.11 14:00
TýnkaK píše:
lleennttiillkkaa píše:
To mi připomnělo, jak moje první láska Kuba, mi před spaním přemlouval, ať si sundám kalhoty od pyžama a roztáhnu nohy. Ozývat se mu asi nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo tak pipinku a pindíka jsem si ukazovala s jiným :oops: :mrgreen: ale ten byl ošklivej a tlustej :mrgreen: kdežto s tímhle jsme měli absolutně neposkvrněný vztah až na pár pus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.3.11 14:01

já chtěla být pokladní v sámošce, protože jsem si myslela, že si každý večer ty prachy z pokladny odnese domů a může si pak za ně koupit, co bude chtít :-D
njn, vypočítavá už od mala :mrgreen:

jo a jako trošku větší jsem se strašně těšila, až nebudu muset nikomu hlásit, kam jdu, s kým, kdy přijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Nesplnilo. Zaplať pánbůh. Jiný vzor než své a cizí mámy jsem neviděla. A v 23 čekat třetí dítě a žít v panelákovém bytě 2+1 … teda takhle zpětně, to jsem ráda, že se nestalo …

Spíš až časem má drobná přání se plnila, ale s takovou přesostí, až mě to vytáčí. Třeba mít dva syny. Ne holky, dva kluky. Respektive to, co se nesplnilo, nějak souvisí spíš s mojí leností. Mým snem třeba bylo psát, pracovat v novinách, což se fakt děje. Jiná věc je, že bych ráda ve své knihovně knížku se svým jménem, nebo že mám vysokou školu (dá-li bůh nebo co je tam nahoře, tak možná v létě už jooooo … ) - a to je ta lenost … :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
lleennttiillkkaa píše:
TýnkaK píše:
lleennttiillkkaa píše:
To mi připomnělo, jak moje první láska Kuba, mi před spaním přemlouval, ať si sundám kalhoty od pyžama a roztáhnu nohy. Ozývat se mu asi nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo tak pipinku a pindíka jsem si ukazovala s jiným :oops: :mrgreen: ale ten byl ošklivej a tlustej :mrgreen: kdežto s tímhle jsme měli absolutně neposkvrněný vztah až na pár pus :D

Já tomuhle akorát lechtala na nohou, když jsme leželi na těch lehátkách, protože jsme museli mít hlavy cik cak, abychom si nemohli povídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí