Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, řekla bych podle toho jak máš staré dítko a kdy s ním chceš jezdit. V pozdním jaru a v létě to možná nevadí, ale podzim zima to je myslím lepší ho mít. Deky, nebo fusaky padají a taky je větší vlhko. Já mám sporťák s nánožníkem a golfky bez. Tak si to promysli a uvidíš, univerzální má myslím Emitex. Majka.
Nánožníky od Emitexu jsou na http://www.emitex.cz/search.php?…
Já bych se bez nánožníku neobešla … hlavně když fouká vítr, deka profoukne.
no to je pravda,mrknu na emitex,nebo jiny typ kocarku,moc diky za radu ![]()
Já jsem u prvního na sporťák nánožník vůbec nepoužila. V zimě se učil chodit, dávala jsem hodně pořád na kočár a dolů a tak dokola, že by mi nánožník jen zavazel. Fusak mám Emitex s protiskluzovou úpravou, takže neklouzal, že by profoukl, to pochybuju. S mladším ho asi taky používat nebudu, ten se učí chodit teď, fusak už máme, nánožník ne. Ale pokud vozíš mimino nebo nechodící dítě, co z kočáru ven ven nedáváš, tak nánožník asi užiješ.
@Anonymni píše:
ahoj,potrebuju radu ohledne nanozniku,kocarek ktery jsem si vybrala,nema nanoznik,je to az tak dulezite?nebo existuje nejaky universalni..poradte,diky…
Ja jsem nanoznik ocenila na kocarku, nefouka do nej jako jen pres deku nebo tak, i slabsi dest zachyti. Universalni myslim dela emitex, jak uz psaly holky, tak koukni. Ja bych nanoznik na kocarku urcite chtela. Teda pokud by se nejednalo o golfky ![]()
ahoj,potrebuju radu ohledne nanozniku,kocarek ktery jsem si vybrala,nema nanoznik,je to az tak dulezite?nebo existuje nejaky universalni..poradte,diky…