Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
mám velmi citlivou pleť a většina krémů mě svědí,pálí
už nevím co si mám na tu čuňu namazat a vyhazovat 600kč za krém se mi taky nechce
poradíte??já teď používám krém z kozího mléka ale není v tom žádný UV a ani nic proti vráskám
je mi 30let tak nevím zda stačí jen tento krém
Ahoj, já používám Eucerin. Není parfémovaný, takže moc nevoní, ale nemám s ním naprosto žádný problém. Kupuju ho za 400 Kč, vydrží celkem dlouho.
Já tedy bych už pomalu něco na vrásky používat začala kosmetička mi to taky doporučila (je mi 28). Nic extrovního, ale přece jen by se prý ta péče okolo třicítky měla pozměnit… ![]()
mě ten eucerin štípe taky......určitě chci začít něco na vrásky používat ale co,babo raď ![]()
Hm, tak to už teda nevím..
A to jsem si myslela, že mám echt citlivou pleť ![]()
Tak já používám na léto Eucerin, a přes zimu si vždy koupím nějak krém od La Roche
V lékarně ti dají knížečku se vzorkama a ty si to můžeš zkusit napatlat
I od eucerinu by měli dát vzorečky, já bych si bez vyzkoušen nekoupila nic ![]()
Od la roche dlají i proti vráskám, makeupy, na opalování no zajdi do lékárny a chtěj knížečku se vzorkama ![]()
Mám podobný problém, ani se nemůžu namalovat (okamžitě flekatím). Já používám Biodermu, v lékárně mají vzorky zdarma, tak se to dá vyzkoušet než utratíš majlant. Ne všechno od nich mi sedí. Oční krém mám od avonu a dobrý.
já si tu řeším krém na hubu a malej se zatím vyčůral do nočníku,došel si pro vařečku,naházel do toho nočníku hlínu z kytky a vaří ![]()
Ahoj, já jsem dlouho používala Biodermu, ale třeba včera, když jsem si ji namazala, jsem myslela, že se zblázním, jak to štípalo. Jako nouzovku používám indulonu - když už jsem ve stavu, že nesnesu Biodermu ani La Roche a mám úplně staženou kůže, tenhle prastarý krém to vyřeší. Nicméně jsem teď na začátku zimy taky zoufalá a netuším, do čeho jít.. ![]()
Mě docela vyhovuje obyčejný Panthenol v pěně, ale to je jako dočasné řešení. Ten teda kromě zimy používám celý rok.
Jinak mám krémy od Vichy, ale ty spíš na zimu.
TAk ja jedu uz 2 roky v Avene hydrance optimal s UV25, tusim, nebo 20
Ale ted jsem se sekla, bo jsem si rikala- holka je ti 30, potrebujes nejakou vyzivu na noc proti vraskam- koupila jsem od Avene Ystheal+, a do rana jsem byla flekata, jak tezkej atopik- strasne supinky v koleckach, cervene, stipalo mne vse
Krem za 750Kc. No ale zjistuji, ze moje plet asi bude alergicka ne ten slavny Pro Retinol, co obsahuji protivraskove kremy- uz se mi neco podobneho stalo u kremu od Lorealu
ka-tka píše:
Ale ted jsem se sekla, bo jsem si rikala- holka je ti 30, potrebujes nejakou vyzivu na noc proti vraskam- koupila jsem od Avene Ystheal+, a do rana jsem byla flekata, jak tezkej atopik- strasne supinky v koleckach, cervene, stipalo mne vse
Krem za 750Kc. No ale zjistuji, ze moje plet asi bude alergicka ne ten slavny Pro Retinol, co obsahuji protivraskove kremy- uz se mi neco podobneho stalo u kremu od Lorealu
Tak přesně tohle mi dělá cokoliv na obličej od značky Nivea
.
dzarunka píše:
já si tu řeším krém na hubu a malej se zatím vyčůral do nočníku,došel si pro vařečku,naházel do toho nočníku hlínu z kytky a vaří
Ahoj,
odjakživa mám tenhle problém, všechny krémy štípou a obličej mám flekatej s šupinkama a nebo jsou ty krémy asi málo mastný protože když neštípe tak zase mám pak obličej scrvklej jak bramboru a svědí. Jediný co se mi osvědčilo byl konopný krém na ekzém z lékárny, je vhodnej i pod make up, jenže po pár letech používání jsem začala flekatět i po něm. Teď jsem objevila od Garnieru za 100,– krém na suchou pleť s medem a ten je teda super. Je to tenhle
http://www.znackova-kosmetika.cz/…er-ochranny/