Červeno-černý kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.7.10 18:39

červeno-černý kočárek

Ahoj,chtěla jsem se zeptat na váš názor.Po dceři mám černo-červený sporťák Cortina.Teď jsem objevila nabídku ,že bych si mohla přikoupit použitou hlubokou korbu a autosedačku stejného typu i barvy.
Jenže ještě nevím jestli naše další mimi bude holka nebo kluk(jsem 12tt) a tak nevím,jestli by šla tahle barevná kombinace i pro kluka. :think: Nebo mám počkat a koupit úplně jiný kočárek?:nevim: http://www.kocarky-autosedacky-hracky.cz/…ris-vzor-203

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.7.10 18:40

...

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.10 18:44

fotka

tak snad se mi tam už tu fotku podařilo dát :roll:

• Citovat
  • Upravit
5597
28.7.10 18:45

tak já mám po dceři úplně ten samý :mrgreen: a jestli druhé bude kluk , tak mi to asi vadit nebude, teda ted jsem o tom přesvědčená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.7.10 18:45

Já bych v něm kluka klidně vozila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.7.10 18:49

Kamarádka měla na chlapečka červený kočárek, já zas pro dceru modrý. A rozhodně mi červeno-černá kombinace nepřijde pro chlapečka zvláštní :nevim: . Asi bych nekupovala pro chlapečka růžový kočárek (ale to já ani pro holčičku), ale jinak mi přijde, že kvůli pohlaví bych barvu kočárku zas tak moc neřešila. Záleží na tom, jestli jsi s kočárkem byla spokojená. Pokud ano, nový bych nepořizovala.

Mch Anežka chodila hodně dlouho v oblečkách po klukách, co jsme zdědili, takže byla hlavně v modrém. Sice jsem často slýchávala „to je kluk jako buk“, ale něco podobného jsem občas slýchávala i v případě, že už měla náušničky a culíčky 8-o a slýchávám to i teď u druhé dcery, která už je oblíkaná víc růžověji :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.7.10 18:49

Já věděla že to bude kluk a koupila jsem červenčerný kočárek,protože si myslím že je to použitelný i pro holčičku kdyby náhodou.A nikdo se nad tím nikdy nepozastavoval že mám takovou barvu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
28.7.10 19:03

Já čekala prvního kluka a koupila jsem červeno-černý kočárek, protože mi to přišlo neutrální. Přeci nebudu kupovat na každé dítě jiný kočárek v závislosti na pohlaví? Vždyť to stojí docela dost peněz …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
28.7.10 19:15

Taky bych v něm kluka vozila.Já mám holčičku a koupila jsem si Cam zelený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 19:36

...

Asi máte pravdu.I kdyby se nám narodil kluk,tak by ta kombinace mohla jít.Vždyť Ferrari je taky taková černo-červená kombinace.To případný kluk určitě snese :mrgreen: .Tak děkuji moc,že jste mě zbavily pochybností.Mě se tam ta červená zdála taková holčičí.Asi to mám vsugerovaný,protože jsem v tom vozila holku. :oops:

• Citovat
  • Upravit
81
28.7.10 19:47

Máme taky černo-červený kočárek a když jsme ho kupovali, tak jsme nevěděli pohlaví miminka, prostě byl pro kluka i pro holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
28.7.10 20:13

Já bych kluka v červeném taky klidně vozila, podle mě je červená neutrální… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.7.10 20:43

Me se ta kombinace libi, kdyby cervena hodne prevladala, tak asi tolik ne, ale takhle ok.
My jsme meli a asi v zime jeste pouzijeme cerny sportak a do toho cerveno-cerny fusak, a prislo mi to i na Tomika v pohode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.7.10 23:12

Mám ten samý, koupila jsem ho, když jsem už věděla, že to bude kluk. A už v něm vozím druhého - nikdy to mně ani nikomu jinému divné nepřišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
29.7.10 00:09

Podle me je barva v pohode.. znama ma dokonce pro kluka celocervenej kocar 8-o a neresi to,takze nevidim duvod, proc ty bys mela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí