Azalia - došly prášky, co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
29.6.13 20:49

azalia - došly prášky co teď

Ahoj maminky. Nějak nevím, kam jsem dala poslední platíčko, protože jsme mimo domov. Zjistila jsem, že jsem zapomněla dva prášky z platíčka a k tomu mi došly a já jsem teď bez nich o víkendu.

Jde o to, že stále kojím ráno a večer, tak nevím, jestli mám nějakým způsobem pokračovat a to jak?
a nebo nějakou dobu být bez prášků a kojit a pak až přestanu kojit tak začít s tím co jsem brala před tím.

Kdy se tak většinou dostaví menstruace po vysazení?
děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
29.6.13 21:05

Doporučuji zakoupit balíček kondomů, plodnost se po těhle jednosložkových HA vrací rychle. Výhodou je, že se nemusí začít brát na začátku ms a stačí brát týden a už je účinná, takže pauza v braní nemusí být nějak fatální jako u klasické HA, kde čekáš na první den ms a ta taky může přijít kdovíkdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.6.13 21:07

Klikla jsem jen kvůli názvu diskuze, nabízí se odpověď - chraň se jinak.

ale jak to je u HA a navazování atd nevím, takže uznávám, že je na co se ptát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.6.13 21:26

Zatím se chraň jinak a až budeš mít zas prášky, začni hned brát a po týdnu by to mělo být bezpečné. Je to stejné, jako když jsi je nasazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.6.13 21:26

Takže kdybych chtěla pokračovat v braní azalie tak můžu třeba v pondělí zajít pro recept a pokračovat hned ten den? a asi týden se chránit jinak, to by tak šlo? fakt je blbý když člověk, ještě v létě, neví, kdy menstruace může tímto způsobem přijít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
29.6.13 21:27

Tak nevim…me by v takovem pripade slo hlavne o tu menstruaci…kdyz to dostanes a pak navazes asi si muzes pekne rozhazet cyklus…asi bych zkusila zname a pak sla prosit na pohotovost aby mi ji napsali (ale ja jsem z prahy, jestli jsi z maleho mesta tak to je asi vetsi problem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
29.6.13 22:04

@Janeynka : hlavně u azalie nikdy nevíš kdy menstruace přijde. Já jsem MS dostala týden po tom, co jsem začala brát azalii a potom až cca za 12 měsíců, naštěstí po létě, ale nikdy jsem nevěděla, jestli už MS přijde nebo ne. Některé ženy při braní azalie MS mají a jiné ne, někdy přijde po několika měsících, někdy po roce :-(. Takže teď bych se chránila jinak a až budeš mít doma další platíčko, tak zase začni brát a cca týden se ještě chraňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.6.13 09:55

Děkuji moc za rady! já jsem menstruaci neměla až v desátém měsíci jsem špinila a pak ve dvanáctém jsem měla jako když menstruaci… tak nevím, zdá se mi, že to bylo co tři týdny to špinění a teď naposled ta menstruace. tak já si zajedu v pondělí pro recept a hned v ten den si dám prášek…

no přemýšlela jsem, že bych třeba už nebrala ale je přece jen pro nás asi brzy kdyby se nám poštěstilo další mimčo. a s kojením nevím kdy přestanu, malý toho už taky moc nevypije, spíš cumlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.6.13 09:56

Jak se ještě případně přechází z azalie na normální HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
30.6.13 10:54

@Janeynka : budes to mit napsane v pribalovem letaku, ale kdyz jsem prechazela ja, tak jsem vzala posledni azalii a druhy den uz normalni HA a cca tyden jsme se chranili i jinak. A pri normalni HA uz nesmis kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí