Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
odkládám svého staršího násilnického, drzého, uvztekaného, neposlušného a zlého syna a čekám výměnu za nějakou hodnou , klidnou holčičku okolo 6-7let. Tak šup, šup, šup… ![]()
Lačenko, nestačila by ti 6měsíční holčička, která neumí sama usínat??
Kolikrát bych ji z fleku vyměnila ![]()
Tak bych ti mohla poslat na pár dní Davídka, to je chůva dobrá, ale ty si své synky nechej, já si aspon odpočinu ![]()
budulínek napsal soukromou sz
Co je na tom divného? Jsem opuštěné miminko
moje veřejná odpoved…delej si prdel z plastelíny
Já nabízím kocoury
Zapomněla jsem je vyhodit, šla jsem na cvičení a po návratu domů v obýváku puch - propátrali jsme celý obývák, odtáhla jsem ji sedačku, probrala hračky, zkontroovala kytky - a nic nemůžu najít. Já už to vzdala, hledají holky a já su na mrtvici…
Děti aktuálně moc nezlobí, tak je nenabízím ![]()
Super místo..... vzdávám se všech svých momentálně již tři týdny nemocných ,vzteklých,nevrlých dětí pokud možno bez výměny a bez možnosti je reklamovat. Jsou již prošlé záruční lhůtou ![]()
Pro zlobivé děti nebo Lesinčiny kočky nabízím fenku vlčiska, děti si vyhrajou a já budu mít klid, přidám pytel granulí a postroj na tahání sání.
Odkládám štěně a přítele, ten se dost často chová hůř než dítě. ![]()
Jaké štěně?? Vyměním za vlčisko, teď začíná línat, můžeš si utkat spacák… ![]()
Jaké? No mi říkáme, že je to retrovčík nebo taky trpasličí retrívr, kupodivu to nikomu nepřišlo divné
. Jinak je to obyčejnej vořech, nelíná ale KOUŠE,NIČÍ a LOVÍ vše v pohybu.
A vlka nechci, jednoho potkáváme v parku a i když se mi vždycky takoví pejsani líbili, tak raději zůstanem u potkávání ani na spacák mě nenalákáš… ![]()
Tak já se tam jdu uložit jako první