Dětěnická krčma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Rose-k
22.2.11 10:29

Dětěnická krčma

Ahoj-něco pro odlehčení-pobavení :mrgreen:
dneska mám nějaký splín atak jsem si prohlížela fotky a narazila najedny kde jsme v Dětenický krčmě,kde jsme s partou bezva lidí před narození malý byly snad milionkrát,nevím jak se to tam teď změnilo-nezměnilo,ale tam to byla fakt BOMBA!!A vždycky jsme na chvíli zapomněli na starosti.Úžasnej relax,byly jsme tam ve dne,aj na ty noční show.
Byl tam ještě někdo a jak se líbilo,byly jste nadšený jak my :mrgreen: nebo vás urazila jejich mluva :mrgreen: ??
My jsme dokonce byly s jedněma šenkýřema v kontaktu a jezdily sem za náma a do Libereckýho Babylonu(dotoho asi víc :lol: )
Ted jsem viděla zase na ně reklamu a jela bych HNEEED,snad se mi to povede v létě s malou aspon na ten den 8-)
Tak jsem zvědavá jestli tam byl někdo tak spokojený jako my :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
22.2.11 10:34

Já tedy nebyla :-( , ale chovatelé od mého kocoura mi o tom vyprávěli a ti byli celý bez sebe, když popisovali co se tam děje :lol: A to jsou prosím lidi kolem padesátky a nááramně si to tam užívali. Strýc tam jezdí každý rok, ale on má mluvu podobnou když se napije :lol: , takže jemu to nijak zvláštní nepřijde. Já se tam určitě chci jednou vypravit, slyšela jsem, že jsou tam dlouhé objednací lhůty, takže se tam lidi určitě rádi vracejí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
22.2.11 10:35

nebyla jsem tam, ale slyšela jsem samou chválu a určitě bych se tam ráda někdy vydala :palec: a neurazila by mě ta mluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.2.11 10:36

Ahoj,
my tam byli zatím jen jednou, ale to je taková BOMBA :lol: Jela bych tam hned a pak třeba každý týden. Byli jsme tam s přítelem, jeho ségrou a tchýní, ta to měla jako dárek k narozkám, takže z toho byla otrávená, ale my tři se skvěle bavili. Byli jsme tam v pátek večer, takže s programem a až do konce - nemělo chybu. I jsme si koupili CD tý kapely, co tam hrála, docela často ho doma poslouchám.
Jsem říkala, že se tam na zámečku chci vdávat a v krčmě pak mít hostinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
22.2.11 10:44

Já tam byla v loni a :palec: :palec: .Potkali jsme tam Jirku Krytináře-to je správný chlapík.Super zážitek.Je to tam pěkné,celý areál-zámek,pivnice i okolí hotelu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.2.11 10:53

Taky to tam mam moc rada, ale verim, ze ne kazdymu to sedne, poprve to byl celkem sok, ale pak jsme se naramne bavili. Jen kdyz jsme tam byli pri te vecerni show, tak jsem mela po celou dobu vitr, aby si mne treba nevytahli a nelyncovali :mrgreen: . Jidlo je tam naprosto skvele, vzdy si moc pochutname :palec:. Uz jsme tam byli i s prckem a ve 2letech to zvladl s prehledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
22.2.11 10:57

Ahoj, my jsme tam byli 3×. První dvě návštěvy v pohodě, líbilo se nám tam, mluva nám nevadila. Ale při třetí návštěvě se do nás jeden člověk z obsluhy pustil a začal nás urážet osobně a bylo to hodně nepříjemný a dost přes míru. Od té doby jsme tam nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.11 11:01

Tak to jsem ráda,že je někdo takový blázen jako já :lol: mi byly vždycky tak vyprdlý,fakt jsme tam jezdily každej měsíc,fakt BOMBAAAA-ÚŽASNEJ RELAX,užívaly jsme si to se vším všudy :lol: S kámarádkou jsme lítaly všude a tak jsme se tam právě seznámily strěma krčmmářema-škoda,že to skončilo :-(
Když jsme tam jezdily tak ve dne se obědnávat nemuselo,a ta noční show byla fakt dlouhá čekací lhůta,ale měli jsme profi místa 8-)

Akorát nás vždycky naštvalo když se tam někdo ofrňoval,ale nejvíc mi utkvěla v paměti jedna „dáma“ta tam stropila takovou scénu,že to nevysdrží,že nebude jíst rukama 8-o a museli okamžitě odjet-chudák chlap páč tomu se tam moc líbilo :roll:
No tak se tam jí rukama no a co??Tak si pak jdu umejt ruce na Wc do korýtka,a vo co de,ne?? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2803
22.2.11 11:03

Jezdíme tam, je to tam supééér ! :mrgreen:
Mluva se mi moc líbí :palec: Já jsem pro každou srandu. Někde tu mám fotky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65262
22.2.11 11:07

Jééé tak tam je to super…
K Vánocům jsme dostali poukaz do Dětěnic,tak už se tam moooocccc těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
22.2.11 11:07

Byla jsem tam,je to paráda.letos chceme jet zas.Mluva a chování nám nevadí,jsme pro každou špatnost.Byli unešený z našeho syna a dělali si tam sním legraci.Chtěla jsem pro něj talířek a zvlášt vidličku,hodili mu to na st§l a at jí rukama,no prostě paráda.Fotky bohužel nemám :cry: ale určitě půjdeme zas a chválíme na každým rohu.
Nejlepší bylo když jsem chtěla malý pivo a on mi řekl „drž hubu dostaneš velký“ :mrgreen: :mrgreen: ale moje kamarádka tam byla s náma a ta se urazila,není to pro každého. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.11 11:11
Petra Z píše:
Jééé tak tam je to super…
K Vánocům jsme dostali poukaz do Dětěnic,tak už se tam moooocccc těším :mrgreen:

Záááávidííím :-( :wink: Užijte si to tam!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
22.2.11 11:13
ciniminisek píše:
Byla jsem tam,je to paráda.letos chceme jet zas.Mluva a chování nám nevadí,jsme pro každou špatnost.Byli unešený z našeho syna a dělali si tam sním legraci.Chtěla jsem pro něj talířek a zvlášt vidličku,hodili mu to na st§l a at jí rukama,no prostě paráda.Fotky bohužel nemám :cry: ale určitě půjdeme zas a chválíme na každým rohu.
Nejlepší bylo když jsem chtěla malý pivo a on mi řekl „drž hubu dostaneš velký“ :mrgreen: :mrgreen: ale moje kamarádka tam byla s náma a ta se urazila,není to pro každého. :lol:

Taky chválím na každým rohu,a já jsem taky pro každou špatnost!!! :mrgreen: A jo není to fakt pro někoho kdo se bere moc vážně,nic ve zlým :wink:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
22.2.11 11:16

Já to musím nějak vymyslet,holt vezmem malou na den to není tak strašný-sice to není takový odvaz jako v noci,ale aspon něco.. :mrgreen:

A my jsme si všimly,že se někdy ty krčmáři fakt hnusně strefovaly do lidí u kterých viděli,že se ofrnujou.T oje taky blbý holt nemá každej rád tenhle humor.

• Citovat
  • Upravit
588
22.2.11 11:16

ještě je ta samá krčma v Písku.Opravdu musím říct,že je to fajn,ani mi nevadilo,když mluví obsluha sprostě a hned se toho člověk chytne a začne taky hulákat:-)
V Dětenicích jsem ještě nebyla,ale mám tam přímo babičku,tak doufám,že se tam dojedeme v létě podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí