Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hanulka82 píše:jsme taky za Pufíka…krásně se po něm rozčesávají vlásky a voní po heřmánku..neštípe v očích…tedy máme i Pufíka gel na mytí
my mame prave Pufika a naprosta spokojenost
Malá má husté vlásky a už jich má dost, používáme také pufíka, ale také johhnos´s baby a s heřmánkem a je super… oba ty šampony jsou super voní a vlásky jsou jemné a příjemné na dotek
tak já měla hipp ted máme z dm ka .. vzhledem k tomu, že dcerka do nedávna neměla na hlavě ani píd, tak to bylo defakto jedno, ted by si chtěla mýt vlasy denně, což má zakázané, tak si na hlavu aspon lije vodu
tak pufíka jsem koupila heřmánek a měla vlasy děsné, takový vysušov¨ák, ale každé dítě je jiné
my používáme Johnsons Baby a jsme spokojení,ještě chci vyzkoušet Niveu.
U obou dětí používám Batole od Alpy, obyč. dětský šampon z tesca. Kluky neštípe a docela hezky voní, vlasy jdou taky pěkně rozčesat (mladší se nechce nechat ostříhat tak je má už po ramena).
Používám také Weledí sprchový gel a šampon v jednom, měsíčková řada. Krásně voní a je absolutně bez chemie, nechce se mi jí na děti patlat ![]()
Díky za kopu reakcí ![]()
Zaujala mě Weleda, líbí se mi, že té chemie tam moc není, také se mi nechce zbytečně ji na malou patlat.
Také jsem četla, že by se neměl dávat šampon s kondicionérem, prý to není pro děti dobré, raději si dát práci s rozčesáváním. Ale ty dětské většinou s kondic. nebývají.
Jemný šampón pro dětské vlásky s medem a jasmínem nabízí i holandská De Traay (www.aida-organic.cz). Neobsahuje syntetické složky, ropu, sulfáty…nic, co by patřilo na jemnou pokožku miminek. Nádherně čistě voní.
Jinak ZDE ,velmi zajímavé srovnání produktů a látek obsažených v dětský šamponech, jediné mínus je že je to německá stránka, ale každý si tu jistě najde to své..
![]()
Já svého tříletého syna zhruba od roku umývám mycím dětským gelem od Nivey - včetně vlasů. Neštípe, je hypoalergenní a voní tak nevtíravě…