Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tam me tak napada, kolik hodin tady prosedim a co bych misto toho doma stihla, treba bych poklidila (ne ze by tu byl bordel, ale neco by se urcite naslo), umyla okna, sebrala pradlo ze susaku… A vecer by me pak manzel nemusel litovat, ze mam s malym hodne prace a nic jineho nestiham
.
Jak to mate vy, kolik casu tu travite?
Ahojky. jo jo, taky hodně času, ani nevím kolik přesně, protože sem furt odbíhám od práce a od malýho. Už si kolikrát řikám, že to musím omezit a víc se věnovat domácnosti. A když příjde manža domů, tak bláznim, že je tu všude nepořádek a že nic nestíhám a lítám tu jak fretka a rychle uklízím
Pochybuju, že se to někdy změní
Teď jdeme do baráku tak tý práce bude ještě víc, tak jsem na to hooodně zvědavá jak to budu zvládat, asi omezim spánek ![]()
tak to ja tady sedávam teměř celou pracovni dobu protože jednak tady zjištuji zkušenosti druhych bavi mě číst deníčky smutné vesele a hlavně se ráda divám na fotky mimisku protože zatim sama žadného bobíška nemám. Odpoledne asi po 15 hod už nemám časik .. takže tak od 7 do 15 hod každy den
Gabi, věř že ten čas na emimino si vždycky najdeš ![]()
U nás to je tak, že když manža příjde z práce, tak já s ním pak ještě probírám to co jsem se tady dozvěděla a dočetla ![]()
Příspěvek upraven 17.03.11 v 14:16
Svého času jsem tady taky seděla jak vosa na bonbóně. Ale teď už tak půl roku jen semo tamo, poslední měsíc sotva stíhám jen tak nakukovat a odepisovat holčinám do skupiny, kam chodím. Ale neboj, ono časem tě zaměstná něco jiného a zjistíš, že i bez PC se dá celkem kvalitně žít
.
holky já tady teda nejsem dlouho, ale už to taky chystám omezit, naštěstí mě tyhle věci nikdy nebaví dlouho:) je to dobrý na získání informací, proto jsem sem i vlezla, kvůli kočárku, ale jinak se dá čas opravdu využít líp. Takže se nikdy nedostanu do kategorie keliška, závislačka apod a vůbec mě to nemrzí ![]()
lucie.t píše:
Tam me tak napada, kolik hodin tady prosedim a co bych misto toho doma stihla, treba bych poklidila (ne ze by tu byl bordel, ale neco by se urcite naslo), umyla okna, sebrala pradlo ze susaku… A vecer by me pak manzel nemusel litovat, ze mam s malym hodne prace a nic jineho nestiham.
Jak to mate vy, kolik casu tu travite?
Jojojo,taky tak!Mám to hodně podobné ![]()
gabi.design píše:
Od té doby co jsem na rizikovém, tak téměř celý den a už se z toho taky tluču hlavou do zdi. A to jsem to aspoň omezila na dobu, co je přítel v práci (to znamená od rána do odpoledne) a jak přijde domů, tak to vypínám, protože už ho to taky pěkně štvalo. Raději jsem komunikovala s Emiminem než s ním, tak jsem musela provést rázné opatření a zatím to klape, držím se zuby nehty.Na jednu stranu si říkám, že teď fakt nemám co dělat, ale až bude mimčo venku, tak snad nebudu mít čas tady pořád vysedávat.
jenomze nez porodis stane se z tebe zavislak a pak tu prave budes sedet treba misto toho uklizeni
jako ja
![]()
holky zase sedim u emimina a rikam si , ze pujdu uklidit kuchyn nez se malej vzbudi a porad tu sedim, je to hruza. ale snazim se to trochu odpoledne omezovat a vecer se tu taky snazim nesedet, kdyz je pritel doma, protoze nadava. jo uz jsme holt zavislacka. ale zase mi to dalo hodne rad a taky novy kamaradky ![]()
Já se teď nemůžu ani hnout, takže bych stejně neudělala nic užitečného ![]()
Pokud jsem ten den doma, tak to závisí na tom, jak moc nebo spíš málo v noci spím, když je ze mě přes den mátoha, tak si ráda sednu k pc, pokud to děti „dovolí“. Když jsem vyspaná, tak sem moc nechodím, mrknu jen na to, co mě opravdu zajímá a to nesežere příliš času.
Pak to taky závisí na ročním období a počasí, čím hezčí, tím míň času na emimi. Dneska leje a leje, takže jsem tu s delšíma přestávkama od rána. Tipuju tak 15 minut z každé hodiny.
Dnes jsem s emimi snídala, vypila si u něj kafe, poobědvala a teď jdu zas na kafe s emimi. Mezitím děti, úklid, vaření…
jojo taky tu sedim misto abych neco delala
Ale uz sem chodim mene nez driv,mozna to bude tim,ze uz je dcerka vetsi a da se s ni toho podnikat mnohem vice nez driv.
Mmch Gabi i s miminkem si ten cas najdes. ![]()
Ono je to emimino přece jen zábavnější než uklízení
U mě se to odvíjí od počasí, jak je venku tak hnusně jako dnes, tak se mi nic nechce a radši vysedávám tady. Ale jak vysvitne slunce, už tu sedět nevydržím, to jsme raději celý den venku.
Jak kdy, ale zase si říkám, že proberu všechny „důležité“ věci tady a nezatěžuji pak chlapa, takže jsme spokojení oba dva, on mi plíny pochválí, ale aby se neřeklo
tady vím, že to holky myslí upřímně
a další a další, navíc zjistím dost věcí, co mě s malým může čekat
nebo co mě čeká a pak se neděsím ![]()
Pořád lepší než vysedávat s kočárem v kavárničce a nechat dítě napospas v dětském koutku, ne?
![]()
Nejsem Stepfordská panička, tak co s tím nadělám? ![]()