Kvalitní vlasová kosmetika

1173
12.1.11 14:50

Kvalitní vlasová kosmetika

Ahoj, mám jemné polodlouhé vlasy (které velmi rychle po umytí ztrácejí objem) a v poslední době začaly i trochu více vypadávat. Ráda si nechám poradit která kvalitní vlasová kosmetika (Loreal, Schwarzkopf, Goldwell, Ducray nebo Keratese) je nejlepší. Poměr kvalita - cena. Jsem zvědavá na reakce :-)
Zatím mám šampon a sérum od Vichy, jsem spokojená, ale zastávám názor, že občas se má kosmetika prostřídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
12.1.11 15:00

Ahoj, vlasy mám po ramena a měla jsem na roztřepený konečky fluid na vlasy, značku bohužel nevím. Kupovala jsem ho v prodejně vlasové kosmetiky. Lahvička byla docela malinká, stála dost přes 2 stovky, zato vydržela opravdu dlouho, počítám nějaký 3 roky. Na vlasy stačilo dát ze dvě kapky oleje a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
12.1.11 15:17

Ahoj,mám vlasy stejné jako ty a používám přípravky od Schwarzkopf-Gliss Kur.Jsem s nima velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.1.11 15:23

Gloci, já je mám doma také, používala jsem to nonstop na střídačku s Elseve skoro dva roky, a už se mi ty vlasy zdají takové unavené (i začaly trochu padat), potřebuje to změnu…teď mám čerstvě Vichy a najednou zase daleko bohatší a i líp drží tvar…ale ráda bych ještě právě něco na vystřídání s Vichy. Jsem zvyklá používat šampón a pak takový ten neoplachovací regenerační sprej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
12.1.11 15:28

Ja mam rada Dusy..kvalita super a dobra cena,kupuju u kadernice.
Hlavne je dulezity,na jemne vlasy nepouzivat sampony a pripravky s obsahem silikonu,to pak jde objem do haje.A silikony jsou ve vsech bezne prodavanych samponech v drogeriich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
12.1.11 16:07

Ahojky, já mám jemné a rychle se mastící vlasy, moc jich nemám, proto potřebuji šampon na objem.

Používám šampony od LUSH (I love juicy, Seanik) http://www.lushcz.cz/…sampony.html(ale objednávám přímo z Anglie), občas střídám s klasikou od Loreal, ten fialový na objem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.1.11 16:09

Tak za mě je nejlepší jednoznačně Matrix. Je to kvalitní vlasová kosmetika z USA, nedám na ni dopustit. Je sice dražší, takže jsem ji v těhu přestala používat, ale když mi po porodu začali padat vlasy a byli hrozně roztřepený, tak jsem si ji zase koupila a brzy jsem měla vlasy jako dřív. Já ji kupuju v kadeř. salonu kam chodím, ale myslím že se dá koupit i na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.1.11 16:11

Peto, a nemohla by jsi mi prosím přesně poradit konkrétní šampón a balzám, který používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.1.11 16:46

já mám od Martixu řadu Sleek Look a jsem velmi spokojená: http://www.pro-vlasy.cz/…ujici-sampon
ještě to prostřídávám s Lorealem, řada absolut repair, tam je dobrá maska http://www.pro-vlasy.cz/…kozene-vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.1.11 16:50

Po porodu jsem měla nejdříve z řady Matrix Biolage (přírodní řada) na obnovení vlasů (rejuvenating) a když se mi dali vlasy do kupy tak střídám modrou řadu na objem a fialovou color smart na barvené vlasy. Spíš tak podle nálady když jsem zrovna v kadeřnictví:-). Jinak mám ještě masku na vlasy a to používám tu oranžovou sleek look pro uhlazení vlasů (nejsou pak takové roztřepené a rozházené, ale nedávám jí ke kořínkům kvůli objemu) nebo fialovou color, tu jsem dostala zdarma ke třetímu barvení. Ony jsou všechny dobrý záleží na co potřebuješ. Nejlepší je nejdřív dát vlasy do kupy tím obnovujícím z řady Biolage a pak už záleží na tobě, podle toho co popisuješ, tak bych pak šla do modrého pro objem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.1.11 23:55

Já mám zkušenost s tímhle kondákem,byla jsem naprosto spokojená co se týká rozčesávání

http://www.top-kosmetika.cz/…r--200-ml-11

Bohužel šampon jsem neměla,asi jsem ti moc nepomohla,jde spíš o to rozčesávání než o objem.i když já mám také jemné vlasy a držely mi po tom pěkně. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.1.11 11:33

Ahoj, tak jsem včera večer ještě zkoumala a hledala…a vzhledem k tomu, že vlasy vážně začínají padat…tak jsem se nakonec rozhodla pro šampon Revalid + léčebná kůra v ampulkách. Tak někdy napíšu, jestli to pomáhá. Na netu jsem četla jen samé kladné ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
13.1.11 11:39

Revalid jsem taky pouzivala,je super..mela jsem ampulky do vlasu a vitaminy.Pani v lekarne mi teda rekla,ze ten sampon,zas takovy efekt nema,hlavne ty ampule + vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.1.11 11:49

Já si právě teď vitamínové tobolky moc kupovat nechci. Příší týden začínám stimulovat na IVF a kdyby se náhodou zadařilo, tak ty tobolky moc v těhotenství nedoporučují…ale šampón a ampulky přímo na vlasovou pokožku snad nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teraxxx
19.7.12 11:22

Holky můžete mi poradit, pokud máte něco vyzkoušeno? Potřebuji něco na jemné vlasy a rozhoduji se mezi Matrix amplify modro-bílý sprej na objem, Matrix amplify tužidlo nebo Goldwell dualsenses sprej, případně Tigi salt sprej. Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml