Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Když tu padlo to wc tak musím říct,že to tam měli krásně čistý a vonavý.Místo umyvadla koryto pro prasata
dveře jako v kadibudce,opravdu pěkný.
Já jsem slyšela,že tam byl chlap se ženou a vzali sebou tchýni,že měla narozeniny a řekli jim to.On prej přišel a začal na tchýni,že jí gratuluje,že se dožila uctihodného roku a jestli by se k nim nepřidala strašit lidi ![]()
Na mýho manžela proč tahá dříví do lesa,že pěkných a kozatých bab tam mají dost ![]()
Jo a chtě Pito protože řídil tak mu to donesl se slovy „tady jedny falešný chcanky“
![]()
ciniminisek píše:
Když tu padlo to wc tak musím říct,že to tam měli krásně čistý a vonavý.Místo umyvadla koryto pro prasata![]()
dveře jako v kadibudce,opravdu pěkný.Já jsem slyšela,že tam byl chlap se ženou a vzali sebou tchýni,že měla narozeniny a řekli jim to.On prej přišel a začal na tchýni,že jí gratuluje,že se dožila uctihodného roku a jestli by se k nim nepřidala strašit lidi
Na mýho manžela proč tahá dříví do lesa,že pěkných a kozatých bab tam mají dost
Jo a chtě Pito protože řídil tak mu to donesl se slovy „tady jedny falešný chcanky“![]()
Jj to wc tam bylo fakt pěkný,poprvé jsme čučely co to je za koryto.kdo tohle vymyslel měl geniální nápad(ted myslím všechno nejen to wc
)A ted nevím,ale myslím,že řikaly,že ta krčma tam je už celou věčnost ![]()
christy píše:ciniminisek píše:Jj to wc tam bylo fakt pěkný,poprvé jsme čučely co to je za koryto.kdo tohle vymyslel měl geniální nápad(ted myslím všechno nejen to wc
Když tu padlo to wc tak musím říct,že to tam měli krásně čistý a vonavý.Místo umyvadla koryto pro prasata![]()
dveře jako v kadibudce,opravdu pěkný.Já jsem slyšela,že tam byl chlap se ženou a vzali sebou tchýni,že měla narozeniny a řekli jim to.On prej přišel a začal na tchýni,že jí gratuluje,že se dožila uctihodného roku a jestli by se k nim nepřidala strašit lidi
Jo a chtě Pito protože řídil tak mu to donesl se slovy „tady jedny falešný chcanky“![]()
)A ted nevím,ale myslím,že řikaly,že ta krčma tam je už celou věčnost
Tak to nevím
jak dlouho to tam je.Věčnost asi ![]()
ciniminisek píše:christy píše:Tak to nevímciniminisek píše:Jj to wc tam bylo fakt pěkný,poprvé jsme čučely co to je za koryto.kdo tohle vymyslel měl geniální nápad(ted myslím všechno nejen to wc
)A ted nevím,ale myslím,že řikaly,že ta krčma tam je už celou věčnost
jak dlouho to tam je.Věčnost asi
Jj myslím,že to řikaly při prohlídce zámku a pivovaru,každopádně nápad to byl geniální ![]()
Středověk a ,,dětenický středověk,, jsou dvě diametrálně odlišné věci. Mnoho lidí kteří se o středověk doopravdy zajímají si z Dětenic dělají ,,dobrou srandu,,. Jasně že i v té době mluvili slušně a slušně se chovali k platícím zákazníkům. Když jsme tam na motorce přijeli s tchánem a jeho se zeptali co bude žrát,řekl že je šlechtic a že s ním tak mluvit nebudou. V tu ránu byl klid. Dětenice už nikdy víc.
Baslerinda píše:
Středověk a ,,dětenický středověk,, jsou dvě diametrálně odlišné věci. Mnoho lidí kteří se o středověk doopravdy zajímají si z Dětenic dělají ,,dobrou srandu,,. Jasně že i v té době mluvili slušně a slušně se chovali k platícím zákazníkům. Když jsme tam na motorce přijeli s tchánem a jeho se zeptali co bude žrát,řekl že je šlechtic a že s ním tak mluvit nebudou. V tu ránu byl klid. Dětenice už nikdy víc.
No nic ve zlým,ale psala jsem,že by tam měli chodit spíš lidi co jsou pro každou srandu a neberou se tak vážně!! ![]()
A jasně,že je rozdíl mezi středověkem a Dětenickým středověkem,ale o tom to je.. ![]()
Každý má na to holt jiný názor…
Nemyslela jsem to špatně,jasně hrát si na středověk ano ale někdy je to možná za hranicí. Vím o lidech, kteří se tam rádi vracejí a dokážou si Dětenice užít a vím i o těch,kteří mají jiný názor. Vždyť nepíšu nic ve zlém.
Je to přece na každém jaký si odnese odtamtud zážitek a názor.
Byli jsme tam pred 2 lety,PARADA.To wc byl VYSERNIK,hned jsem si ten napis vybavila.Chtela jsem si tehdy zapalit a lilipud na me pres celou hospodu zarval „Co holomku,to nam tu chces smradit pod nos?“Hned jsem na cigaretu prestala mit chut.Jedli jme rukama,to se dceri libilo nejvic,doma dostane totiz servano.Pivo uzasne,jidlo super.Uz se tesim az tam pojedeme znovu.Vsem to doporucuju.
No já dolovala v paměti a na to,že jsme tam jezdily často tak mi to za ty tři roky vypadlo z paměti
a pamatuju si
Díky Hance jsem si to trochu vybavila 
jen HOLOTU NENAŽRANOU,a ještě nějaký hlášky na starší ženský,ale to si nemůžu vybavit-budu to muset jet znova obnovit