Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pe-terka píše:
@alisekR já Žilkovou taky nemusím, srovnávala jsme jen její vzhled - na svůj věk a počet dětí vypadá dobře. Ale lidsky mi taky nesedí, na mě je moc tvrdá, razantní a v podstatě postojově nesourodá…Docela jsme ji obdivovala, když po 40 povila dvě mimina (Kurdulku a chlapečka, který pak zemřel).Ale od pozdější doby z ní mám taky divné pocity, už když osvíceně hodnotila konvencemi nezatížené imigranty, zákony přírody, pudy a obhajovala jejich sex. útoky. A že si Evropanky zvyknou
To vůbec nevím, že něco takovýho kvokala?
Přesně si se mi trefila do období, kdy jí nemusím. Mě sympatie lehce opadla, když jsem viděla její druhou 13. komnatu na čt…mluvila tam o tom zemřelém miminku, ale zároveň jejím hlavním slovem byly peníze…každýmu tam dokazovala, že ona tohle a tamto dělá zadarmo, ale celý štáb to má zaplacené…byla tam na focení u Saudka a taky zas to tam každýmu cpala. Bylo to takový divný. ![]()
Tak zrovna na Žilkové a její dceři Agátě je krásně vidět, že sova kanárka fakt nevysedí
.
@alisekR píše:
To vůbec nevím, že něco takovýho kvokala?Přesně si se mi trefila do období, kdy jí nemusím. Mě sympatie lehce opadla, když jsem viděla její druhou 13. komnatu na čt…mluvila tam o tom zemřelém miminku, ale zároveň jejím hlavním slovem byly peníze…každýmu tam dokazovala, že ona tohle a tamto dělá zadarmo, ale celý štáb to má zaplacené…byla tam na focení u Saudka a taky zas to tam každýmu cpala. Bylo to takový divný.
no pózerka, stejně jako Agáta. V takových lidech se těžko vyznat - pokud to vůbec zvládají oni sami.
Ony dala jakési vyjádření krátce po těch silvestrovských útocích ve Frankfurtu. Nevím, jestli to ještě dohledám, ale dost si tím lidi poštvala. A Stropnickýmu tím moc dobrou reklamu neudělala, v podstatě se projevila jako lačná samice ![]()
@radúna píše:
Tak zrovna na Žilkové a její dceři Agátě je krásně vidět, že sova kanárka fakt nevysedí.
to je hezký ![]()
@radúna píše:
@alisekR http://www.parlamentnilisty.cz/…skoly-417246
jo, šikovná ![]()
@Malaga
, jj, hezké a pravdivé
.
@pe-terka to mi tehdy zvedlo žluč, že ještě dnes mám naběhlé žíly při vyslovení jejího příjmení ![]()
@radúna ale sova je moc chytrá…možná „slepice kanárka nevysedí“? ![]()
@radúna píše:
@Malaga, jj, hezké a pravdivé
.
@pe-terka to mi tehdy zvedlo žluč, že ještě dnes mám naběhlé žíly při vyslovení jejího příjmení
jj, zvedlo žluč a trhalo žíly
No moc si dáma u lidí nepomohla - mezi řádky toho o sobě sdělila docela dost.
Ta Žilka je fakt na palici. Která matka by se vydržela koukat, jak má její syn parohy, že už neprojde dveřma ![]()
https://www.super.cz/…ulkovou.html
@Malaga píše:
No hezká není, ale je to rajdaa to mají někteří muži rádi
Ká nějaký problém s pletí, nevím jestli s pigmentem, ale má flekatej obličej, má nastřelený vlasy a nejmladší už taky není. Má vytahaný kozy, takže furt nosí ty nafukovací podprdy… když si toto odmyslíme, tak to musí být opravdu matroš.
@pe-terka píše:
Ta Žilka je fakt na palici. Která matka by se vydržela koukat, jak má její syn parohy, že už neprojde dveřma
https://www.super.cz/…ulkovou.html
I kdyby neměl parohy, tak snacha Agáta…z toho by nemohla být nadšená žádná. Ona je možná vychcaná, ale jinak úplně dutá. Prázdná a ani bohužel krásná ![]()
No to je ale novinka
ostatně není se čemu divit snad žádný pár ze slavných spolu nevydrží.
Holky znáte někoho kdo spolu vydržel celý život ve spokojenem manželství? Myslím celebrity