Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky
prosím o radu, mám takovou představu o golfkách, které by mi vyhovovaly,ale nevím,jestli vůbec existují.
chtěla bych spojené madlo, polohování zádíček i nožiček, tak okolo 7 kil a cena do 3.tisíc. vím že takové jsou třeba ABC design mobile,ale na netu jsem našla jen 1 odkaz a ty už nejsou na skladě.
Tak si ráda nechám poradit.
díky
Napadají mi jedině Pierre Cardin Ultralight, ale ty mají 8,5 kg. Myslím, že sedmikilové do hranice 3 tisíc, aby měly vše, asi neexistují (kromě ABC), ale jsem taky zvědavá, jestli má někdo nějaký tip. Lenka
no právě ty ABC by mi vyhovovaly,ale je to ta starší kolekce, a nevím jestli se dá sehnat. na netu ne,vím že ho prodávala Babystar, ale ani na jejich stránkách se taa starší kolekce nesežene.juknu ještě na ty Pierre
Ahoj Misenko,
ABC Design mobile mají na www.detskydum.cz
My je též vlastníme a jsem spokojená.
Přeji šťastnou ruku při volbě golfek a hezký den!
Efča
Ahoj misenko,
našla jsem tento odkaz, ale j emožné, že je to ten samý, co máš ty. Ale vypadá to, že je tady mají na skladě
http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…
Pa
holky díky za odkaz,ale je to přesně ten co mám já, a tam píšou, že je mají prý vyprodané.já tam psala i dotaz a pořád nejsou schopni mi ani odpovědět.
Efčo -zeptám se tebe když je tedy máš, do jaké polohy se dají sklopit zádíčka?až do lehu?skládají se dobře?boudička se dá sklápět?nánožník a pláštěnka se musí objednat dodatečně? a jakou máte barvu? tam mají jen ty modré, já bych chtěla nějaké neutrální,ale když bude jen modrá,tak budou dobrý i ty.
díky
Míša
Misenko,
golfky mají dvě polohy- sed a leh (úplný). Skládání vcelku jednoduché -záda musí být v ležící poloze, pak zmáčkneš takovej čudlík nahoře a zároveň dole sešlápneš takovej výčnělek a sklopíš.Tím, že mají spojenou rukojeť , nejsou tak skladné jako klasické golfky.Nánožník jsme kupovali od Emitexu a pláťěnku univerzální na golfky- pasuje v pohodě. Máme tmavěmodro béžový kočárek- modrá převládá- béžové jsou pouze boky.
Efča
Jé tak jsem si právě dopisovala přes ICQ se zástupcem těch co ten kočárek prodávají, a na skladě ho mají, sice jen modré,ale to neva že? takže jdu asi do něj.
ještě Efčo- ty jsi s nimi teda maximálně spokojená?mají nějakou vadu?
díky
Misenko,
golfky používáme od cca roku malého. Zpoočátku jsem je používala hlavně na cestování MHD - jsou fakt lehoučký- v pohodě ho nesu s mrňousem i do vysokých schodů, na chalupu- kvůli úspoře místa v kufru… Na delší výlety jsem brala sporťák- součást kombinovaného kočárku (měl přehazovací rukojeť). Ale postupem času jsem jezdila pouze s golfkama. Mám pár výhrad: není přehazovací rukojeť (ale to nemají skoro žádný golfky), nemají takový ty boční opěrky u hlavy,…Ale upřímně si myslím, že je to dobrej kočárek za rozumnou cenu.Za celou dobu se neporouchal, kolečka drží, jde dobře čistit, má velkej koš…ťuky, ťuky- abych to nezakřikla…
Podotýkám, že jsme celkem aktivní a jezdíme na dlouhý túry - takže kočárek toho zažil fakt hodně ![]()
Modrá je podle mého názoru fajn i pro holčičku ![]()
Dej vědět, jak si s ním spokojená, jo?
Efča
Efčo - díky díky moc. jdu do nich. Malé je sice jen 7 měsíců,ale to neva ne? může už normálně jezdit v nich.sama už sedí, teda sama si nesedne,ale když jí dám tak hezky sedí. proto jsem chtěla i polohovací až do lehu, když usne,tak ať hezky leží v rovině.
M.-
Ahoj. Misenko tak už je máš? Jak jsi s nimi spokojená?? ![]()
Efčo píšeš, že Ti trošku vadilo, že nemají přehazovací rukojeť…myslíš, že kdyby se teda koupily ABC Design Tech Rider S, které jsou podobné a přehazovací rukojeť mají, že by to bylo lepší? Nebo by sis Mobile koupila znovu, i když ta rukojeť přehazovat nejde? ![]()
Dá se s nimi jet i trochu do terénu? - nezpevněná lesní cesta, sem tam kořen, hlína…? Nejsou potom nějak nestabilní?
Čemu vadí, že to nemá ty boční opěrky kolem hlavy? Že si mrňousek nemůže při spaní opřít hlavičku? ![]()
Díky.
ahoj,z vlastní zkušenosti bych ti mohla doporučit golfáček od firmy HOCO - FALCON.Je to velice pohodlný,lehký a snadno složitelný kočárek.Má několik poloh pro nastavení zadíček a nožiček,prostorný nákupní košík,odnímatelné přední madlo.Je velmi dobře odpružený a co je výborné je,že má snímatelný a hlavně prací potah.Je možné ho sehnat okolo 5.000,–.Jsmes ním velice spokojeni.Přeji štastný výběr
misulkast píše:
ahoj,z vlastní zkušenosti bych ti mohla doporučit golfáček od firmy HOCO - FALCON.
Ale nemá spojenou rukověť …