Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mě ne, na váhu se dávají léky u dětí, u dospělých se počítá „normální“ dospělá osoba. Teda pokud nemáš 250 kilo, to by pak třeba u antibiotik byl už problém. Jestli chceš nahlásit místo 75 kil třeba 68, tak to není problém. kdyby Ti tam jo nevěřili, tak tě převáží.
@Anonymní píše:
Na každé prohlídce
Na prevenci ano, měří i tlak..
A když si jdeš pro novou HA, tak taky váží vždy..když jsem si šla v 15ti-vážila a když jsem tam byla teď, 5 měsíců po porodu, zase mě vážila..
Můžu se zeptat, v čem je problém?
![]()
@lyrica píše:
Na prevenci ano, měří i tlak..
A když si jdeš pro novou HA, tak taky váží vždy..když jsem si šla v 15ti-vážila a když jsem tam byla teď, 5 měsíců po porodu, zase mě vážila..Můžu se zeptat, v čem je problém?![]()
Jen mě to zajímá, tak nevím jestli bych asi neměla uvažovat o změně gynekologa, chodím k němu už přes tři roky. Akorát poprvé mi změřil tlak, nezvážil. A po dalších prohlídkách nic. Ani na odběru krve jsem za ty roky nebyla.Tak nevím. Celý život mám problémy s váhou, nekdy míň někdy víc. A docela dlouho jsem se nevážila, tak ani nevím ![]()
@Anonymní píše:
Jen mě to zajímá, tak nevím jestli bych asi neměla uvažovat o změně gynekologa, chodím k němu už přes tři roky. Akorát poprvé mi změřil tlak, nezvážil. A po dalších prohlídkách nic. Ani na odběru krve jsem za ty roky nebyla.Tak nevím. Celý život mám problémy s váhou, nekdy míň někdy víc. A docela dlouho jsem se nevážila, tak ani nevím
To je zvláštní..já teda nevím, jak to chodí jinde, ale mě krev bere na jaterní testy..
Mě vůbec. Asi ani nikomu z pacientek, tak nevím jestli jse nemám začít bát.Tu krev bere 1× za rok?
No mě ji bere jednou ročně, není to v rámci preventivky, ale vždy, když si jdu pro HA, tak i řekne, že bych se měla stavit někdy ráno na krev..
Ahoj,
tak mně se vždycky ptají,kolik vážím, když bych nevěděla, tak je váha k dispozici. Co se týká krve, mně ji doktor bral 1× ročně, ale už je to nějaký pátek, co jsem slyšela, že už není povinnost brát krev na jaterní testy. Nevím, co je na tom pravdy ![]()
Já mám teda gynekoložku skvělou a pečlivou a jen tak u prevence mi krev nikdy nebrala, ani u HA. Už před lety mi říkala, že u současných nízkodávkových HA to není třeba. A váhu jsem hlásila jsem v těhotenství.
@lyrica Tak to teda koukám
Mě teda krev nikdy nebral, když jsem brala HA ![]()
@Petiik píše:
@lyrica Tak to teda koukámMě teda krev nikdy nebral, když jsem brala HA
Mě krev brali tak před 8 lety…už to neni jejich povinnost a mě pak gyndař řekl, že sai to musim zaplatit ![]()
@Sasanka30 Ahá, no kdyby mi to nabídl tak bych si to klidně zaplatila. Ale vůbec se o ničem nezmiňoval ![]()
Dobrý den, chtěla bych jse zeptat jestli je hodně důležité uvést u gynekologa přesnou hmotnost,kvůli antikoncepci. Děkuji za odpovědi, a omlouvám jse za blbou otázku.