Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Už to mám zabalené, mají pouze dva typy, jeden stojí 1900 a druhý 2900 rozdíl je jen v tom, že ten dražší má 10 stupňů rychlosti a ten levnější jen 5, ale maximální výkon mají stejný. Navíc u té dražší je násadka na čištění rovnátek, já koupila tu levnější.
Oral-B Ústní sprcha ProfessionalCare 8500
my máme tuto, máme ji i s kartáčkem a jsem spokojení.
Tahle diskuse je skoro 3 roky stará… Rozhoduju se pro koupi ústní sprchy. Jakou máte a jakou byste doporučili? Díky moc.
9.1.2020
po dlouhém rozhodování a čtení mnoha rad a recenzí jsem pořídila stolní Panasonic EW1611 a jsem velmi spokojená. Mám jí 4 měsíce a denně používám, i dvakrát denně. Někdy před, ale častěji po vyčištění zubů kartáčkem. Mám jí v koupelně přímo na umyvadle, to je nejpraktičtější a plním teplou vodou. Tato sprcha má objem nádržky přes 0,5 litru a celou jí na jedno čistění vypotřebuji… cestovní o menším objemu bych musela plnit dvakrát. Design je krásný, byť plast. Doporučuji
Obnovuji diskuzi.
Uvažuji o pořízení ústní sprchy zaujala mě (Waterpik Ultra WP112 Black). Máte s ní někdo prosím zkušenosti, nebo s jinou ústní sprchou? Vím, že mezizubní kartáček nenahradí, ale jako pomocník o péči dásní a mezizubních prostorů jsem četla, že je fajn. Proto by mě ještě zajímala nečí zkušenost ![]()
jakou ústní sprchu? hledám kvalitní, výkonnoou ústní sprchu? doporučte pls