Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terezka24 píše:
Stát se to určitě může. A nebyla jsi třeba nemocná?
prave ze vubec nic. Nevim cim to je ![]()
Vzhledem k tomu, ze obcas zapomenes, tak urcite tehotna byt muzes. Je urcite riziko selhani, i kdyz ji beres pravidelne, brat ji nepravidelne, je s prominutim k prdu.
@lyrica píše:
Stát se to určo může..udělej si test
Testu se prave bojim
. Uvidim do pondeli kdyztak potom testnu…
@Anonymní píše:
Testu se prave bojim. Uvidim do pondeli kdyztak potom testnu…
Chápu, hehe, já si takhle dělala test před dvěma měsíci (malej měl v té débě tři měsíce..) a ulevilo se mi doslova jako prase, když tam byla jen jedna /.. ![]()
@lyrica píše:
Chápu, hehe, já si takhle dělala test před dvěma měsíci (malej měl v té débě tři měsíce..) a ulevilo se mi doslova jako prase, když tam byla jen jedna /..
To verim
![]()
@Anonymní píše:
prave ze vubec nic. Nevim cim to je
No nejspíš je to tím, že antikoncepci bereš CELKEM pravidelně a občas zapomeneš. Určitě být těhotná můžeš.. udělej si test..
@Kallkapa píše:
No nejspíš je to tím, že antikoncepci bereš CELKEM pravidelně a občas zapomeneš. Určitě být těhotná můžeš.. udělej si test..
Zapomenu si ji vzit vecer tak si ji vezmu az rano..... to je moje pravidelnost… Abych to uvedla na pravou miru.
@Anonymní píše:
Zapomenu si ji vzit vecer tak si ji vezmu az rano..... to je moje pravidelnost… Abych to uvedla na pravou miru.
no nechci strašit,ale takhle jsem otěhotněla já
ono prej musíš brát ve stejnou hodnu aby to bylo správně ![]()
Možná tě trošku uklidním… před porodem jsem měla menstruaci na den přesnou… po porodu u mě není vyjímkou, že dva měsíce nemenstruuju, pak zase menstruuju během měsíce 2×…
asi se ještě nesrovnaly hormony ![]()
@nepř.berusenka66 píše:
no nechci strašit,ale takhle jsem otěhotněla jáono prej musíš brát ve stejnou hodnu aby to bylo správně
Aha, tak ja budu doufat, ze tak nedopadnu
protoze mt deti od sebe cca rok a pul by bylo na blazinec ![]()
A i pred tim nez jsem otehotnela jsem ji takhle brala 6 let a ok ![]()
@maty1983 píše:
Možná tě trošku uklidním… před porodem jsem měla menstruaci na den přesnou… po porodu u mě není vyjímkou, že dva měsíce nemenstruuju, pak zase menstruuju během měsíce 2×…asi se ještě nesrovnaly hormony
Ja ji mam vlastne uz vic jak pul roku pravidelnou tak by se to muselo zblaznit jedine zase ted. Asi tim jarem ![]()
@Anonymní píše:
Aha, tak ja budu doufat, ze tak nedopadnuprotoze mt deti od sebe cca rok a pul by bylo na blazinec
A i pred tim nez jsem otehotnela jsem ji takhle brala 6 let a ok
Proč blázinec? Já mam taky holky od sebe přesně rok a půl
![]()
Ale zpožděná MS může být i tlakem,změnou počasí
Ale raději si udělej test,aby jsi měla jistotu
Ahoj holky,
mám takový zmatek. Mám 11ti měsíčního prcka. Beru antikoncepci (sice občas zapomenu ale jinak ji v celku beru pravidelně). A mám už 2 dny zpoždění, tak jsem trochu zmatená proč??? 6e bych byla těhu? To se mi zatim ještě nechce asi by mi z toho hráblo mít doma prcka rok a půl a potom ještě mimčo nevím, jak bych to zvládala. Vždy jsem měla MS pravidelnou tak mne to zaskočilo. Stalo se to některé z vás????
Děkuji za odpovědi