Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
toto mi napadlo,když jsem ve van .kolotoči posilala a dostala dárek a nemohla najít ,komu poděkovat,a když se mi v diskuzi pod kolotočem ozvala jedna,jen že to neni ona.hledala jsem petru z a jiná perta mi napsala,že to neni ona.
![]()
nooo a vo co gou???? vůbec nechápu smysl diskuse…
jsem blbá???
Já tomu chápu, dostala si dárek v rámci vánočního kolotoče a chceš za něj poděkovat, jen se ti nedaří najít dotyčnou a když si zadala nick, tak ti to našlo nějakou maminku, ale ta napsala, že to není ona.
No zkus poprosit adminy, aby ti poradili.
Píšeš, že petra z vzpomněla jsem si na nick PetaZ.
lleennttiillkkaa píše:
Já tomu chápu, dostala si dárek v rámci vánočního kolotoče a chceš za něj poděkovat, jen se ti nedaří najít dotyčnou a když si zadala nick, tak ti to našlo nějakou maminku, ale ta napsala, že to není ona.
No,ta mi pravě napsala,že to není ona. Ale dík,ja jsem věděla,že to píšu pro ostatni nesrozumitelně,jinak to neumim-s vyjadrovanim a vubec psanim mam problem.
janika1975 píše:lleennttiillkkaa píše:No,ta mi pravě napsala,že to není ona. Ale dík,ja jsem věděla,že to píšu pro ostatni nesrozumitelně,jinak to neumim-s vyjadrovanim a vubec psanim mam problem.
To neva každý se vyjadřuje nějak.Hlavně,že tě tady někdo pochopil.
J-Zicek píše:janika1975 píše:To neva každý se vyjadřuje nějak.Hlavně,že tě tady někdo pochopil.lleennttiillkkaa píše:No,ta mi pravě napsala,že to není ona. Ale dík,ja jsem věděla,že to píšu pro ostatni nesrozumitelně,jinak to neumim-s vyjadrovanim a vubec psanim mam problem.