Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte prosím někdo vyzkoušený nějaký účinný krém na černé tečky? Vyzkoušela jsem už kdeco, ale výsledek žádný. Děkuji za tipy
Krém ne, ale co pomohlo vždycky- mačkat mačkat, rejpat rejpat ![]()
Ahoj, tak to jsme na tom stejně, taky mam vyzkoušeno vše možný. Jediný co snad na chvíli vždy pomohlo byly slupovací masky.
to by mě taky zajímalo co pomůže, mě ani peeling ani maska ani ty krávoviny co dávají v reklamách, mám malinké kolem nosu a na nose, ale já je tam prostě vidím a nechci je tam
![]()
Taky toho mám plnej nos a brachu. Rejpat je prej podle mý kosmetičky blbost, ale mám nenechavý ruce, tak reju a reju a reju a občas podle toho taky vypadám
![]()
Mě nic nikdy nepomohlo ![]()
cipisek007 píše:
Taky toho mám plnej nos a brachu. Rejpat je prej podle mý kosmetičky blbost, ale mám nenechavý ruce, tak reju a reju a reju a občas podle toho taky vypadám![]()
Mě nic nikdy nepomohlo
asi tak nějak
reju a reju každej večer u lampičky
pak vypadám jak puberťák
ale kdyby to tam nebylo tak nereju
a další den jsou tam zase ![]()
Tak to znám také, ale je fakt, že čím víc reju, tím víc jich vidím!!!!!! Zkoušela jsem kde co a nejvíc mi pomohl Vichy normaderm! Vysušuje! Ale pořád jich tam pár je! Je to asi věčný boj! Myslim, že kdo má mastnější kůži se toho nezbaví! Kámoška má suchou pleť a tečky nemá, ale zas jí trápí jiné vady pleti. Každý typ má své, no!
![]()
viky23 píše:Úplně vidím sebe, čtu si, najednou mě to chytne, vezmu zrcátko, namířím lampičku a už jeducipisek007 píše:asi tak nějak
Taky toho mám plnej nos a brachu. Rejpat je prej podle mý kosmetičky blbost, ale mám nenechavý ruce, tak reju a reju a reju a občas podle toho taky vypadám![]()
Mě nic nikdy nepomohlo![]()
![]()
pak vypadám jak puberťák
a další den jsou tam zase
papajinka píše:
Tak to znám také, ale je fakt, že čím víc reju, tím víc jich vidím!!!!!! Zkoušela jsem kde co a nejvíc mi pomohl Vichy normaderm! Vysušuje! Ale pořád jich tam pár je! Je to asi věčný boj! Myslim, že kdo má mastnější kůži se toho nezbaví! Kámoška má suchou pleť a tečky nemá, ale zas jí trápí jiné vady pleti. Každý typ má své, no!![]()
Vichy mi pomohl ještě před dětma, letos na jaře se mi to zhoršilo, tak jsem si koupila pomalu celou řadu (gel, pleť. čistící voda, krém a noční krém) a ještě se mi to zhoršilo ![]()
Mám stejnej problém a marnej boj.
Jediný, co mi trochu pomáhá je droždí, normálně rozdělat s teplou vodou nebo odvarem z heřmánku na kašičku a napatlat na obličej a nechat do úplnýho zaschnutí. A ještě slupovací okurková maska od Freemana není špatná, ale přijde mi, že dost vysušuje. ![]()
udelej si nalev z nejakejch prijemnej bylinek nebo olejicku a hod si pres hlavu rucnik, at se ti oblicej nahreje a roztahnou se ti pory a pak jdou ven samy ![]()
Cipisek: já používám jen denní, ale je to individuální!
S tim napařenim je to dobrý, jdou pak krásně ven. Stačí si poležet ve vaně, pak taky vylezou, ale stejně rychle se znovu objeví ![]()
Jo a droždí je dobrý, ale ten smrrraaaaad ![]()
cipisek007 píše:viky23 píše:Úplně vidím sebe, čtu si, najednou mě to chytne, vezmu zrcátko, namířím lampičku a už jeducipisek007 píše:asi tak nějak
Mě nic nikdy nepomohlo![]()
![]()
pak vypadám jak puberťák
a další den jsou tam zase
A protože jsem už líná vstát z postele, tak to nevyčistím a do rána mám pořád rudej nos
![]()
PAPAJINKA Normaderm sem používala taky, ale bez účinku. Kamarádka se má, že na suché pleti ty potvory černý nemá, já mám suchou pleť taky ( pokud si alespoň 3× denně nemažu obličej, tak druhý den loupu šupinky)
Nípat a nípat, já to taky pořád říkám a přítel za mnou chodí s plácačkou a vždycky ji chytnu přes ruce - zlehka ![]()