Dětěnická krčma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
22.2.11 11:22
zabkakvak píše:
ještě je ta samá krčma v Písku.Opravdu musím říct,že je to fajn,ani mi nevadilo,když mluví obsluha sprostě a hned se toho člověk chytne a začne taky hulákat:-)
V Dětenicích jsem ještě nebyla,ale mám tam přímo babičku,tak doufám,že se tam dojedeme v létě podívat :lol:

jj o tom Písku jsme už taky slyšela :-)

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
22.2.11 11:26

Jéééé když si vzpomenu na to žrádlo,tu česnekovou omáčku a jejich výborný pivo mňňááámm :jazyk:

Se musím smát jak byl vždycky vylosovanej jeden z kamarádů jako řidič na noční show,a tam si pak z něj dělaly srandu,že nesou vodu pro kočího :lol: chudák…

Škoda mám mraky fotek,ale žádnou v počítači..

Holky hned se mi zvedla nálada 8-)

• Citovat
  • Upravit
65284
22.2.11 11:53

Christy..taky jsem nad dárkem zajásala :wink:
a fotky mám v druhém PC :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.11 11:59
Petra Z píše:
a fotky mám v druhém PC :-?

Škoda mohla si je sem hodit :wink:
Naše fotky má kamarád v počítači a toho ted nestihnu..

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
22.2.11 12:00
clovek píše:
Taky to tam mam moc rada, ale verim, ze ne kazdymu to sedne, poprve to byl celkem sok, ale pak jsme se naramne bavili. Jen kdyz jsme tam byli pri te vecerni show, tak jsem mela po celou dobu vitr, aby si mne treba nevytahli a nelyncovali :mrgreen: . Jidlo je tam naprosto skvele, vzdy si moc pochutname :palec:. Uz jsme tam byli i s prckem a ve 2letech to zvladl s prehledem

Jo to jsme se taky báli,aby nás nevytáhly :lol:

• Citovat
  • Upravit
65284
22.2.11 12:26
christy píše:
Petra Z píše:

Jdu prohledat druhý PC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.11 12:46
Petra Z píše:
christy píše:
Petra Z píše:
Jdu prohledat druhý PC :lol:

Supééér :palec: jsem zvědavá.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1535
22.2.11 13:22

Ahojte,

my tam ještě nebyli, ale chystám se pořídit nějaký ten romantický víkend. Nevíte holky, jestli lze u nich pořídit nějaký dárkový poukaz nebo tak něco? Pokud ne, musela bych ho vyrobit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.11 13:40
Violet píše:
Ahojte,my tam ještě nebyli, ale chystám se pořídit nějaký ten romantický víkend. Nevíte holky, jestli lze u nich pořídit nějaký dárkový poukaz nebo tak něco? Pokud ne, musela bych ho vyrobit :think:

Myslím že tady někdo psal,že to dostal k narozeninám a vánocům :-)

• Citovat
  • Upravit
65284
22.2.11 20:55

Christy…já ty fotky nenašla--- :nevim:
A poukaz určo jde…my ho dostali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.2.11 22:33
Petra Z píše:
Christy…já ty fotky nenašla--- :nevim:
A poukaz určo jde…my ho dostali :wink:

Škoda…budou mi muset stačit moje :lol:
A poukaz tak ten bych taky chtěla dostat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.2.11 23:44

Byli jsme tam v lete venku na zahradce - vevnitr bylo diky obr grilu vedro a tma :-)

Ja se teda bavila, je fakt, ze jsem asi zmlsana, ale z jidla jsem nijak odvarena nebyla - v podstate za stejny prachy se v Pze v Ambiente clovek nadlabne masa daleko vice, ale tady se plati za zazitek.

Nicmene my pobavily celou zahradku - nejdriv jsem se ptala, kde ja zachod a obsluha-pirat zarval na celou zahradku ukazal na dvere se slovy „hajzly jsou tamhle“ a tam byly falesny dvere… :-D Kdyz jsme vevnitr nasly zachody a vracely se zpet tak na celou zahradku volal „aaaaa holky jsou vychcany, tak jsou spokojeny“. Na nasi malou v autosedacce „hod toho paznechta na gril, ale at to moc nesmrdi“ a kdyz mi nesli ohraty prikmr tak pirat zas na celou zahradku „fuj cim to ty haranty krmite“, manzelovi kolu prinesl se slovy „tady mas ty cerny chcanky“.

Ted jak si na to vzpominam, tak se chechtam, ale treba dcera tehdy sestileta se bala - pirat si tam furt brousila savli a mrkal na ni…

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
22.2.11 23:51
Hanka1 píše:
Byli jsme tam v lete venku na zahradce - vevnitr bylo diky obr grilu vedro a tma :-)

Ja se teda bavila, je fakt, ze jsem asi zmlsana, ale z jidla jsem nijak odvarena nebyla - v podstate za stejny prachy se v Pze v Ambiente clovek nadlabne masa daleko vice, ale tady se plati za zazitek.

Nicmene my pobavily celou zahradku - nejdriv jsem se ptala, kde ja zachod a obsluha-pirat zarval na celou zahradku ukazal na dvere se slovy „hajzly jsou tamhle“ a tam byly falesny dvere… :-D Kdyz jsme vevnitr nasly zachody a vracely se zpet tak na celou zahradku volal „aaaaa holky jsou vychcany, tak jsou spokojeny“. Na nasi malou v autosedacce „hod toho paznechta na gril, ale at to moc nesmrdi“ a kdyz mi nesli ohraty prikmr tak pirat zas na celou zahradku „fuj cim to ty haranty krmite“, manzelovi kolu prinesl se slovy „tady mas ty cerny chcanky“.

Ted jak si na to vzpominam, tak se chechtam, ale treba dcera tehdy sestileta se bala - pirat si tam furt brousila savli a mrkal na ni…

Jooo úplně to slyším a vidím :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
23.2.11 11:19
Hanka1 píše:

Ted jak si na to vzpominam, tak se chechtam, ale treba dcera tehdy sestileta se bala - pirat si tam furt brousila savli a mrkal na ni…

Se tady řehním :mrgreen: Jako, je fakt, že nějaké cíti by se to asi dotknout mohlo, ale člověk tam přeci nejezdí hrát si na dámu ale zažít pořádnou legraci. Jestli si někdo ještě vzpomene na nějaké hlášky, tak sem s nimi, ať se aspoň u toho pc dobře pobavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.2.11 17:14

Jj, to se mi tam na tom moc líbí :palec:

Hanka1 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí