Kterou HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.4.12 13:52

Kterou Ha????

Dobrý den, dnes jsem byla u svého gynekologa ten mi doporučil a dal na výběr mezi HA Jeanine nebo Yaz?? Prosím pište názory, díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonimní
20.4.12 14:08

Nuvaring, je to super.
Ale jsem chlap, má ho manželka.

• Citovat
  • Upravit
7241
20.4.12 14:29

Yaz je tuším levnější. Jinak obě jsou to novější, tzv. lehčí HA, tak je to v podstatě jedno, kterou zvolíš. Buď sedne nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
20.4.12 15:40
@rejžička píše:
Yaz je tuším levnější. Jinak obě jsou to novější, tzv. lehčí HA, tak je to v podstatě jedno, kterou zvolíš. Buď sedne nebo ne.

Souhlas, zkusila bych tu levnější a uvidíš… i když možná bych šla taky do toho nuvaringu, já byla moc spokojená a hlavně nemusíš myslet každý den na prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 16:47

nuvaring v žádném případě,promiňte. Já myslela že je jeanine je levnější, ani mi moc o pěníze nejde, spíš o kvalitu??

• Citovat
  • Upravit
Anonimní
20.4.12 17:04

No to se omlouvat nemusíš, ale Nuvaring je asi to nejkvalitnější, co existuje.
Navíc hormony se vstřebávají přímo do krve takže úplně obcházejí trávící ústrojí.
To je u HA obrovská výhoda.
Takže pokud ti jde o kvalitu a ne o peníze, tak se tomu Nuvaringu nebraň.

• Citovat
  • Upravit
7241
20.4.12 17:23
@Anonymní píše:
nuvaring v žádném případě,promiňte. Já myslela že je jeanine je levnější, ani mi moc o pěníze nejde, spíš o kvalitu??

Jeanine je levnější, pardon, chvátala jsem, tak jsem se přepsala. :oops: - Yaz je novější, tedy i dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 17:48

Obě si myslím že jsou lepší. Po Jeanine by nemělo klesat libido. a Yaz je s nějakou složkou že by se po něm němelo tlostnout, ale zase prej je větší procento na trombozu, teda jestli to není kec.Akorát jsem moc nepochopila braní yaz (něco prej 24+4)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 17:49
@rejžička píše:
Jeanine je levnější, pardon, chvátala jsem, tak jsem se přepsala. :oops: - Yaz je novější, tedy i dražší.

Ty jsi yaz nebo jeanine brala?

• Citovat
  • Upravit
7241
20.4.12 17:53

Ne, ale hodně kamarádek, vesměs mladé holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
20.4.12 17:55

Já jeanine brala a vyhovovala mi, i když já nejsem moc měřítko, prala jsem jich spoustu a vyhovovalo mi celkem všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.4.12 18:01

http://www.prozeny.cz/…antikoncepci

No tady je vysvetleny to brani 24+4 a proc je to lepsi. Osobni zkusenost nemam, tak neporadim, jen me to dost zaujalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 18:19
@74paja píše:
http://www.prozeny.cz/…antikoncepciNo tady je vysvetleny to brani 24+4 a proc je to lepsi. Osobni zkusenost nemam, tak neporadim, jen me to dost zaujalo…

Děkuji, tento článek jsem četla včera, jen jsem chtěla vědět jestli jsme to pochopila dobře. Byla jsem pevně rozhodnutá pro Jeanine, ale článek mě trošku zmát tak váhám jestli by raději nebyla lepší yaz.Doktor mi říkal že jsou obě dobré.

• Citovat
  • Upravit
11733
21.4.12 14:29

jestli můžu poradit, tak bych si zvolila Nuvaring. Nemusíš aspoň každý den myslet na pilulku a je to pohodlné, necítíš to a máš ho jak pilulky 3 týdny, pak týden pauza a pak zas nuvaring, a je také šetrný, má menší obsah hormonů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.12 15:16

O nuvaringu jsem slyšela, ale ten nepřichází vůbec v úvahu , to radši budu jíst prášky. Ale moc děkuji za názor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1