Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Koupil prosím někdo ze západu - konkrétně Tachovska, kočárek v Německu?Potřebuji tip na prodejnu co nejblíže k hranicím. Děkuji.
Ahoj Dido! ![]()
původně jsme zamýšleli koupit náš kočárek pro dvojčátka v Německu za hranicemi. Nakonec jsme ho koupili v ČR, dokonce přes jeden baby shop v našem městě. Prodejce nám udělal pěknou cenu. Ale než jsme ho koupili, už jsem si byla skoro jistá, že ho koupím v Německu, konkrétně v Marktredwitzu. Kamarádka žila 10 let v Německu, tak tam se mnou chtěla jet a pomoci s nákupem. Dokonce mi i dovezla katalogy na nějaké kočárky. Mohu ti sem napsat kontakt (jen nevím, jak to máte z Tachovska daleko do Marktredwitzu - je to poblíž Chebu).
Kontakt: BABY - TRUHE
Betten - Müller
95615 Marktredwitz
Braustrasse 10
tel.: 09231/2342
Webové stránky nejspíš tento obchod nemá.
Přeji, ať brzy dobře pořídíš! ![]()
Ahojte,
tak primo v tomhle kramu jsem si kocarek kupovala,je tam moc fajn pani majitelka i prodavacka
a dostali jsme jeste 10 % slevu. Kupovalo si tam kocarek plno mojich znamych , i s reklamacemi nebyl nikdy problem…
Kdybys tam jela,pisni mi SZ,napisu ti vic…
Preji stastny nakup kocarku,my sli do Gesslein future a jsme nadseny…
Ahojky,
my jsme kupovali kočárek ve Weidenu ,asi 2 hodiny cesty z Plzně směr Rozvadov. Obchod se jmenuje Kinderwelt a je v nákupní zoně naproti Kauflandu. Před pár týdny jsme tam kupovali i autosedačku. Ceny vyjdou o několik tisícovek levněji jak u nás. Záleží co chceš ve sportákách a kombinacích mají převážně Gesslein , Teutonii , občas TFK , daleko větší výber v golfkách to mají i Quinny, Romer , ABC, Peg perego,atd. Obchod před půl rokem rekonstruovali a výběr je nyní daleko větší.
Apolena