Značka Babylove

5173
13.1.11 08:53

babylave

Používám tuhle začku - hnusky na noc, dětské mýdlo, krém na opruzeniny, vlhčené ubrousky - k těm jsem si koupila tu krabičku, co tam k nim prodávájí a to je báááječná věc - ubrousky nevyschnou ani po měsíci :dance: :dance:
Podle mě je zbytečný kupovat Pampers a Hipp a jiné drahé značky, tohle jsou pro nás kvalitní věci a levný… To je jen doporučení pro maminky, které přemýšlí, co za značku koupit do první výbavy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
13.1.11 08:57

Kromě plínek používám taky tuhle značku a vyhovuje nám a máš pravdu je cenově dostupná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.1.11 09:15

používám a jsem spokojená :palec: akorát mléko a kaše malému nechutnají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
13.1.11 09:20

Tak to ja prave premyslim jestli jit do tehle znacky :think: pripada mi to cenove dostupny a potrebuju nakoupit nejakou kosmetiku na zacatek pro mimi :wink: Takze dekuji za doporuceni a pujdu do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
13.1.11 09:22

Taky používáme.plenky zatim ne,ale chci je zkusit.ted jsem koupila mléko a malýmu chutná.chci koupit i kaše,ale ty mám už vyzkoušený u Kuby.takže za mne baby-love joooo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.1.11 09:25
kacabus píše:
Taky používáme.plenky zatim ne,ale chci je zkusit.ted jsem koupila mléko a malýmu chutná.chci koupit i kaše,ale ty mám už vyzkoušený u Kuby.takže za mne baby-love joooo!

no na ty kaše jsem se chtěla zeptat,já musím dávát bezmléčný kaše páč malej mu HA tak jsem se včera v m dívala na bezmléčný a v návodu je napsáno,že se půl vody a půl plnotučného mléka 8-o na krabici je napsáno od ukončeného 4 měsíce 8-o to přeci mimi mléko nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.1.11 09:27

Jé, tak to já taky určitě doporučuju. Nejen proto, že mám slabost pro DMko :lol: . Pro staršího jsme kupovali kaše a ty byly moc dobrý a teď používáme mastičku na opruzeniny a vlhčený ubrousky a super. Určitě je to super, jak to neni vůbec napálený jako ostatní věci pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
13.1.11 09:27

Já jsem kupovala mlíko a kaše a teď kupuju i plíny a ubrousky a super,já jsem moc spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
13.1.11 09:29

Jejda to opravdu nemůže.a nebylo tím myšleno půl vody a půl UM.Jakože by to blbě ‚přeložili‘.já vždy kupovala mlečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
13.1.11 09:32

Holky to me teda tesi :dance: a mate zkusenost aji s praskem na prani pro mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
13.1.11 09:33

Taky pouzivam tuhle znacku, je to kvalita za velice rozumnou cenu.
Mirkaa asi bych pro uplne mini miminko vzala radu babylove senzitiv, ja ji pouzivam a je paradni i na velice citlivou pokozku.
Kase chutnaji i mne a mliko mi sice malej pit nechce, ale delam mu z nej kase a na piti dostava sunar…

• Citovat
  • Upravit
5173
13.1.11 09:34
kacabus píše:
Jejda to opravdu nemůže.a nebylo tím myšleno půl vody a půl UM.Jakože by to blbě ‚přeložili‘.já vždy kupovala mlečné.

hm četla jsem to i v němčině mléko :nevim: cena dobrá za kaši,bezmléčnou kaši do které bych měla přidal plnotučný mlíko..nevím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
13.1.11 09:36

Mne se celkově zdá že ty dětské prášky špatně perou.na první jsem tak prala a hrůza.na druhý peru normálně s námi a používám práci tablety z Dedry.mají teda i na dětský.jen nedávám aviváz,ale to je zase jiný problém:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
13.1.11 09:37

…já kupuju Babydream
a kaši dávám celou vodu, a zamíchám do toho patřičné odměrky UM, které dítě pije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
13.1.11 09:51

ahoj na prvního syna jsem tuto značku taky používala, kromě mlíčka. To byl na sunaru. Značka je opravdu velmi dostupná a hlavně, když se u nich zaregistrujete, tak dostáváte slevové kuponky. To pak i čtyřpak ubrousků vyjde na 80 Kč. Teď na druhé tuto značku zase budu používat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí