Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Pears206 Tak asi se tím baví…nedělal to prvně…: https://www.super.cz/…rdinaci.html
@Moise píše:
mně přijdou celkem hezké obě![]()
to jsou, ale hezčí mi přijde ta starší ![]()
@Monchichik píše:
@Pears206 v jeho věku? tomu už to může být jedno…
@Pears206 píše:
OkJá zase o tom píšu, protože je to k tématu diskuze. Ale jinak ať si každý dělá, co chce a co umí. Třeba stříhá ušima, když z toho jsou prachy.
Viděla jsi novější řady Ordinace? Občas jsem Tě zahlédla v diskuzi o ní. Víš, co nechápu? Proč má zapotřebí profesor Pirk, kardiolog z Ikemu, vystupovat tam a hrát tam sám sebe
Rozumím tomu, proč tam vleze Krainová nebo Borhyova, případně youtobeři Tari a Mína, ale proč prof. Pirk, tomu fakt neO penězích to asi nebude, ten je určitě zajištěny do konce života prací, vedecko-vyzkumnou činností.
Mám pocit, že se občas objevil i ve starších řadách.
Už delší dobu se nedívám, asi od doby kdy tam začali exbibovat Bobo s Heluš. To je taková trapárna, udělali z toho strašnou kravinu.
Fakt je tam Pirk jo? Ten to zapotřebí nema, to je fakt.
Příspěvek upraven 03.04.21 v 18:53
@Moise píše:
mně přijdou celkem hezké obě![]()
Mě taky. Netvrdím že jsem krásnější nepotkala, to zas ano, ale pohledné jsou obě.
@Anna766 píše:
Už delší dobu se nedívám, asi od doby kdy tam začali exbibovat Bobo s Heluš. To je taková trapárna, udělali z toho strašnou kravinu.
Fakt je tam Pirk jo? Ten to zapotřebí na, to je fakt.
Traparna to je, hrozná. Ale zrovna ty díly, kde exhibovali Bobo a Heluna, si občas ve skaredych dlouhých dnech pouští moje dospívající děti
Vyhledávají díly, kde je sranda okolo nich ![]()
Když už jsme u toho, nelíbí se mi dcera Ivany Jirešové Sofie a ani její mladší sestra Anna Marie Hoppner. Tyto dvě holky jsou jedny z nejméně pohledných, co jsem veřejně viděla ![]()
Ale talentované určitě jsou, obě. Ta, starší se dostala na konzervatoř a ta mladší hraje divadlo, recituje a objevila se i v nějaké talentmanii.
Ale Ivana Jirešová je krásná a její dcera osklivka ![]()