Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, chtěla bych se poradit, jsem 2 měsíce po porodu, stále kojím, mám předepdanou antikoncepci, kde je napsáno, že začít užívat v 1 den menstruace, kterou samozřejmě stále nemám, jak jste to dělali vy?kdy jste začli užívat antikoncepci, když jste neměli menstruaci?a ještě přemýšlím, zda ji vůbec užívat, když pak bych chtěla uvažovat o druhém dítěti, třeba tak za rok, abych pak třeba hnedka otěhotněla, když bych antikoncepci vysadila.
Začni brát kdy chceš, akorát se týden musíš ještě jinak chránit. Tipuji, že je to Azalie, nebo cerazete?
Na rok bych prášky nasadila, taky jsme to tak nějak měli. Akorát, že já po azálii stále špinila a chvílema krvácela, a jiné problémy. Tak jsem ji vysadila a hledáme jinou alternativu ![]()
Nechápu, proč ses nezeptala rovnou gynekologa, když ti ji předepisovat. Ale jak píše Nainuva - začni brát, kdy chceš. Jen se pro jistotu první cyklus (raději) chraň jinak.
Ahoj, taky jsem měla po porodu Azalii, ale celé tři měsíce jsem krvácela a měla i jiné problémy, vysadila jsem ji a neberu teď žádnou HA, stejně to je všechno ,,svinstvo"
.
ja taky nic neberu, protoze nas prcek je nejucinejsi antikoncepce ![]()