Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potrebuji poradit jestli na nej muzu pouzit nejaky cistici prostredek nebo jen vodu? Jde o ten celopogumovany potah, maly mi extremne zaspinil kocarek, tak nevim jestli to dat do cistirny nebo na to neco muzu pouzit neb vodou to nejde .-( Jitka
Máte zkušenost s Jané Energy?
Přidejte zkušenost s Jané EnergyAhoj Jityy, asi moc neporadím neb řeším totéž, akorát s kolekcí 2005, barva Fragments(khaki a oranžová). Já zatím na to nepoužila nic víc než jar a vodu. Pokud to nepustí, jiných čistících prostředků bych se bála, protože v záručním listě se vysloveně píše, že se potah může čistit jen chemicky. Kdyby sem zabrousil kdokoli, kdo už Energy 05 čistil jinak, tak se ráda nechám poučit. Pa, Ziza.
Já mám červené Energy kupované z druhé ruky, kolekce 2005. Kupovala jsem je na inzerát a vyzvedával manžel
Když je přivezl, tak jsem se zhrozila, jak jsou špinavé
a bez váhání je šupla do pračky (i s boudičkou)
Prala jsem na šetrný program „ruční praní“, samozřejmě bez máchání a použila tekutý prostředek na černé prádlo Woolite (krásně zvýrazní barvu) ![]()
Golfkám se nic nestalo a jsou jako nové ![]()
Postup jsem měla již vyzkoušený z doby, kdy jsem prodávala korbičku od Jané Slalom. Taktéž byla jako nová ![]()
Tak ať to dobře dopadne a pozdravuj Davídka ![]()
Petta
PS: Peru tak i boudičku a nánožník ke Slalomu, pouze u sedačky to nejde použít (má v zádech desku), tak ji čistím dětským mýdlem a vodou.
PPS: Ten jar se mi zdá zbytečně agresivní ![]()
Acha, tak to musim vyzkouset priste - vzhledem k tomu ze mam svetle sedou tak to nebude tak dlouho trvat, jarem se mi podarilo dolu dostat to nejhorsi a ted se to susi na slunicku. Woolite doma nemam jen Lovelu a ta by to nevyprala tak prikupime a vyzkousime priste, ta boudicka by si taky zaslouzila vyprani .-)))
Davča taky zdraví .-)
Jitka
Petto ona jde sundat tak konstrukce z te boudicky? Ja je kupovala taky pouzite, ale uz smontovane tak netusim nebo jsi to tam hazela do te pracky i s tou konstrukci? Jitka
Ta konstrukce sundat nejde, prala jsem to i s tím. Nevím jak ty novější, ale ty naše mají jen pevný ten lem (je v tom nějaký kovový prut). Opatrně jsem to nasoukala do bubnu a riskla to na ten šetrný program s minimem otáček
Už jsem to tak prala dvakrát a vše je OK.
Pokud máš ale obavy, tak tu boudičku vyčisti jen v ruce. Určitě to půjde třeba kartáčkem taky dobře. Ale je to pracnější a já jsem lenoch ![]()
Měj se fajn, Petra
Ahoj, mám Jané Energy 2006-Rojo a prala jsem jí normálně ve vaně a drhla kartáčkem a práškem-dobrý typ je Woolite, jinak kočárek byl jako nový..Nic jsem neždímala, jenom jsem ho pověsila a do druhého dne byl suchý.. ![]()