Trochu zmatek ohledně HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.12 10:30

Trochu zmatek

Ahoj holky,
mám takový zmatek. Mám 11ti měsíčního prcka. Beru antikoncepci (sice občas zapomenu ale jinak ji v celku beru pravidelně). A mám už 2 dny zpoždění, tak jsem trochu zmatená proč??? 6e bych byla těhu? To se mi zatim ještě nechce asi by mi z toho hráblo mít doma prcka rok a půl a potom ještě mimčo nevím, jak bych to zvládala. Vždy jsem měla MS pravidelnou tak mne to zaskočilo. Stalo se to některé z vás????
Děkuji za odpovědi :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
19.4.12 10:31

Stát se to určo může..udělej si test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.4.12 10:43

Stát se to určitě může. A nebyla jsi třeba nemocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 10:45
@terezka24 píše:
Stát se to určitě může. A nebyla jsi třeba nemocná?

prave ze vubec nic. Nevim cim to je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35323
19.4.12 10:46

Vzhledem k tomu, ze obcas zapomenes, tak urcite tehotna byt muzes. Je urcite riziko selhani, i kdyz ji beres pravidelne, brat ji nepravidelne, je s prominutim k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 10:46
@lyrica píše:
Stát se to určo může..udělej si test ;)

Testu se prave bojim :-D. Uvidim do pondeli kdyztak potom testnu…

• Citovat
  • Upravit
41882
19.4.12 10:47
@Anonymní píše:
Testu se prave bojim :-D. Uvidim do pondeli kdyztak potom testnu…

Chápu, hehe, já si takhle dělala test před dvěma měsíci (malej měl v té débě tři měsíce..) a ulevilo se mi doslova jako prase, když tam byla jen jedna /.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 10:56
@lyrica píše:
Chápu, hehe, já si takhle dělala test před dvěma měsíci (malej měl v té débě tři měsíce..) a ulevilo se mi doslova jako prase, když tam byla jen jedna /.. :lol:

To verim :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
8566
19.4.12 10:56
@Anonymní píše:
prave ze vubec nic. Nevim cim to je :nevim:

No nejspíš je to tím, že antikoncepci bereš CELKEM pravidelně a občas zapomeneš. Určitě být těhotná můžeš.. udělej si test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 10:57
@Kallkapa píše:
No nejspíš je to tím, že antikoncepci bereš CELKEM pravidelně a občas zapomeneš. Určitě být těhotná můžeš.. udělej si test..

Zapomenu si ji vzit vecer tak si ji vezmu az rano..... to je moje pravidelnost… Abych to uvedla na pravou miru.

• Citovat
  • Upravit
nepř.berusenka66
19.4.12 11:03
@Anonymní píše:
Zapomenu si ji vzit vecer tak si ji vezmu az rano..... to je moje pravidelnost… Abych to uvedla na pravou miru.

no nechci strašit,ale takhle jsem otěhotněla já :mrgreen: ono prej musíš brát ve stejnou hodnu aby to bylo správně ;)

• Citovat
  • Upravit
4026
19.4.12 11:04

Možná tě trošku uklidním… před porodem jsem měla menstruaci na den přesnou… po porodu u mě není vyjímkou, že dva měsíce nemenstruuju, pak zase menstruuju během měsíce 2×… :nevim: asi se ještě nesrovnaly hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 11:07
@nepř.berusenka66 píše:
no nechci strašit,ale takhle jsem otěhotněla já :mrgreen: ono prej musíš brát ve stejnou hodnu aby to bylo správně ;)

Aha, tak ja budu doufat, ze tak nedopadnu :-) protoze mt deti od sebe cca rok a pul by bylo na blazinec :-)

A i pred tim nez jsem otehotnela jsem ji takhle brala 6 let a ok :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.12 11:10
@maty1983 píše:
Možná tě trošku uklidním… před porodem jsem měla menstruaci na den přesnou… po porodu u mě není vyjímkou, že dva měsíce nemenstruuju, pak zase menstruuju během měsíce 2×… :nevim: asi se ještě nesrovnaly hormony :nevim:

Ja ji mam vlastne uz vic jak pul roku pravidelnou tak by se to muselo zblaznit jedine zase ted. Asi tim jarem :-)

• Citovat
  • Upravit
3684
19.4.12 11:26
@Anonymní píše:
Aha, tak ja budu doufat, ze tak nedopadnu :-) protoze mt deti od sebe cca rok a pul by bylo na blazinec :-)A i pred tim nez jsem otehotnela jsem ji takhle brala 6 let a ok :nevim:

Proč blázinec? Já mam taky holky od sebe přesně rok a půl :mrgreen: :mrgreen:
Ale zpožděná MS může být i tlakem,změnou počasí :think: Ale raději si udělej test,aby jsi měla jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí