Babyactive breaker

89
13.4.07 20:00

Babyactive breaker

Ahojte, můžu se optat zda má někdo zkušenosti s tímto kočárkem. Mám ho sice už 4 měsíce a drandíme s ním. Ale kamarádka přemýšlí také, tak se tak ptám jak jste na tom vy? Dobrý? Já zatím ano…

Díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7592
27.4.07 21:17

My máte také Breakera a jsem velice spokojená :wink: , hlavně na zimu byl perfektní, na malého nefoukalo, má plno různých „clon“ a tak si tak pěkně hověl oproti těm nacvakávacím korbám na podvozku - do těch pěkně fučí. Jednou se v tom vezl u kamarádky a neměnila bych, vůbec nespal jak z toho byl rozhozenej (zrovna hodně fučelo). A už několik těhulek mě zastavilo a ptalo se odkuď jsem ho „vzala“ :wink: Mám oranžovo-šedou kombinaci.
Já osobně bych do nákupu šla klidně znovu, za ty peníze …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.4.07 10:36
  • Citovat
  • Upravit
4488
5.5.07 19:25

Ahoj,
mám breaker 3 měsíce a ještě jsem na něm nenašla závadu.Teda vlastně jednu,přední brzda mě jde hodně ztuha,ale to se snad rozchodí a když ne tak to nevadí je tam ještě jedna brzda.Je lehoučkej ,dobře se ovládá a je na tu cenu perfektně vybavený.Když se přehodí rukojeť na sporťák tak je těžší na ovládání,ale to je u přehazovacích rukojetí vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.5.07 11:53

Mám kočárek Breaker 8 měsíců. Jsem spokojená, má ale taky nějaké mouchy. Kolečka se nám po složení do kufru trochu zdeformovala (teda disky). Znám další 3 maminky, kterým to udělalo taky. Brzdy jdou ztuha, ale zase pevně drží i v trolejbusu. Do lesa je super, má velký nákupní košík. Skládat ho do auta je ale výkon pro sportovce, ne pro křekhou ženskou postavu. Jo a je bezva velký, naše dítě mělo v půl roce 9 kg a 75 cm. Pokud často necestujete, můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.07 12:01

Ahoj, my užili Breakera 7 měsíců, teď už máme golfky. Byla jsem odpůrce polských kočárů, nakonec ale cena rozhodla. Často jezdíme na chalupu, kde je drsný terén a absolutně v klidu. Skládání se zdá z počátku jako nadlidský výkon, ale praxe je praxe a teď už to mám raz dva. Jediný problém byly vrzající kolečka, nedoporučuji mazat Lukanou :lol: Muž pak koupil jakési mazadlo a od té doby je klid. Je to bytelný kočár, který snese fakt všechno, navíc téměř celý potah je pratelný…můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí