HA Daylette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.4.12 16:34

ha daylette

Máte zkušenosti???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ireanonym111
31.5.12 21:40

Měla jsem antikoncepci Jeanine, po té jsem přibrala 9 kilo… Vysadila jsem ji, ale nezhubla jsem. Teď začnu brát Daynette a jsem na to zvědavá, prý to je originál od YAZ, tak uvidíme… nemělo by se po ní přibírat.

• Citovat
  • Upravit
59
1.6.12 13:28

Já užívám teprve druhý měsíc, ale zatím jsem spokojená.Chtěla jsem jí protože jsem po předchozí nemohla zhubnout kila co jsem s užíváním nabrala, a teď kila jsou dolů a ani se moc nesnažím.Takže zatím spokojenost, uvidíme časem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.3.13 17:40

daylette

Ahojky prosim brala jsem diane strašne moc mi pomohla na plet 2 roky ji už neberu a dnes mi doktor napsal daylette nemam sni žadnou zkušenost pry je taky dobra na plet nevim mužete mi někdo potvrdit tuto zkušenost že je opravdu dobra na plet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.6.14 21:53

Mám DAYLETTE na 3měsíce, původně 730,– nechám za 500,– má někdo zájem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.6.14 22:38

Dobry den, jeste mate na prodej? Dekuji za info Zachardova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.6.14 09:55

@Monika78 já mám pisnu zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.7.14 13:05
@tam321 píše:
Já užívám teprve druhý měsíc, ale zatím jsem spokojená.Chtěla jsem jí protože jsem po předchozí nemohla zhubnout kila co jsem s užíváním nabrala, a teď kila jsou dolů a ani se moc nesnažím.Takže zatím spokojenost, uvidíme časem. :kytka:

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli jste u této HA zůstala a jak vám vyhovovala? Musím se teď pro nějakou rozhodnout, tak trošku pátrám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.7.14 13:19

@Bekyn - třeba Vám svým názorem taky pomůžu. Já jsem ji dostala poté, co jsem po vysazení antikoncepce přibrala během 5 měsíců 15kg a partner si rodinu rozmyslel. První dva měsíce v pohodě, i 2,3 kg jsem shodila. V průběhu třetí jsem si už nechala napsat další. Jenže pak jsem začala špinit/krvácet. Podle doktorky jsme jen víc řídili při sexu. No nakonec jsem skončila na pohotovosti v noci s bolestma, kde mi lékař řekl okamžitě vyměnit. Prý mi dělá neplechu. Takže jsem dostala Foxinette a je výborná. Daylette byla drahá oproti mé původní antikoncepci, ale pomohla mi s hubnutím a kdyby nedělala neplechu, brala bych ji dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.7.14 13:24

@Plska16 děkuji za menší recenzi ;) no právě, že bych potřebovala HA po které nejdou kila nahoru. Nyní končím z Azalií a na té jsem 4-5 kilo přibrala a shodit ne a ne zkoušela jsem i velice intenzivní cvičení, ale bohužel váha se ani nehne. Navíc po té Azalii mi trošku klesla chuť na sex, tak doufám, že se to změnou spraví… No ono je toho na trhu tolik, že jsem z toho celkem vyjukaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.7.14 13:39

@Bekyn - NZ :) já když jsem s HA začínala v 16, dostala jsem Vreyu. Má zlepšovat pleť, navíc mi její braní odpomohlo od toho, že mi v prvních dnech bylo zle - nebyla jsem schopná vstát, bolesti hlavy, břicha, únava. Brala jsem jí přes 5 let. Pak sem ji vysadila kvůli tomu, že jsme chtěli mimčo. Do 5 měsíců jsem nabrala 15kg. Na začátku ani kg. Od doktorky jsem se dozvěděla, že tahle se s novým nařízením může brát jen půl roku. Napsala mi Daylette, s ní jsem hubla. S poslední Foxinette jsem též nenabrala. Ale když sem ji vysadila kvůli mimču. Opět za 5 měsíců 13kg. U mě HA působí asi naopak :D Přibírám až to přestanu brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
4.5.15 11:29

Prosím Vás, nevíte někdo, která HA je Daylette nejvíc podobná? Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.12.15 22:14

Ahojky holky, jen píši, že přenechám dvě platíčka antikoncepce Daylette (2ks přenechám za 200Kč, platíčko za 100Kč), kdo by měl zájem. Klidně napište a domluvíme se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí