Užívání antikoncepce 2 měsíce po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
16.4.12 08:34

užívání antikoncepce

ahoj holky, chtěla bych se poradit, jsem 2 měsíce po porodu, stále kojím, mám předepdanou antikoncepci, kde je napsáno, že začít užívat v 1 den menstruace, kterou samozřejmě stále nemám, jak jste to dělali vy?kdy jste začli užívat antikoncepci, když jste neměli menstruaci?a ještě přemýšlím, zda ji vůbec užívat, když pak bych chtěla uvažovat o druhém dítěti, třeba tak za rok, abych pak třeba hnedka otěhotněla, když bych antikoncepci vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
16.4.12 08:41

Začni brát kdy chceš, akorát se týden musíš ještě jinak chránit. Tipuji, že je to Azalie, nebo cerazete? :palec: Na rok bych prášky nasadila, taky jsme to tak nějak měli. Akorát, že já po azálii stále špinila a chvílema krvácela, a jiné problémy. Tak jsem ji vysadila a hledáme jinou alternativu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.4.12 09:06

Nechápu, proč ses nezeptala rovnou gynekologa, když ti ji předepisovat. Ale jak píše Nainuva - začni brát, kdy chceš. Jen se pro jistotu první cyklus (raději) chraň jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.4.12 09:16

Ahoj, taky jsem měla po porodu Azalii, ale celé tři měsíce jsem krvácela a měla i jiné problémy, vysadila jsem ji a neberu teď žádnou HA, stejně to je všechno ,,svinstvo" :mrgreen: :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.4.12 09:28

ja taky nic neberu, protoze nas prcek je nejucinejsi antikoncepce :-DDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.4.12 22:46
@gemmy píše: