baby boby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
2.11.07 14:05

baby boby

Ahoj holky, nevím, jestli jsem tu správně, ale chtěla bych koupit boby pro 15ti měsíčního syna. Líbily se mi právě baby boby s opěrkou (např. v Makru), ale nevím, zda by nebyly lepší klasické s brzdičkami, aby je mohl mít třeba i příští rok. Máte někdo zkušenost? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
2.11.07 17:31

Ahoj,
já myslím, že pro 15m dítě by stačil sáně s ohrádkou :wink:
A pokud přemýšlíš, co dál, myslím, že na klasické boby budete mít i za rok spoustu času! My jsme je měli letos na hory půjčené - synovi byly necelé 3 roky a stejně nevěděl, co s nima!
Dostane je až teď od Ježíška a stejně si nedělám iluze, že na nich bude umět :? a na tahání dítěte mi přijdou sáňky lepší ⇒ prtě sedí výš nad sněhem, takže není až takové riziko prochladnutí…

Ovšem baby boby jsou moc krásně, taky jsme na ně koukali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.11.07 22:04

Mi jsme je loni koupili malýmu k Vánocům, měli (mají) opěrku zad a tříbodové pásy (možná pěti-nevím). Vůůůbec si do nich nechtěl sednout a ani svézt, takže jsme je ani jednou nevytáhly. Letost nevím, asi nebudeme kupovat žádné, dokud neuvídím od syna zájem o ně (uvidí u dětí). Navíc jestli i letos bude sníh 4 dny… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
3.11.07 20:08

Tak ja jsem prave dneska v boby v Marku koupila - tak jsem zvedav jak se osvedci.
Osobne si mylsim, ze je vyuzijeme nekolik zim - ono asi bude nejakou dobu trvat, nez pochopi, ze ma brzit a take jak to pouzivat takze toho bych se nebala. No a navci ty boby mi prijdou docela dost male, takze az bude vetsi a bude schopen sam brzdit, tak mylsim, ze mu jiz nebudou stacit. Jinak mi ty bobyp rijdou fakt super - maji tribodove pasy a hlavne nasezeni je tam takova latkova nebo pogumovana podlozka, takze mylsim, ze mimi bude v teple.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
5.11.07 12:08

Díky za tipy. Někde jsem slyšela, že jsou tyhle boby dost malý, že je dobré zkusit do nich mimi po:,–(it, ale to v Makru nejde. Myslíte, že by boby vydržely třeba do tří let, tzn. aspoň letos a příští rok? Matýsek není žádný čahoun, ale prcek také ne.
Pro janinkaz: Adámek se tam letos ještě vejde?
Verveve, už aby napadl sníh a mohli jste boby vyzkoušet. Asi do nich taky půjdu, mám pocit, že z klasických bobů by Matěj asi ještě padal. Horší to bude, když se budu chtít svézt s ním, to mám smůlu. Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.11.07 12:28

Ahoj my jsme kupovali dceři boby už v roce klasický akorát měli vyšší opěrku zad takže z nich nikdy nevypadávala.Sama bobovala po vzoru staršího už ve dvou ale z menších kopců brzdit nepotřebovala .Pod zadek jsem dávala deku aby nenastydla a když se mi zdálo že nastydne tak jsem je strčila pod kočár mám hodně velkej.Ty malý boby jsou podle mě na chvilku a dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
5.11.07 12:33

Uz se tesim, ze na bobech vyjedeme - no asi si jeste pockame :-) No jen aby nebyla zima jako loni :-(
No nastesti u nas mame i umele zasnezeny kopec tak snad se kdyztak svezeme alepson tam.
Ja jsem take koukala po ruznych bobech ci sankach - ta klasicke drevene s ohradnou se mi moc kupovat nechtely - navic nejake stare jeste mame doma. Ty plastove se mi libi vic, ale zase nemaji ohradku. No a zadne jine boby s vyssi operkou a pasy jsem nevidela. Tedy jedine na Internetu, ale staly obdobne jako ty v Makru a tyto si clovek alespon muze prohledout.
Me ani moc nevadi, ze jsou male - spise naopak - zase jsou skladnejsi a vkrasne se nam vejdou i do kufru - ja myslim, ze dve zimy je pouzivat budeme - no a pak (snad) bude dalsi mimi. Tak to je urcite vyuzije take.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.11.07 12:38

Ty boby s tou vyšší opěrkou jsme kopovali ve Sportissimu měli je taky v pompu ale vloni nevím jak letos
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.11.07 13:52

Kvítko, já teď nevím, tchánovci je mají na půdě. Jak si na to vzpomenu, skočím se tam podívat, ale myslím, že asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí