CAM APOLLO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2612
11.4.07 21:58

CAM APOLLO

Chtěla bych se poptat na kočárek CAM APOLLO. Teoreticky splnuje mou představu „dokonalých golfek (či sportáčku)“. Čili mají polohování do úplného lehu, polohování nožiček, spojenou rukojet, madlo-pultík, odepínací vložku pro menší mimino, nánožník v ceně, okýnko na boudě (mohlo by být větší), velký nákupní koš (i když nevím, jak je to s přístupem k němu), odpružení koleček, snadné složení. váha 8,5 kil vyhovuje, MHD nevyužívám. Cena velmi solidní.

Takže bych se ráda zeptala, jestli má tento sporták taky nejaké „mouchy“ (třeba v ovladatelnousti, životnosti…), jestli jsou s nimi jejich majitelky spokojeny.

Díky, Elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
12.4.07 09:14

ahoj,
tak přesně s těmito požadavky jsem šla do obchodu, měla jsem vypracovanou tabulku s několika favority, ale po ohmatání a odzkoušení Apollo vypadl mezi prvními. ( moc plastový, řachtal )
Zkoušela jsem jich víc…např. ABC desigm mobile , amigo ( nepohodlný pro mě v rukojeti, viklal se ), freeline explorer i buggy ( hodně robustní,špatně se mi s ním manipulovalo ), neonato piuma ( nepolohovatelný nožičky, dle mě nekvalitní materiál potahu ) i dakar, pierre cardin ultralight ( jsem vysoká -nízká rukojeť), ale nakonec jsem si řekla, že když sportovní kombinaci doma mám, nebudu pořizovat nějaký kompromis a řídila jsem se tím hlavním ( pro mě ): váhou a cenou ( a taky si všechny Verča vyzkoušela a v tomhle se jí líbilo…)takže jsem úplně neplánovaně pořídila Jané Energy ( pláštěnka je v ceně vždy a teď mají na www.detskyraj.cz tyto v akci i s nánožníkem a slunečníkem.
Jané energy je vozítko do města, ne do lesa, ale po několikatýdenním užívání jsem opravdu spokojená. katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4