Jaký šampon pro roční dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
30.12.10 13:10
Hanulka82 píše:
my mame prave Pufika a naprosta spokojenost :palec:
jsme taky za Pufíka…krásně se po něm rozčesávají vlásky a voní po heřmánku..neštípe v očích…tedy máme i Pufíka gel na mytí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.12.10 13:15

Malá má husté vlásky a už jich má dost, používáme také pufíka, ale také johhnos´s baby a s heřmánkem a je super… oba ty šampony jsou super voní a vlásky jsou jemné a příjemné na dotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.12.10 13:41

tak já měla hipp ted máme z dm ka .. vzhledem k tomu, že dcerka do nedávna neměla na hlavě ani píd, tak to bylo defakto jedno, ted by si chtěla mýt vlasy denně, což má zakázané, tak si na hlavu aspon lije vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.12.10 13:42

tak pufíka jsem koupila heřmánek a měla vlasy děsné, takový vysušov¨ák, ale každé dítě je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.12.10 13:44

my používáme Johnsons Baby a jsme spokojení,ještě chci vyzkoušet Niveu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
30.12.10 13:47

U obou dětí používám Batole od Alpy, obyč. dětský šampon z tesca. Kluky neštípe a docela hezky voní, vlasy jdou taky pěkně rozčesat (mladší se nechce nechat ostříhat tak je má už po ramena).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
30.12.10 15:36

Používám také Weledí sprchový gel a šampon v jednom, měsíčková řada. Krásně voní a je absolutně bez chemie, nechce se mi jí na děti patlat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
31.12.10 10:03

Díky za kopu reakcí :lol:
Zaujala mě Weleda, líbí se mi, že té chemie tam moc není, také se mi nechce zbytečně ji na malou patlat.

Také jsem četla, že by se neměl dávat šampon s kondicionérem, prý to není pro děti dobré, raději si dát práci s rozčesáváním. Ale ty dětské většinou s kondic. nebývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janika11
14.1.11 00:02

Jemný šampón pro dětské vlásky s medem a jasmínem nabízí i holandská De Traay (www.aida-organic.cz). Neobsahuje syntetické složky, ropu, sulfáty…nic, co by patřilo na jemnou pokožku miminek. Nádherně čistě voní.

• Citovat
  • Upravit
13385
23.3.15 02:20

Jinak ZDE ,velmi zajímavé srovnání produktů a látek obsažených v dětský šamponech, jediné mínus je že je to německá stránka, ale každý si tu jistě najde to své.. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 08:45

Já svého tříletého syna zhruba od roku umývám mycím dětským gelem od Nivey - včetně vlasů. Neštípe, je hypoalergenní a voní tak nevtíravě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí