Jaký šampon pro roční dítě?

316
30.12.10 08:59

Jaký šampon pro roční dítě?

Holky, jaký používáte šampon pro dětičky? Nám právě dochází šampon Linola, který měla malá skoro rok. Když byla mimi, pomohl nám skvěle na šupinky na hlavičce. Buď jí koupím tento stejný, šupinky ani lupy sice nemá, šampon je určený asi spíš k léčbě, ale myslím, že je i dost šetrný. Vydrží nám zřejmě zase dlouho, dávám jen malinko a stačí to.Jaký používáte vy? Podělte se o zkušenosti, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
30.12.10 09:03

My používáme Hipp, ale syn nemá skoro žádné vlasy :lol: . Takže tak jednou za týden, aby se neřeklo, jeho to baví, když má na hlavně pěnu a půjčíme mu malé zrcátko :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
30.12.10 09:09

ahojky, my používáme od bubchenu :-) a malé vždycky tak krásně voní hlavička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
30.12.10 09:26

Sebamed :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
30.12.10 09:27

používáme sprchový gel a zároveň šampon, měsíčkový od weledy, je vhodný i pro alergiky a atopiky :palec: já celou tu měsíčkovou řadu od weledy miluju a používám ji spolu s dětma, krásně mi voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.12.10 09:28

ahoj, my měli Hipp a ted mame Johnson na dobrou noc, ale my to skoro nepoužíváme, umýváme jen čistou vodou a šampon spíš jen na zadeček a kapkou umyjeme celé tělo i s vláskama

• Citovat
  • Upravit
MadGirlNancynepřihl.
30.12.10 09:29

Ahoj, dceři je dva a půl, má dlouhé husté vlasy do půl zad. Ze začátku jsme používali Bubchen obycejny, potom bubchen 2 v jednom (ten s princeznou), pak Hipp, Klorane…spokojená jsem nebyla - vlasy nešly rozčesat a brzy po umytí se jí udělaly lupy. Světe div se, ale nejlepší šampon, který je úplně skvělý a vlasy jí vydrží dlouho vońavé a nemastné je od Avonu, který dostala od babičky na Mikuláše. Nejdřív jsem ho chtěla vyhodit, protože Avon beru za velmi lowendovou kosmetiku, ale teď se kaju. Je božský a já jí ho objednám zase až nám dojde. Je to tento: http://www.cool-parfemy.cz/…anocni-edice
podotýkám, že nejsem ani náhodou prodejce Avonu, používám kosmetiku Lush nebo z lékárny. Ale před tímto šamponem klobouk dolů tedy…

• Citovat
  • Upravit
7870
30.12.10 10:33

my moc vlásků nemáme, ale jinak od narození používáme vše od Johnsnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.12.10 10:45

my máme vlasů teda hodně a už mám druhý šampon, první jsme měli proti slzičkám od Johnson a teď máme Niveu a taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
30.12.10 10:58

používám sebamed a hipp veškerou kosmetiku po Johnson se mi osypal.. tedy po pěně do koupele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
30.12.10 11:05

já jsem četla že Johnson vyšel v testech špatně a byly tam i dotazy proč ho teda používají i v porodnicích a odpověď byla-že sponzorují porodnice.....Hipp kosmetika vyšla dobře ale zase šptně vyšly od Hippu skleničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
30.12.10 11:50

Od narození používám na všechno mycí gel od Nivey na obličej, tělo a vlásky. Plus teď poslední dva měsíce intimgel Saforelle.
Ale malá už má těch vlásků docela dost, takže nevím, jestli nemám začít hledat nějakej šampón. Ale zase když jí ta Nivea vyhovuje… Fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
30.12.10 12:01

Johnson, ale není to pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.12.10 12:10

Dcera má vlasů dost a myjeme vlásky obden. Celou dobu jsme měli Nivea senzitiv ( na tělo i vlásky) , nyní má Hipp ( také na tělo i vlasy)..Nic zváštího jen pouze na vlasy zatím nekupuji..Vyhovuje nám to.

Klidně bych ale prubla levný Pufík - je to dobrý šampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
30.12.10 13:01

my mame prave Pufika a naprosta spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie