Máte zkušenosti se...?

Anonymní
11.12.10 20:03

Máte zkušenosti se...?

Ahoj,
chci se Vás jen zeptat zda některá z Vás má zkušenosti se zpevňujícím gelem na poprsí?
Po porodu se mi dost prsa zmenšily s číms se i smířím nějak, ale jsou i povislé tak … jsem přemýšlela o těch gelech… Přiznám, že mám obavu zda to bude mít nějaký účinek… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
11.12.10 20:10

Ne, může to lehce vypnout kůži, ale tukovou výplň, která z prsou zmizela, tak tu to zkrátka nenahradí. Můžše posilovat prsní svaly, to je může teoreticky trochu zdvihnout, ale pokud jsou z profilu na placato, tak jim ani to nepomůže. Ale neboj, časem se to trochu upraví, ale jako dřív už nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.12.10 20:11

Přijde mi to jako třeba zázračné pilulky na hubnutí.Podle mně je to reklamní trik.Co ti možná pomůže,je cvičit na prsní svaly.Vem si do rukou 2 petky s vodou a cvič.Já těm rádoby zázrakům bez jakékoli námahy nevěřím. :nevim: To už bysme byli všichni krásně štíhlí,všechny ženský prsatý :lol: …a nic takového kolem sebe nevidím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

…nebude.
Měla jsem od avonu, krásně voněl, byl příjemný, ale to je asi tak všechno..Gravitace je svině.. :mrgreen: :mrgreen:
Krémy jsou krémy - zapomente že řeší vrásky a další kosmetické „vady“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
Anonymní píše:
Ahoj,
chci se Vás jen zeptat zda některá z Vás má zkušenosti se zpevňujícím gelem na poprsí?
Po porodu se mi dost prsa zmenšily s číms se i smířím nějak, ale jsou i povislé tak … jsem přemýšlela o těch gelech… Přiznám, že mám obavu zda to bude mít nějaký účinek… :nevim:

Mám velký prsa a po 30tce mi hráblo a musela jsem vyzkoušet Adipex na hubnutí, bohužel vedlejší učinek je povolení svalů a to mi jaksi nikdo neřekl. :zed: Takže jsem s 8 kg sundala i číslo na prsou a klesli mi. Ne nějak výrazně ale klesly. Takže i když jsem do té doby vždycky cvičila aerobic a stepaerobic, tak jsem ještě začala plavat prsa a posiluji doma s činkami a dělám kliky. Teď mi bude 37 a prsa jsou celkem dobrý, ale jen díky cvičení. Samozřejmě nemám pevný prsa jako ve 20ti ale zatím mi každej říká, že na to jak mám velký , tak jsou pevný. Přítel, ségry, kámošky atd.Občas se mě nějaká ženská ve fitku zeptá, jestli mám silikony, tak asi vypadaj ok. Gel používám taky od Avonu takový fialový. Ale podle mě to učinek moc nemá a jsou to vyhozený peníze, spíš ti zabere to plavání a kliky.A v létě se teda sprchuju střídavě teplou a ledovou, jak prdel, nohy, tak prsa. Zpevňuje to kůži. Potřebuješ posílit ten sval nahoře nad prsy, ony pak líp drží. A taky záleží na tvaru prsou. Ale klidně se mazej jakýmkoliv mastným krémem, prospívá to kůži na prsou. A fakt záleží na tom tvaru, některý ženský mají krásný prsa i po 40 a s dvěmi kojenými dětmi, někdo má jedno dítě a má je hodně vytahané. Ale cvičením se nikdy nic nezkazí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.10 20:18

To je pravda, taky se bojím, že jde jen o triky jak z lidí dostat co nejhříšnější peníze bez výsledku. Jde o to, že často i před těhotenstvím jsem cvičila aerobic a teď teda tu novinku zumbu. Ale připadá mi, že ať cvičím jak cvičím tak .. prsa neposílím a … nezpevním … :/

• Citovat
  • Upravit
17521
11.12.10 20:24
Anonymní píše:
To je pravda, taky se bojím, že jde jen o triky jak z lidí dostat co nejhříšnější peníze bez výsledku. Jde o to, že často i před těhotenstvím jsem cvičila aerobic a teď teda tu novinku zumbu. Ale připadá mi, že ať cvičím jak cvičím tak .. prsa neposílím a … nezpevním … :/

Holky,fakt na prsa jsou nejlepší kliky, plavání prsa. To zabírá nejvíc a ještě posilování s činkami, když ležíš na lavičce a rozpažuješ. To je osvědčený :wink: Zumba je skoro to samé co aerobic v latinsko amerických rytmech, takže pokud při ní nebudete dělat kliky, tak to na prsa vliv nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
11.12.10 20:46

Ja krem pouzivala pred tehu,ale to sem mela prsa pevny…ted teda jeste kojim,prsa mi prijdou min pevnejsi,ale ze by mi splaskli moc to ne,ale to mozna az prestanu kojit uplne…
kremum,ale neverim,je to zdrave,ale podle me to nezpevni.

• Citovat
  • Upravit
9879
11.12.10 22:02

Stoprocentně to nefunguje jen to z ženskejch tahá prachy. Kámoška si kopila ten jak má zvětšit i poprsí a samozřejmě nic :mrgreen: byla pěkně naštvaná stálo jí to několik tisíc a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.12.10 22:21

jo jo měla jsem kupon v DM drogerii.. lehce to zpevní kůži, ale jinak nic… ale tak člověk má pocit, že udělá něco pro sebe a aspoň je hydratuje.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí