Dětěnická krčma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
23.2.11 23:33
Kakika píše:
Hanka1 píše:
Byli jsme tam v lete venku na zahradce - vevnitr bylo diky obr grilu vedro a tma :-)

Ja se teda bavila, je fakt, ze jsem asi zmlsana, ale z jidla jsem nijak odvarena nebyla - v podstate za stejny prachy se v Pze v Ambiente clovek nadlabne masa daleko vice, ale tady se plati za zazitek.

Nicmene my pobavily celou zahradku - nejdriv jsem se ptala, kde ja zachod a obsluha-pirat zarval na celou zahradku ukazal na dvere se slovy „hajzly jsou tamhle“ a tam byly falesny dvere… :-D Kdyz jsme vevnitr nasly zachody a vracely se zpet tak na celou zahradku volal „aaaaa holky jsou vychcany, tak jsou spokojeny“. Na nasi malou v autosedacce „hod toho paznechta na gril, ale at to moc nesmrdi“ a kdyz mi nesli ohraty prikmr tak pirat zas na celou zahradku „fuj cim to ty haranty krmite“, manzelovi kolu prinesl se slovy „tady mas ty cerny chcanky“.

Ted jak si na to vzpominam, tak se chechtam, ale treba dcera tehdy sestileta se bala - pirat si tam furt brousila savli a mrkal na ni…
Se tady řehním :mrgreen: Jako, je fakt, že nějaké cíti by se to asi dotknout mohlo, ale člověk tam přeci nejezdí hrát si na dámu ale zažít pořádnou legraci. Jestli si někdo ještě vzpomene na nějaké hlášky, tak sem s nimi, ať se aspoň u toho pc dobře pobavíme

No já dolovala v paměti a na to,že jsme tam jezdily často tak mi to za ty tři roky vypadlo z paměti 8-o a pamatuju si
jen HOLOTU NENAŽRANOU,a ještě nějaký hlášky na starší ženský,ale to si nemůžu vybavit-budu to muset jet znova obnovit :lol: Díky Hance jsem si to trochu vybavila :oops:

• Citovat
  • Upravit
7782
26.2.11 14:11

Když tu padlo to wc tak musím říct,že to tam měli krásně čistý a vonavý.Místo umyvadla koryto pro prasata :mrgreen: :mrgreen: dveře jako v kadibudce,opravdu pěkný.

Já jsem slyšela,že tam byl chlap se ženou a vzali sebou tchýni,že měla narozeniny a řekli jim to.On prej přišel a začal na tchýni,že jí gratuluje,že se dožila uctihodného roku a jestli by se k nim nepřidala strašit lidi :mrgreen:
Na mýho manžela proč tahá dříví do lesa,že pěkných a kozatých bab tam mají dost :mrgreen:
Jo a chtě Pito protože řídil tak mu to donesl se slovy „tady jedny falešný chcanky“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
26.2.11 14:53
ciniminisek píše:
Když tu padlo to wc tak musím říct,že to tam měli krásně čistý a vonavý.Místo umyvadla koryto pro prasata :mrgreen: :mrgreen: dveře jako v kadibudce,opravdu pěkný.Já jsem slyšela,že tam byl chlap se ženou a vzali sebou tchýni,že měla narozeniny a řekli jim to.On prej přišel a začal na tchýni,že jí gratuluje,že se dožila uctihodného roku a jestli by se k nim nepřidala strašit lidi :mrgreen:
Na mýho manžela proč tahá dříví do lesa,že pěkných a kozatých bab tam mají dost :mrgreen:
Jo a chtě Pito protože řídil tak mu to donesl se slovy „tady jedny falešný chcanky“ :mrgreen: :mrgreen:

Jj to wc tam bylo fakt pěkný,poprvé jsme čučely co to je za koryto.kdo tohle vymyslel měl geniální nápad(ted myslím všechno nejen to wc :lol: )A ted nevím,ale myslím,že řikaly,že ta krčma tam je už celou věčnost :think:

