Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Používám tuhle začku - hnusky na noc, dětské mýdlo, krém na opruzeniny, vlhčené ubrousky - k těm jsem si koupila tu krabičku, co tam k nim prodávájí a to je báááječná věc - ubrousky nevyschnou ani po měsíci
![]()
Podle mě je zbytečný kupovat Pampers a Hipp a jiné drahé značky, tohle jsou pro nás kvalitní věci a levný… To je jen doporučení pro maminky, které přemýšlí, co za značku koupit do první výbavy ![]()
Kromě plínek používám taky tuhle značku a vyhovuje nám a máš pravdu je cenově dostupná ![]()
používám a jsem spokojená
akorát mléko a kaše malému nechutnají
Tak to ja prave premyslim jestli jit do tehle znacky
pripada mi to cenove dostupny a potrebuju nakoupit nejakou kosmetiku na zacatek pro mimi
Takze dekuji za doporuceni a pujdu do toho ![]()
Taky používáme.plenky zatim ne,ale chci je zkusit.ted jsem koupila mléko a malýmu chutná.chci koupit i kaše,ale ty mám už vyzkoušený u Kuby.takže za mne baby-love joooo!
kacabus píše:
Taky používáme.plenky zatim ne,ale chci je zkusit.ted jsem koupila mléko a malýmu chutná.chci koupit i kaše,ale ty mám už vyzkoušený u Kuby.takže za mne baby-love joooo!
no na ty kaše jsem se chtěla zeptat,já musím dávát bezmléčný kaše páč malej mu HA tak jsem se včera v m dívala na bezmléčný a v návodu je napsáno,že se půl vody a půl plnotučného mléka
na krabici je napsáno od ukončeného 4 měsíce
to přeci mimi mléko nemůže ![]()
Jé, tak to já taky určitě doporučuju. Nejen proto, že mám slabost pro DMko
. Pro staršího jsme kupovali kaše a ty byly moc dobrý a teď používáme mastičku na opruzeniny a vlhčený ubrousky a super. Určitě je to super, jak to neni vůbec napálený jako ostatní věci pro děti.
Já jsem kupovala mlíko a kaše a teď kupuju i plíny a ubrousky a super,já jsem moc spokojená. ![]()
Jejda to opravdu nemůže.a nebylo tím myšleno půl vody a půl UM.Jakože by to blbě ‚přeložili‘.já vždy kupovala mlečné.
Holky to me teda tesi
a mate zkusenost aji s praskem na prani pro mimco?
Taky pouzivam tuhle znacku, je to kvalita za velice rozumnou cenu.
Mirkaa asi bych pro uplne mini miminko vzala radu babylove senzitiv, ja ji pouzivam a je paradni i na velice citlivou pokozku.
Kase chutnaji i mne a mliko mi sice malej pit nechce, ale delam mu z nej kase a na piti dostava sunar…
kacabus píše:
Jejda to opravdu nemůže.a nebylo tím myšleno půl vody a půl UM.Jakože by to blbě ‚přeložili‘.já vždy kupovala mlečné.
hm četla jsem to i v němčině mléko
cena dobrá za kaši,bezmléčnou kaši do které bych měla přidal plnotučný mlíko..nevím nevím ![]()
Mne se celkově zdá že ty dětské prášky špatně perou.na první jsem tak prala a hrůza.na druhý peru normálně s námi a používám práci tablety z Dedry.mají teda i na dětský.jen nedávám aviváz,ale to je zase jiný problém:)
…já kupuju Babydream
a kaši dávám celou vodu, a zamíchám do toho patřičné odměrky UM, které dítě pije
ahoj na prvního syna jsem tuto značku taky používala, kromě mlíčka. To byl na sunaru. Značka je opravdu velmi dostupná a hlavně, když se u nich zaregistrujete, tak dostáváte slevové kuponky. To pak i čtyřpak ubrousků vyjde na 80 Kč. Teď na druhé tuto značku zase budu používat. ![]()