Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se poptat na kočárek CAM APOLLO. Teoreticky splnuje mou představu „dokonalých golfek (či sportáčku)“. Čili mají polohování do úplného lehu, polohování nožiček, spojenou rukojet, madlo-pultík, odepínací vložku pro menší mimino, nánožník v ceně, okýnko na boudě (mohlo by být větší), velký nákupní koš (i když nevím, jak je to s přístupem k němu), odpružení koleček, snadné složení. váha 8,5 kil vyhovuje, MHD nevyužívám. Cena velmi solidní.
Takže bych se ráda zeptala, jestli má tento sporták taky nejaké „mouchy“ (třeba v ovladatelnousti, životnosti…), jestli jsou s nimi jejich majitelky spokojeny.
Díky, Elda
ahoj,
tak přesně s těmito požadavky jsem šla do obchodu, měla jsem vypracovanou tabulku s několika favority, ale po ohmatání a odzkoušení Apollo vypadl mezi prvními. ( moc plastový, řachtal )
Zkoušela jsem jich víc…např. ABC desigm mobile , amigo ( nepohodlný pro mě v rukojeti, viklal se ), freeline explorer i buggy ( hodně robustní,špatně se mi s ním manipulovalo ), neonato piuma ( nepolohovatelný nožičky, dle mě nekvalitní materiál potahu ) i dakar, pierre cardin ultralight ( jsem vysoká -nízká rukojeť), ale nakonec jsem si řekla, že když sportovní kombinaci doma mám, nebudu pořizovat nějaký kompromis a řídila jsem se tím hlavním ( pro mě ): váhou a cenou ( a taky si všechny Verča vyzkoušela a v tomhle se jí líbilo…)takže jsem úplně neplánovaně pořídila Jané Energy ( pláštěnka je v ceně vždy a teď mají na www.detskyraj.cz tyto v akci i s nánožníkem a slunečníkem.
Jané energy je vozítko do města, ne do lesa, ale po několikatýdenním užívání jsem opravdu spokojená. katka