• Citovat
  • Upravit
7782
26.2.11 15:12
christy píše:
ciniminisek píše:
Když tu padlo to wc tak musím říct,že to tam měli krásně čistý a vonavý.Místo umyvadla koryto pro prasata :mrgreen: :mrgreen: dveře jako v kadibudce,opravdu pěkný.Já jsem slyšela,že tam byl chlap se ženou a vzali sebou tchýni,že měla narozeniny a řekli jim to.On prej přišel a začal na tchýni,že jí gratuluje,že se dožila uctihodného roku a jestli by se k nim nepřidala strašit lidi :mrgreen:
Jo a chtě Pito protože řídil tak mu to donesl se slovy „tady jedny falešný chcanky“ :mrgreen: :mrgreen:
Jj to wc tam bylo fakt pěkný,poprvé jsme čučely co to je za koryto.kdo tohle vymyslel měl geniální nápad(ted myslím všechno nejen to wc :lol: )A ted nevím,ale myslím,že řikaly,že ta krčma tam je už celou věčnost :think:

Tak to nevím :nevim: jak dlouho to tam je.Věčnost asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
26.2.11 15:42
ciniminisek píše:
christy píše:
ciniminisek píše:
Jj to wc tam bylo fakt pěkný,poprvé jsme čučely co to je za koryto.kdo tohle vymyslel měl geniální nápad(ted myslím všechno nejen to wc :lol: )A ted nevím,ale myslím,že řikaly,že ta krčma tam je už celou věčnost :think:
Tak to nevím :nevim: jak dlouho to tam je.Věčnost asi :lol:

Jj myslím,že to řikaly při prohlídce zámku a pivovaru,každopádně nápad to byl geniální :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
3.9.11 20:28

Středověk a ,,dětenický středověk,, jsou dvě diametrálně odlišné věci. Mnoho lidí kteří se o středověk doopravdy zajímají si z Dětenic dělají ,,dobrou srandu,,. Jasně že i v té době mluvili slušně a slušně se chovali k platícím zákazníkům. Když jsme tam na motorce přijeli s tchánem a jeho se zeptali co bude žrát,řekl že je šlechtic a že s ním tak mluvit nebudou. V tu ránu byl klid. Dětenice už nikdy víc.

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
4.9.11 15:49
Baslerinda píše:
Středověk a ,,dětenický středověk,, jsou dvě diametrálně odlišné věci. Mnoho lidí kteří se o středověk doopravdy zajímají si z Dětenic dělají ,,dobrou srandu,,. Jasně že i v té době mluvili slušně a slušně se chovali k platícím zákazníkům. Když jsme tam na motorce přijeli s tchánem a jeho se zeptali co bude žrát,řekl že je šlechtic a že s ním tak mluvit nebudou. V tu ránu byl klid. Dětenice už nikdy víc.

No nic ve zlým,ale psala jsem,že by tam měli chodit spíš lidi co jsou pro každou srandu a neberou se tak vážně!! :wink:
A jasně,že je rozdíl mezi středověkem a Dětenickým středověkem,ale o tom to je.. :-)
Každý má na to holt jiný názor…

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
4.9.11 16:22

Nemyslela jsem to špatně,jasně hrát si na středověk ano ale někdy je to možná za hranicí. Vím o lidech, kteří se tam rádi vracejí a dokážou si Dětenice užít a vím i o těch,kteří mají jiný názor. Vždyť nepíšu nic ve zlém. :wink: Je to přece na každém jaký si odnese odtamtud zážitek a názor.

• Citovat
  • Upravit
653
4.9.11 16:36

Byli jsme tam pred 2 lety,PARADA.To wc byl VYSERNIK,hned jsem si ten napis vybavila.Chtela jsem si tehdy zapalit a lilipud na me pres celou hospodu zarval „Co holomku,to nam tu chces smradit pod nos?“Hned jsem na cigaretu prestala mit chut.Jedli jme rukama,to se dceri libilo nejvic,doma dostane totiz servano.Pivo uzasne,jidlo super.Uz se tesim az tam pojedeme znovu.Vsem to doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí