eMimino.cz = žrout času

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4989
17.3.11 14:05

eMimino = zrout casu

Tam me tak napada, kolik hodin tady prosedim a co bych misto toho doma stihla, treba bych poklidila (ne ze by tu byl bordel, ale neco by se urcite naslo), umyla okna, sebrala pradlo ze susaku… A vecer by me pak manzel nemusel litovat, ze mam s malym hodne prace a nic jineho nestiham :mrgreen:.
Jak to mate vy, kolik casu tu travite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
17.3.11 14:09

Příspěvek upraven 08.05.18 v 15:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
17.3.11 14:12

Ahojky. jo jo, taky hodně času, ani nevím kolik přesně, protože sem furt odbíhám od práce a od malýho. Už si kolikrát řikám, že to musím omezit a víc se věnovat domácnosti. A když příjde manža domů, tak bláznim, že je tu všude nepořádek a že nic nestíhám a lítám tu jak fretka a rychle uklízím :mrgreen: Pochybuju, že se to někdy změní 8-) Teď jdeme do baráku tak tý práce bude ještě víc, tak jsem na to hooodně zvědavá jak to budu zvládat, asi omezim spánek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.3.11 14:14

tak to ja tady sedávam teměř celou pracovni dobu protože jednak tady zjištuji zkušenosti druhych bavi mě číst deníčky smutné vesele a hlavně se ráda divám na fotky mimisku protože zatim sama žadného bobíška nemám. Odpoledne asi po 15 hod už nemám časik .. takže tak od 7 do 15 hod každy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
17.3.11 14:15

Gabi, věř že ten čas na emimino si vždycky najdeš :wink:
U nás to je tak, že když manža příjde z práce, tak já s ním pak ještě probírám to co jsem se tady dozvěděla a dočetla :lol:

Příspěvek upraven 17.03.11 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.3.11 14:15

Svého času jsem tady taky seděla jak vosa na bonbóně. Ale teď už tak půl roku jen semo tamo, poslední měsíc sotva stíhám jen tak nakukovat a odepisovat holčinám do skupiny, kam chodím. Ale neboj, ono časem tě zaměstná něco jiného a zjistíš, že i bez PC se dá celkem kvalitně žít :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
17.3.11 14:16

holky já tady teda nejsem dlouho, ale už to taky chystám omezit, naštěstí mě tyhle věci nikdy nebaví dlouho:) je to dobrý na získání informací, proto jsem sem i vlezla, kvůli kočárku, ale jinak se dá čas opravdu využít líp. Takže se nikdy nedostanu do kategorie keliška, závislačka apod a vůbec mě to nemrzí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
17.3.11 14:18
lucie.t píše:
Tam me tak napada, kolik hodin tady prosedim a co bych misto toho doma stihla, treba bych poklidila (ne ze by tu byl bordel, ale neco by se urcite naslo), umyla okna, sebrala pradlo ze susaku… A vecer by me pak manzel nemusel litovat, ze mam s malym hodne prace a nic jineho nestiham :mrgreen:.
Jak to mate vy, kolik casu tu travite?

Jojojo,taky tak!Mám to hodně podobné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.3.11 14:18
gabi.design píše:
Od té doby co jsem na rizikovém, tak téměř celý den a už se z toho taky tluču hlavou do zdi. A to jsem to aspoň omezila na dobu, co je přítel v práci (to znamená od rána do odpoledne) a jak přijde domů, tak to vypínám, protože už ho to taky pěkně štvalo. Raději jsem komunikovala s Emiminem než s ním, tak jsem musela provést rázné opatření a zatím to klape, držím se zuby nehty. :mrgreen: Na jednu stranu si říkám, že teď fakt nemám co dělat, ale až bude mimčo venku, tak snad nebudu mít čas tady pořád vysedávat. :think:

:lol: :lol: jenomze nez porodis stane se z tebe zavislak a pak tu prave budes sedet treba misto toho uklizeni :wink: jako ja 8-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 14:29

holky zase sedim u emimina a rikam si , ze pujdu uklidit kuchyn nez se malej vzbudi a porad tu sedim, je to hruza. ale snazim se to trochu odpoledne omezovat a vecer se tu taky snazim nesedet, kdyz je pritel doma, protoze nadava. jo uz jsme holt zavislacka. ale zase mi to dalo hodne rad a taky novy kamaradky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.11 14:31

Já se teď nemůžu ani hnout, takže bych stejně neudělala nic užitečného :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.3.11 14:31

Pokud jsem ten den doma, tak to závisí na tom, jak moc nebo spíš málo v noci spím, když je ze mě přes den mátoha, tak si ráda sednu k pc, pokud to děti „dovolí“. Když jsem vyspaná, tak sem moc nechodím, mrknu jen na to, co mě opravdu zajímá a to nesežere příliš času.
Pak to taky závisí na ročním období a počasí, čím hezčí, tím míň času na emimi. Dneska leje a leje, takže jsem tu s delšíma přestávkama od rána. Tipuju tak 15 minut z každé hodiny. :mrgreen: Dnes jsem s emimi snídala, vypila si u něj kafe, poobědvala a teď jdu zas na kafe s emimi. Mezitím děti, úklid, vaření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.3.11 14:33

jojo taky tu sedim misto abych neco delala :roll: Ale uz sem chodim mene nez driv,mozna to bude tim,ze uz je dcerka vetsi a da se s ni toho podnikat mnohem vice nez driv.

Mmch Gabi i s miminkem si ten cas najdes. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.11 14:33

Ono je to emimino přece jen zábavnější než uklízení :mrgreen: U mě se to odvíjí od počasí, jak je venku tak hnusně jako dnes, tak se mi nic nechce a radši vysedávám tady. Ale jak vysvitne slunce, už tu sedět nevydržím, to jsme raději celý den venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.3.11 14:37

Jak kdy, ale zase si říkám, že proberu všechny „důležité“ věci tady a nezatěžuji pak chlapa, takže jsme spokojení oba dva, on mi plíny pochválí, ale aby se neřeklo :nevim: tady vím, že to holky myslí upřímně :dance: a další a další, navíc zjistím dost věcí, co mě s malým může čekat :lol: nebo co mě čeká a pak se neděsím :mrgreen:
Pořád lepší než vysedávat s kočárem v kavárničce a nechat dítě napospas v dětském koutku, ne? :think: :lol:
Nejsem Stepfordská panička, tak co s tím nadělám? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky