Suché vlasy po porodu – co s tím?

4704
4.1.11 17:07

Suché vlasy

Asi to sem moc nepatří :oops: ale od porodu mám hrozně suché vlasy :( Měla nemáte některa stejny problem?Nevím co uz si na tu hlavu dat,snad vylit olej :-D Děkuji za nejakou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
4.1.11 17:27

No náhodou se nějaké olejové masky dělají :-) Jednou jsem jí zkusila ze zvědavosti a teda asi týden jsem vypadala jak s mastnou palicí a to jsem se to pokoušela každý den smýt :mrgreen: Byl to recept na domácí spatlání, takže už nevím přesně, ale určitě se bude dát nějaká i koupit. A byl tam určitě olej a trocha melasy, víc nevím. A pravidelně bych zastřihávala konečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.1.11 17:36

Já měla vlasy vysušené špatnou trvalou. Luxusně mi právě pomáhá jen v lékárnách prodávaný Mango šampon od Klorane. A mají i kondicionér a masku - ty ale nemám.

Příspěvek upraven 04.01.11 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.1.11 17:36

já si patlala olej se žloutkem, ale nepomohlo, zkus koupit nějaké masky v obchodech - jedno balení cca 50kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.1.11 17:46

Olivovy olej,dat do rozprasovace,nejlepsi,co muze byt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
30.9.14 20:46

Ahoj holky,
nemáte někdo prosím radu co mám dělat s vlasama. Dřív jsem měla vlasy jemný rovný a občas si je nechala zkrátit. Co jsem před pár lety začala barvit tak se mi vlasy zničily a přední vlasy se mi hrozně kroutí jak jsem je nosila za uchem. Už je mám několikrát stříhaný a ty vlasy si to snad pamatují :roll: nevíte jestli se to ještě spraví? Moc jsem tomu nepřidala ani občasným žehlením, abych ty přední prameny narovnala. Vlasy už nebarvím, vyzkoušela jsem kde co a žádnej efekt.Ani vychvalovanej zábal z býčích kulí nepomohl. A po umytí je mám hrozně jakoby chlupatý, krepatý nevím jak to napsat :( Teď po porodu je mám ještě horší, jakoby potrhaný od česání. Už nevím co s tím. Nakrátko úplně jít nechci. A nějakej hezkej střih po ramena jsem nenašla. Děkuji za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.9.14 20:49

Nepomohlo nic, ani masky, az na noc namazat BOHATE zelenym telovym mlekem Garnier na suchou kuzi.Pak rano vymyt samponem a kondicionerem. v lekarne muzes take zkusit sampon a balzam capillan, vyrabi se asi sto let, je vyzkouseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
30.9.14 20:51

@yourlady a to mi pomůže na co? na to jak je mám chlupatý a krepatý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
30.9.14 21:27

Taky jsem měla chlupatý vlasy, přesne jak popisujes. Pomohlo ostrihani a olivovy olej. Večer dám vlasy do culiku naolejuji a nechám do rána. Pomohla mi velmi i henna na vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
30.9.14 21:33

@MickyG krásně jsi to popsala! To je téměř na vložení fotografie :D

Mně na uhlazení vlasů pomáhá maska: http://www.parfums.cz/…ovane-vlasy/

Mám vlasy melírované - to je ještě více vysušuje než barvení. Úplně nejlepší je umýt vlasy 2× šamponem a pak z nich ve sprše vymačkat vodu, nenést masku, pročesat hřebenem (používám Tangle Teezer do vody). Nechám působit cca 3 minuty. Vlasy mám pak jako hedvábí. Když se dá maska na pouze umyté vlasy, většinou z nich steče dolů a u dlouhých vlasů se obvykle vůbec nedostane kam má. Tedy alespoň to je má zkušenost.

Pak do nich použiji tento přípravek: http://www.parfums.cz/…-typy-vlasu/

Vlasy pak vypadají skvěle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.10.14 07:18

Děkuju za rady :) to bych musela jít na ježka páč vlasy mám chlupatý celý. Nechala jsem si o dost zkrátit vlasy, abych je neměla chlupatý a stejně mi to i přes ostříhání postoupilo až ke kořínkům :cert:

@Eveelin takovej hřeben ani neznám..kouknu na něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
1.10.14 10:36

@MickyG ten hřeben, je teď velký hit ;) Na dlouhý vlasy je super, že netahá. Koupila jsem domů jeden (stála asi 199,–) a pak musela koupit i všem členům rodiny, protože už jiný nechtěli. Češeme s ním i suché vlasy.

Příspěvek upraven 01.10.14 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.10.14 10:41

Tohle udela krasne, leskle a elasticke vlasy… http://www.inhair.cz/…1533371.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
1.10.14 11:03

@MickyG Mne to vlasy zjemnilo, krepatost zmizela, nebyly uz suche a vyzivilo je to, dalo jim to i lesk. Myslim tim Garnier telove mleko.Driv jsem pouzivala i ten Capillan, jeho ucinky a slozeni si vygoogli, je to lety osvedcena klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
1.10.14 11:05

P. s.hlavne je to levne oproti vsem vyse popisovanym pripravkum a elixirum :-)ale kazdy ma trochu jine vlasy, musi se zkusit, je to individualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí