eMimino.cz = žrout času

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
17.3.11 17:17

gabi, mu to vysvetli, ze to je dneska dulezity.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.3.11 17:29

Tak já jsem nečetla vše,ale já sem taky chodím ráda,dopoledne nemůžu,to jsem s malým venku,ale tak kolem 13:30 jsem juknu,a pak až když se malej vzbudí,a manžel je doma.to jsem tu tak hoďku,pak jdu na cvíčo,a pak zas tak kolem 21h do 23h.Taky bych mohla uklízet,vařit,apod.,ale už jsem se tu párkrát dozvěděla užitečné věci.A taky si ráda podrbu :lol:
Jen mě nebaví ty diskuse o očkování,kde se lidi hádají o ničem,kde už je to jen o útocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.3.11 18:14
Monny89 píše:
zoubky píše:
Monny89 píše:
zoubky píše:
Monny89 píše:
mno, jak tak koukam tak nektere jsme tu na tom tak, ze se za chvilku bez eMimina ani nevys*rem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Boze to je spis k placi.. :cry: :roll:
Tím myslíš mě :think: :mrgreen: :andel:
No, spíš jsem to nechutné číslo nabrala v době, kdy Kubík spí nebo po nocích, když dopisuji reakce na diskuzích zpětně. Ale co, někdo je závislý na alkoholu, někdo na cigaretách, fetu, tak proč ne na PC…pokud víme, kdy přestat a věnovat se rodině :wink:

tim jsem nemyslela konkretne tebe.. neboj :hug:

Ale tak vseobecne mam par tipu, kdo tu fakt je od rana do vecera jako ja :mrgreen:

Ja teda jeste stiham uklizet, varit atd… nastesti.. :dance: :oops:
Já si dělala srandu :lol:
Koukám, že ti nuděníčko za chvilku skončí :palec: Ale i tak to neznamená, že tě to zcela odstřihne od pupeční šňůry s eMiminem :mrgreen:
Já si jen oddychla, že jsme sem nechodila v těhu, to už bych ai trhala rekordy, když jsme byla celé těhu doma. Mně sem nalákal samota a otázky ohledně syna.
No, jsem zvedava kolik pak budu mit casu na eMimino.. respektive kolik casu tu prosedim…
Aby to nedopadlo tak, ze ja dokojim, a misto abych si sama na hodku lehla, sednu k PC, a budu trcet zase tady :roll: :mrgreen:

kojit se da i u PC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 18:16

lucie.t - to vypovida o tom, co cele dny delas… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.3.11 18:19

:mrgreen: jsem to kojeni praktikovala zrovna pred chvili, ale byla jsem na skypu s mamou, ne tady. Ted jednou nohou houpu malyho v autosedacce. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 18:22
lucie.t píše: :mrgreen: jsem to kojeni praktikovala zrovna pred chvili, ale byla jsem na skypu s mamou, ne tady. Ted jednou nohou houpu malyho v autosedacce. :pankac:

ty jsi ale spatna matka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.3.11 18:23
lucie.t píše: :mrgreen: jsem to kojeni praktikovala zrovna pred chvili, ale byla jsem na skypu s mamou, ne tady. Ted jednou nohou houpu malyho v autosedacce. :pankac:

Mě teď zas Bobo sedí na klíně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.3.11 18:24
Monny89 píše:
lucie.t - to vypovida o tom, co cele dny delas… :mrgreen: :mrgreen:

cele dny neee, rano jdu s malou do skoly a odpoledne pro ni, to zabere celkem 2h, ale uz se mi stalo, ze jsem pro ni zapomnela jit :oops: , chudak mala cekala v reditelne a ja vesele tukala do pocitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.3.11 18:28
Monny89 píše:
ty jsi ale spatna matka :lol: :lol: :lol:

no jo no, zaprisahla jsem se, ze nebudu houpat a drncat, polozim ho do postylky a bude pekne sam spat, ne jako ta starsi. Ale zlobi ho prdiky, kdybych ho nepohoupala, tak snad neusne a ja se sem cely den nepodivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.3.11 18:43
lucie.t píše:
Monny89 píše:
cele dny neee, rano jdu s malou do skoly a odpoledne pro ni, to zabere celkem 2h, ale uz se mi stalo, ze jsem pro ni zapomnela jit :oops: , chudak mala cekala v reditelne a ja vesele tukala do pocitace.

8-o :cert: :zed: :pocitac::-D :lol: :mrgreen: :-P :hug: :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.3.11 19:36

Pridavam se do klubu,kolikrat tu sedim v kuse par hodin,vetsinou kdyz holky spi,no a porad si rikam ze bych se mela odlepit a neco jit delat,vetsinou se odlepuju pres pul hodky,pak nic nestihnu,ja zas rano brzo stavam a delam uklid nez holky vstanou,tak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 20:21
lucie.t píše:
Monny89 píše:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 22:41

Já za čas děkuju paní sousedce, která se před půl rokem přistěhovala! Dia je odpoledne buď u nich, nebo je s jejich dcerou u nás (samozřejmě ne každý den). Bea mezitím spinká, tak mám klid.
Navíc je Dianka je samostatná - k hraní mě nepotřebuje a ani moc nechce. bea je sedmispáč.
Takže suma sumárum:
Pc mám zaplé každý den, celý den. A sem tam aktualizuju.
Jinak jsem tu většinou při snídani, odpoledne a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.3.11 23:01
lucie.t píše:
Monny89 píše:
8-o 8-o :cert: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.3.11 23:07

Jak jsem to mohla před 10 lety na mateřské vydržet bez e-mimi??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí