Baby Design Husky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
951
22.8.19 10:21

Klidně ojetý, ty kočáry jsou držáky. Budu teď prodávat po jednom dítěti, je jako nový, když pomineme škrábance od skládání do auta. Takže bych se použitého asi nebála. Ale je pravda, že my ho pravidelně mazali a čistili, to udělá taky hodně. Tak jako tak, koupí neprohloupíte, je to fajn kočár, jen má menší sporťák, což může vadit, pokud budete mít větší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21680
22.8.19 21:54

@Froseth ahoj, mohla bys dat recenzi jeste sem? diky moc :kytka: tady se neztrati :palec:
 https://www.emimino.cz/…esign/husky/

Jinak musim souhlasit, koupila jsem si BD dotty po jednom diteti a je v perfektním stavu a paradni, jsem moc spoojena a za me bohate staci bazarovy ;)

https://www.emimino.cz/…ani/kocarky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
23.8.19 12:20

@Káťa19 Recenzi k BD už jsem psala, přidala jsem to tuším k Lupo, tenkrát založený Husky ještě nebyl. Znovu se mi to psát nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.8.19 12:33

Husky je fakt držák, 2019 neznám, ale máme z 2016, švagrová 2018 a jsou to super káry. Přiznám se, že jsme kočár vůbec nešetřili- denně les, nezpevněné cesty, dál s ním mám naběháno desitky km. Déšť, sníh, bahno- nic nebyl problém. Podvozek jsme oflákli vapkou a bylo umyto :oops: vrch se vždy krásně vypral na 30. Nikdy nevrzalo jediné kolečko. Jen mi prijdou v porovnání s jinými kočárky hmotnostně těžký. Ale to mi až tak nevadí. Já bych do něj šla znovu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.8.19 13:23

@Kelliee :palec: muzes to zkopirovat a jodit do tech recenzí :kytka:

tezsi je a taky diky tomu stabilni a projede teren, kdyby to bylo chrastitko, tak neprojede, holt kazdy ma neco a me to taky neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.6.20 20:11

Matrace do BD Husky 2016

Ahoj, oživuju diskusi: mám na prcka připravený bazarový Baby Design Husky 2016, kočár je po jednom dítěti a jsem z něj nadšená, jediná vada na kráse je matrace v hluboké korbě. Je trochu delší, takže se malinko vlní a díky tomu není úplně rovná, místama mi přijde až drobíček proleželá. Naše dítko teda nebude v kočáru trávit až tolik času (chci i nosit v šátku), ale stejně nad tím nedokážu jen tak mávnout rukou. Ráda bych pořídila matraci novou, na netu jsem našla nějakou univerzální 75×35, oválnou, ale netuším, jestli by tvarově pasovala. A tak se ptám: jakou náhradní matraci jste do kočárku pořizovali? Nebo máte zkušenost s tím, že tyhle matrace pasují vesměs do všech korbiček?

Předem díky za odpovědi a tipy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.6.20 18:57

@Silurian mám Dotty, pořizovala jsrm univerzál a je lehce zahnuta u okraje, mně to nevadí, ale šla by i zastrihnout do potřebného tvaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
24.6.20 20:10

@Káťa19 Díky, máš tu klasickou oválnou Sensillo 75×35cm? Jinou moc nemůžu najít, tak ji asi koupíme a uvidíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
25.6.20 09:01

@Silurian ja mam dokonce jen tuto a stacila… https://www.nejbaby.cz/…-75x35x3-cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.21 11:01

Zdravím maminky, obnovuji diskuzi.

Přemýšlím nad koupí tohoto kočárku(verze 7/2021).
Prosím o vaši recenzi se zpětným pohledem.
Kamarádka mi akorát řekla, že do kočárku fouká.

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4