Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rejžička píše:
@j.a.n.i1 A proč jsi je měnila, když ti vyhovovaly všechny?
No, byla jsem takový „testovací králík“ novinek.
@j.a.n.i1 A stálo to aspoň za to? Myslím finančně. Já osobně bych se bála takhle na sobě zkoušet..
![]()
Anonymní: Ta otázka nebyla na tebe, copak před ní nevidíš odkaz na j.a.n.i1?
@rejžička To nebylo finančně, to bylo ze známosti
a už byly všechny normálně schválené, spíš takový test „uživatelského komfortu“ a taky toho jak snižují bolest při MS, protože s tím já měla bez HA vždy děsný problém (a je fakt, že někdy i při HA), občas mě i posílali ze školy domů ![]()
Jako, kdybych těžko nějakou vyhovující vybírala, tak se bojím taky, ale tím, že jsem s tím problém nikdy neměla, tak pro mě bylo i zajímavé u čelo bude nejlepší průběh MS.
@j.a.n.i1 A byl to velký rozdíl? A poznala jsi ho co se týče toho, jak je HA silná nebo co obsahuje za hormon?
Která byla nej se ani neptám, to je stejně u každé holky jinak. ![]()
@rejžička Tak extra velký nebyl, některé byli naprosto srovnatelné, ale u dalších byl rozdíl znát. I když tak obecně mi přišlo, že když v tom byl jiný hormon, tak zpočátku to fungovalo na MS dobře a časem se ten účinek snižoval.
@j.a.n.i1 Takže ti přijde, že má smysl připlácet si na novější=dražší=lehčí HA nebo ne?
@tam321 Třeba Yaz, jasně. Prostě ty nízkohormonové kolem a nad tisíc, co dřív nebyly. = Myšleno před pěti, deseti lety.
A co Jeanine? Mě teda zaujala nejnovější Daylette, prej je stějné složení jako Yaz, jen levnější.
@rejžička Mě přišlo, že i mezi těmi novými byli i levnější s hodně podobným složením jako u těch drahých, ale je fakt, že už přes 3 roky nemám přehled…
Taky bych se chtěla zeptat, nevíte někdo jestli jsou dobré MIRELLE? lékař mi je předepsal, tak se chco jen optat, zda je některá z vás nemá ![]()