Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj mamči,zas mi to nedá,ale co říkáte na nastávající maminku Agátu Hanychovou?
:
http://www.super.cz/…otratit.html
Tolik lidi se snazi o miminko a nejde jim to a ona s nim se svym zachazi takhle.
No, tak že se nešetří - proč by měla, když doktor konstatoval, že k tomu není důvod? A že kalí a hulí - na těch fotkách nic z toho není vidět a super.cz si vymyslí cokoli, jen aby se to četlo.
Ale je zajimave, ze nikde nezminuji, kdo je tatinek… ![]()
Ja Agatu znam osobne, a nedivila bych se, kdyby si to vymyslela… at uz pro opetovnou pozornost, nebo protoze vi, ze ji tak lidi pomlouvaji, tak aby jim udelala radost… ![]()
lemaz píše:
No, tak že se nešetří - proč by měla, když doktor konstatoval, že k tomu není důvod? A že kalí a hulí - na těch fotkách nic z toho není vidět a super.cz si vymyslí cokoli, jen aby se to četlo.
souhlasim.
![]()
S toho co napsal nějakej bulvár bych nedělala pravdu.
![]()
Agátu nemám ráda,ale nemužu jí z něčeho obvinit když to není jisté
Příspěvek upraven 26.02.11 v 21:20
Monny89 píše:
Ale je zajimave, ze nikde nezminuji, kdo je tatinek…
Ja Agatu znam osobne, a nedivila bych se, kdyby si to vymyslela… at uz pro opetovnou pozornost, nebo protoze vi, ze ji tak lidi pomlouvaji, tak aby jim udelala radost…
tatínka píšou skoro u každého článku ![]()
Jezis holky a vy tomu,co pisou verite?Ze ne? ![]()
Ona je presne ten typ,co se bulvaru hodi.
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:tatínka píšou skoro u každého článku
Ja Agatu znam osobne, a nedivila bych se, kdyby si to vymyslela… at uz pro opetovnou pozornost, nebo protoze vi, ze ji tak lidi pomlouvaji, tak aby jim udelala radost…
Presne tak ![]()
Agáta je ***, jen se divim Žilkový, jak všude řiká, jak je na ní pyšná a jaká je Agátka zlato a takový ty kecy. Já, kdybych měla takovou dceru, tak se hambou propadnu. A vůbec nechápu, na co si pořizovala děcko, když v talk show J. Krause dělala chytrou, že hned po porodu půjde pracovat a o dítě se bude starat její máma
A zdůrazňovala, jak je pracovitá, že je v práci od rána od šesti do noci do dvou, tak potom to nechápu už vůbec. Je to magor a hlavně na ní neni nic hezkýho.
Nemyslím si, že kecá a to jak se chová je její věc. Pokud hulí a chlastá, tak si ťukám na čelo, že si neváží zdraví svého dítěte, ale jinak je mi to jedno. Každý svého štěstí strůjcem…
Bohužel to rozhoduje i o štěstí jejího mimi ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:tatínka píšou skoro u každého článku
u tohohle ne… nu ale to je jedno, ja ji nesleduju ![]()
Monny89 píše:řikám skoroKamča.dalmatinka píše:u tohohle ne… nu ale to je jedno, ja ji nesledujuMonny89 píše:tatínka píšou skoro u každého článku
Kamča.dalmatinka píše:Monny89 píše:řikám skoroKamča.dalmatinka píše:u tohohle ne… nu ale to je jedno, ja ji nesledujuMonny89 píše:tatínka píšou skoro u každého článku
Ja Agatu znam osobne, a nedivila bych se, kdyby si to vymyslela… at uz pro opetovnou pozornost, nebo protoze vi, ze ji tak lidi pomlouvaji, tak aby jim udelala radost…,tohle je výjimka a nic moc,mě se teda nelíbí
.
Ja ji videla nekolikrat, mluvila jsem ji, a kamoska ji prodala toho krysarika, kamos delal taxikare, takze ji taky zna… a co o ni vim, to mi staci…
![]()