HA Vreya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.12 20:43

Vreya

Dobrý den,

mám antikoncepci Vreya, kterou mi předepsal gynekolog. Nicméně v příbalovém letáku čtu, že má mimojiné antikoncepční účinek, ale že by se neměla používat pouze jako antikoncepce, ale je určena na léčbu akné aj.

Používáte i jinou ochranu?? Na tohle mě doktor neupozornil, že by měla nějakou nižší antikoncepční účinnost než jiné hormonální antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
23.4.12 20:48

Ahoj :mavam: Já ji brala 2 roky a fungovala :) :kytka: Byla jsem s ní spokojená a chci ji opět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.4.12 20:52
@Monika_1192 píše:
Ahoj :mavam: Já ji brala 2 roky a fungovala :) :kytka: Byla jsem s ní spokojená a chci ji opět :palec:

Já dřív brala Pramino, teď tedy tu Vreyu.
Ale celkem mě zaskočilo to, co se píše v letáku a mám pochybnosti jestli ji nevyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.4.12 20:56

@simuk no jako je to na tobě, ale já s ní neměla nejmenší problém :nevim: Tady u nás na malém městě ji předepisuje gyndař snad všem holkám a všechny v pohodě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 20:58

Mě vždycky gynekoložka říkala, ať jse moc neviděsím když budu číst příbalový leták a brát to s nadhledem, že to tam výrobce musí a chce napsat skoro vše, aby jse vyhnul případným žalobám. Já v mém letáčku mám napsano (popř. smrt…)

• Citovat
  • Upravit
5575
23.4.12 21:21

Zakladatelko
Neboj, je to opravdu antikoncepce, i když se nejvíce používá právě u žen trpících na akné (hlavně v pubertě, ale i později) :lol: Je to to samé jako Diane 35 (starší HAK), co se doteď předepisuje hlavně na léčbu akné, ale taky je to antikoncepce.
Barča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
25.4.12 09:53

neboj neboj, je to klasická běžná antikoncepce s antiandrogenním účinkem (takže se používá u těch, které mají např. akné, hirsutismus). Antikoncepční účinnost má stejnou, jako ostatní přípravky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lil.Kopi
4.10.13 12:02

naprostá spokojenost!!

Ahojky, já jsem tuto HA brala několik let a naprostá spokojenost (žádné vedlejší účinky). Především bez ztráty chuti na sex - ba naopak, byla jsem při ní neustále při chuti!!! Trošku jsem se po ní možná nafukovala před menstruací, ale nic výrazného. Pleť supr a zlepšila se mi kvalita vlasů (mastnota). Bohužel mi jí doktor asi po 4 letech doporučil změnit kvůli vysokému obsahu hormonů (není moc dobrá na játra). Od té doby se mi nepodařilo najít lepší :-/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.19 16:20

Vreya

Ahoj, chtěla bych se zeptat na tuhle antikoncepci…5 let jsem žádnou nebrala , děti nemám a můj obličej a vlasy hrůza děs.....pomohla vám??? Na nežádoucí chloupky , mastnotu , akné a podobně??? :zed: :zed: Díky za jakoukoliv reakci jsem s toho dost zoufalá.....

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1