Kočárek BabyLux Fenix

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
30.7.10 10:27

Baby LUX FENIX

ahoj holky,
hrozně se nám líbí kočárek z aukra, je nový a je to dovoz z Polska. Název je Baby Lux Fenix, odkaz je tady http://www.aukro.cz/…s_kvety.html Máte s ním někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Raf-Pol BabyLux Fenix?

Přidejte zkušenost s Raf-Pol BabyLux F...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
30.7.10 11:20

tak sousedka má Baby Lux, ale uplně jiný typ. Ale ten její teda stojí pěkně za h…, sama na něj nadává, jak může. Všechno se tam trhá, na sporťáku jí sjíždí ta vnitřní vložka, na které má dítě sedět, prtože je tam přichycená jen jedním poměrně malým suchým zipem a o ten zip se ta látka pěkně odírá, takže teĎ si nechala kdesi ušít jinou. Taška se jí trhá, koš pod kočárem taky…pásy hrozné…
Jak říkám-je to teda uplně jiný typ, ale výrobce stejný, asi bych se na něj podívala napřed někde na prodejně. I když tam stejně dopředu nepoznáš, jestli se tam bude něco trhat. Ale aspoŇ tak celkově na provedení. Já už Polákům ani po své zkušenosti nevěřím a kdybych kupovala znovu pro první dítě (na druhé už to nemá smysl), tak do kočáru fakt zainvestuju. Ale to už je každého věc a podle možností. Ale určitě bych se na něj šla někam podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.8.10 18:17

holky, ještě někdo nějaký zkušenosti? Poraďte prosím!!! Za dva měsíce mám termín a nemám páru, jakou značku vybrat :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.3.11 19:08

koupili jste si nakonec tento typ?? právě na něj koukám na internetu, velmi mě zaujal, tak hledám diskuze o tomto kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.5.11 21:16

Jsem na tom stejně… také mě ten kočárek zaujal, ale nikde se o něm nemohu dočíst :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.3.12 20:18

TAky si ho chci koupit :)
https://www.emimino.cz/…bylux-fenix/
našla jsem jenom tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.9.12 20:00

Kočárek Fenix je nejvyšší řada kočárků baby lux. Za dobu co je prodáváme jsme nikdy neměli problém že by se někde něco trhalo, nebo posouvalo.
Podle data dotazu (r. 2010) to byla asi předchozí modelová řada, protože v kočárku žádný suchý zip není.

Jinak k FENIXU - výhoda je super cena, kvalitní zpracování a nízká váha. Otočná kola s aretací.

Jako nevýhodu vidím absenci brzdy na předních malých kolech (a to platí pro většinu kočárků tohoto typu) a docela těžkopádné ovládání odepínání podvozku od boudičky. Z druhé strany to člověk použije jen párkrát při přehazování hluboké boudičky na sporťák.

Švagrová si ho od nás brala před rokem a stále je velice spokojená, osobní delší zkušenost nemáme.
Sami jezdíme s kočárkem baby lux MAGNUM s pevnými koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gaste
30.9.12 20:17

Prosím vás, mohla byste mi napsat, jak vysoko se nachází korbička kočárku?? mám namysli dno…většina kočárků (jiných značek) se mi zdá hodně nízká a my hledáme nějaký vyšší. děkuji.

• Citovat
  • Upravit
60
30.9.12 20:29

Tak výška od země ke dnu hlubokého lůžka je 52Cm. Celkově se jedná o vyšší kočárek a hlavně madlo je dostatečně daleko od kočárku, takže i vyšší člověk při delším kroku nekope do spodní brzdy kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oksik
3.10.13 11:02

Tak já bych ho nedoporučovala, a už vůbec ne přes internet…koupily jsme ho přes internet a lituju toho…už jsme ho musely dát pryč a koupit nový a na krámě kde jsme zkoušeli…s tím že by se trhal zkušenost nemám, ale je těžký, špatně se s ním jezdí…táhne na jednu stranu…hrůza, o zimě ani nemluvim…za mě NEDOPORUČUJI… :evil: :cert:

• Citovat
  • Upravit
783
3.10.13 11:18

Mě se ani nelíbí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1489
3.10.13 11:57

Já mám taky polský, Prampol Solam leather and linen, spokojenost veliká. Původně jsem chtěla Veronu (stejná značka), ale jako klasický kočárek má větší rozměry - podvozek, do auta se lépe skládá solam. Je lehoučký, sama ho do auta dám i vyndám, po cestě jakoby „pluje“, takže se s ním výborně jezdí. A hlavně je fakt krásný, bydlím na malém městě a témeř denně mi někdo řekne, že tak pěkný kočárek ještě neviděl :) Údržba taky super - koženka se jen otře, zbytek celý pratelný. Stál mě 7000, nechtěli jsme k němu autosedačku, měli jsme ji po prvním dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pai
8.10.13 11:00

Zdravim mam ten novejsi typ kocarku babylux fenix a mohu vam rict ze take nejsem moc spokojena..predni aretacni kolecka se klepou takze musi zustat zaaretovane..a asi pred tydnem mi praskl koub u ovkadani rukojeti a to ho mam dva mesice a kupovala jsem ho uplne novy..z dalsich nedostatku mi vadi ze kos pod kocarkem je moc dole takze pri vjezdu na chodnik se odira o obrubnik..kdybych ted volila kocarek vyberu si jiny..

• Citovat
  • Upravit
10
2.1.15 14:05

Také chceme koupit kočárek babylux, ale potřebovala bych poradit, jestli je někde kamenný obchod. Nechceme ho z internetu. Dojedeme skoro kamkoli děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.1.15 14:21

http://www.vyprodejkocarku.cz/kontakty/

Model fenix se už nevyrábí. Nahradil ho future a avaro.Jako nejnovější s otočnými koly je teď LARgo. Z mého pohledu nejpovedenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí