Azalia při menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
539
25.4.12 17:38

azalia při menstruaci

AHojky holky. Tato diskuze je tu hodně ale potřebuju poradit. Doktor mi předepsal Azalii až po skoro roce po porodu. Stále trochu kojím(v noci) A dostala jsem to v uterý a na papíru bylo napsáno že se má první pilulka vzít při prví menstruaci. Tak sem čekala až to dostanu. Tady všichni píšete že jste to užívala po menstruaci a nebo hned po 6 nedělí? Tak se chci zeptat zda sem to užila správně? :nevim: Doufám že mojí diskuzí pochopíte :-D Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
25.4.12 17:48

Ale už ji bereš ne?takže jsi počkala a nasadila.Tak jsi to udělala správně,i když ani hned po šesti nevidím nic špatně.Spíš nechápu proč ti anti nedal dřív proboha?Nebo jsi nechtěla?Já se chtěla chránit hned,tak jsem ji měla po šestce.A pozor,je nehormonální a bere se v kuse,žádný vynechávání.Menstruace bude a taky může být hooodně nepravidelná a třeba ob den trochu a pak zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.4.12 17:54

Ne nenabídnul mi jí a to jsem ještě jako nevěděla že se může při kojení brát. Tak sme se radši s přítelem chránily jinak.. Ale ne neustále. naštěstí jsem neotěhotněla pač sem to ani neměla.. A když doberu platíčko tak mám další den načíst další nebo mám vynechat aby přišla MS? JJ a už jí beru hned jak sem to dostala tak sem si vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 17:57

no právě že je přímo pro kojící maminka,blbej doktor.Tak hlavně že jsi zbytečně neotěhotněla.Jo jak píšeš,dobereš platíčko a hned začneš druhý MS se dostavi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
25.4.12 18:07

@wildcherry ona je hormonální, já mám teda cerazette, ale to je to stejný. Já začla s užíváním hned po šestinedělí a MS nemám žádnou. Bereš ji vždy ve stejnou dobu? Já občas zapomenu, ale do 2 hodin ji vezmu, to nevadí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 18:13
@anemax píše:
@wildcherry ona je hormonální, já mám teda cerazette, ale to je to stejný. Já začla s užíváním hned po šestinedělí a MS nemám žádnou. Bereš ji vždy ve stejnou dobu? Já občas zapomenu, ale do 2 hodin ji vezmu, to nevadí, ne?

ne to neva:-).No je dá se říct nehormonální,proto ty výkyvy MS,ale samozdřejmě ne asi u každé.Já s tím teda bojuju.jeden den trochu,večer už nic.Dorána zas ano…pak do odpoledne nic.naštěstí už doberu a dám si něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497

Já jen doplním, že při Azalii se občas stává, že ženy MS nemají nebo jenom špiní, tak aby si nebyla třeba překvapená.
Wildcherry - Azalia je hormonální, ale gestagenní tzn. že funguje jinak než klasika s estrogenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539

Aha tak moc děkuji za radu :-) No je blbej hodně sem se bála abych nebyla v tom.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 18:19
@slizzing píše:
Já jen doplním, že při Azalii se občas stává, že ženy MS nemají nebo jenom špiní, tak aby si nebyla třeba překvapená.
Wildcherry - Azalia je hormonální, ale gestagenní tzn. že funguje jinak než klasika s estrogenem.

fakt :mrgreen:?tak jsem si to popletla,ale myslela jsem tím,že funguje jinak :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
25.4.12 19:47

já taky beru Azalii, a napsal mi jí hned, ani jsem nečekala po porodu na první menstruaci. Asi 12tý den co jsem začala brát jsem začala trochu krvácet asi 3 dny a pak nic a nemám to do dneška, a bude to skoro rok co jí beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 19:48
@IlkaV píše:
já taky beru Azalii, a napsal mi jí hned, ani jsem nečekala po porodu na první menstruaci. Asi 12tý den co jsem začala brát jsem začala trochu krvácet asi 3 dny a pak nic a nemám to do dneška, a bude to skoro rok co jí beru.

závidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
25.4.12 20:16

Tak jsem tedy zvědava jak to budu mít já.. Ted to mám poprvé tak uvidíme zda to budu mít zas za měsíc či nikoli :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
21.6.12 11:08

AHojky holky.. tak o té doby co jsem to po skoro roce dostala to už přes měsíc a půl nemám. Beru pořád Azalii. ALe ted už mě 3 den pobolívá břicho jako kdybych to měla dostat tak uvidíme. Ale je to lepší když to nemám mohu se koupat v tšch vedrech :-D A chci se zeptat když kojím jen v noci a to třeba jen jednou za noc tak mohu už normální HA nebo ještě raději ne? Dík moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.6.12 11:14

Taky jsem to měla s Azálií rozházené. Pokud kojíš i jen jednou denně, tak si myslím, že normální antiko ještě ne. Hormony přechází do mlíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
17.8.12 12:35

Prosim o radu. neměla jsem to přes 3 měsíce a ted už v pondělí 3 týdny to mám. Mám si zajít na gyndu nebo je to normální? už nekojím ale pořád beru HA Azalii mám jí do začátku října pak si asi řeknu o jinou HA. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí