"Maminka" Agáta Hanychová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9035
20.3.17 11:21
@pe-terka píše:
@alisekR já Žilkovou taky nemusím, srovnávala jsme jen její vzhled - na svůj věk a počet dětí vypadá dobře. Ale lidsky mi taky nesedí, na mě je moc tvrdá, razantní a v podstatě postojově nesourodá…Docela jsme ji obdivovala, když po 40 povila dvě mimina (Kurdulku a chlapečka, který pak zemřel).Ale od pozdější doby z ní mám taky divné pocity, už když osvíceně hodnotila konvencemi nezatížené imigranty, zákony přírody, pudy a obhajovala jejich sex. útoky. A že si Evropanky zvyknou :roll:

To vůbec nevím, že něco takovýho kvokala? :mrgreen: Přesně si se mi trefila do období, kdy jí nemusím. Mě sympatie lehce opadla, když jsem viděla její druhou 13. komnatu na čt…mluvila tam o tom zemřelém miminku, ale zároveň jejím hlavním slovem byly peníze…každýmu tam dokazovala, že ona tohle a tamto dělá zadarmo, ale celý štáb to má zaplacené…byla tam na focení u Saudka a taky zas to tam každýmu cpala. Bylo to takový divný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.3.17 11:25

Tak zrovna na Žilkové a její dceři Agátě je krásně vidět, že sova kanárka fakt nevysedí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.3.17 11:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.17 11:27
@alisekR píše:
To vůbec nevím, že něco takovýho kvokala? :mrgreen: Přesně si se mi trefila do období, kdy jí nemusím. Mě sympatie lehce opadla, když jsem viděla její druhou 13. komnatu na čt…mluvila tam o tom zemřelém miminku, ale zároveň jejím hlavním slovem byly peníze…každýmu tam dokazovala, že ona tohle a tamto dělá zadarmo, ale celý štáb to má zaplacené…byla tam na focení u Saudka a taky zas to tam každýmu cpala. Bylo to takový divný. :roll:

no pózerka, stejně jako Agáta. V takových lidech se těžko vyznat - pokud to vůbec zvládají oni sami.
Ony dala jakési vyjádření krátce po těch silvestrovských útocích ve Frankfurtu. Nevím, jestli to ještě dohledám, ale dost si tím lidi poštvala. A Stropnickýmu tím moc dobrou reklamu neudělala, v podstatě se projevila jako lačná samice :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.3.17 11:28
@radúna píše:
Tak zrovna na Žilkové a její dceři Agátě je krásně vidět, že sova kanárka fakt nevysedí :mrgreen:.

to je hezký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.17 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.3.17 11:32

@Malaga :palec:, jj, hezké a pravdivé :kytka:.
@pe-terka to mi tehdy zvedlo žluč, že ještě dnes mám naběhlé žíly při vyslovení jejího příjmení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.3.17 11:34

@radúna ale sova je moc chytrá…možná „slepice kanárka nevysedí“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.3.17 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.17 11:39
@radúna píše:
@Malaga :palec:, jj, hezké a pravdivé :kytka:.
@pe-terka to mi tehdy zvedlo žluč, že ještě dnes mám naběhlé žíly při vyslovení jejího příjmení :mrgreen:

jj, zvedlo žluč a trhalo žíly :mrgreen: No moc si dáma u lidí nepomohla - mezi řádky toho o sobě sdělila docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.17 11:40
@Malaga píše:
@radúna ale sova je moc chytrá…možná „slepice kanárka nevysedí“? :think:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.17 11:47

Ta Žilka je fakt na palici. Která matka by se vydržela koukat, jak má její syn parohy, že už neprojde dveřma ;)
 https://www.super.cz/…ulkovou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
20.3.17 17:11
@Malaga píše:
No hezká není, ale je to rajda ;) a to mají někteří muži rádi :)

Ká nějaký problém s pletí, nevím jestli s pigmentem, ale má flekatej obličej, má nastřelený vlasy a nejmladší už taky není. Má vytahaný kozy, takže furt nosí ty nafukovací podprdy… když si toto odmyslíme, tak to musí být opravdu matroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
20.3.17 17:16
@pe-terka píše:
Ta Žilka je fakt na palici. Která matka by se vydržela koukat, jak má její syn parohy, že už neprojde dveřma ;)
https://www.super.cz/…ulkovou.html

I kdyby neměl parohy, tak snacha Agáta…z toho by nemohla být nadšená žádná. Ona je možná vychcaná, ale jinak úplně dutá. Prázdná a ani bohužel krásná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6849
20.3.17 17:29

No to je ale novinka :mrgreen: ostatně není se čemu divit snad žádný pár ze slavných spolu nevydrží. :nevim: Holky znáte někoho kdo spolu vydržel celý život ve spokojenem manželství? Myslím celebrity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí