Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Asi to sem moc nepatří
ale od porodu mám hrozně suché vlasy
Měla nemáte některa stejny problem?Nevím co uz si na tu hlavu dat,snad vylit olej
Děkuji za nejakou radu ![]()
No náhodou se nějaké olejové masky dělají
Jednou jsem jí zkusila ze zvědavosti a teda asi týden jsem vypadala jak s mastnou palicí a to jsem se to pokoušela každý den smýt
Byl to recept na domácí spatlání, takže už nevím přesně, ale určitě se bude dát nějaká i koupit. A byl tam určitě olej a trocha melasy, víc nevím. A pravidelně bych zastřihávala konečky.
Já měla vlasy vysušené špatnou trvalou. Luxusně mi právě pomáhá jen v lékárnách prodávaný Mango šampon od Klorane. A mají i kondicionér a masku - ty ale nemám.
Příspěvek upraven 04.01.11 v 17:40
já si patlala olej se žloutkem, ale nepomohlo, zkus koupit nějaké masky v obchodech - jedno balení cca 50kč
Ahoj holky,
nemáte někdo prosím radu co mám dělat s vlasama. Dřív jsem měla vlasy jemný rovný a občas si je nechala zkrátit. Co jsem před pár lety začala barvit tak se mi vlasy zničily a přední vlasy se mi hrozně kroutí jak jsem je nosila za uchem. Už je mám několikrát stříhaný a ty vlasy si to snad pamatují
nevíte jestli se to ještě spraví? Moc jsem tomu nepřidala ani občasným žehlením, abych ty přední prameny narovnala. Vlasy už nebarvím, vyzkoušela jsem kde co a žádnej efekt.Ani vychvalovanej zábal z býčích kulí nepomohl. A po umytí je mám hrozně jakoby chlupatý, krepatý nevím jak to napsat
Teď po porodu je mám ještě horší, jakoby potrhaný od česání. Už nevím co s tím. Nakrátko úplně jít nechci. A nějakej hezkej střih po ramena jsem nenašla. Děkuji za každou radu ![]()
Nepomohlo nic, ani masky, az na noc namazat BOHATE zelenym telovym mlekem Garnier na suchou kuzi.Pak rano vymyt samponem a kondicionerem. v lekarne muzes take zkusit sampon a balzam capillan, vyrabi se asi sto let, je vyzkouseny.
@yourlady a to mi pomůže na co? na to jak je mám chlupatý a krepatý?
Taky jsem měla chlupatý vlasy, přesne jak popisujes. Pomohlo ostrihani a olivovy olej. Večer dám vlasy do culiku naolejuji a nechám do rána. Pomohla mi velmi i henna na vlasy.
@MickyG krásně jsi to popsala! To je téměř na vložení fotografie ![]()
Mně na uhlazení vlasů pomáhá maska: http://www.parfums.cz/…ovane-vlasy/
Mám vlasy melírované - to je ještě více vysušuje než barvení. Úplně nejlepší je umýt vlasy 2× šamponem a pak z nich ve sprše vymačkat vodu, nenést masku, pročesat hřebenem (používám Tangle Teezer do vody). Nechám působit cca 3 minuty. Vlasy mám pak jako hedvábí. Když se dá maska na pouze umyté vlasy, většinou z nich steče dolů a u dlouhých vlasů se obvykle vůbec nedostane kam má. Tedy alespoň to je má zkušenost.
Pak do nich použiji tento přípravek: http://www.parfums.cz/…-typy-vlasu/
Vlasy pak vypadají skvěle!
Děkuju za rady
to bych musela jít na ježka páč vlasy mám chlupatý celý. Nechala jsem si o dost zkrátit vlasy, abych je neměla chlupatý a stejně mi to i přes ostříhání postoupilo až ke kořínkům ![]()
@Eveelin takovej hřeben ani neznám..kouknu na něj
@MickyG ten hřeben, je teď velký hit
Na dlouhý vlasy je super, že netahá. Koupila jsem domů jeden (stála asi 199,–) a pak musela koupit i všem členům rodiny, protože už jiný nechtěli. Češeme s ním i suché vlasy.
Příspěvek upraven 01.10.14 v 11:17
Tohle udela krasne, leskle a elasticke vlasy… http://www.inhair.cz/…1533371.html
@MickyG Mne to vlasy zjemnilo, krepatost zmizela, nebyly uz suche a vyzivilo je to, dalo jim to i lesk. Myslim tim Garnier telove mleko.Driv jsem pouzivala i ten Capillan, jeho ucinky a slozeni si vygoogli, je to lety osvedcena klasika.
P. s.hlavne je to levne oproti vsem vyse popisovanym pripravkum a elixirum
ale kazdy ma trochu jine vlasy, musi se zkusit, je to individualni