Černé tečky - komedomy

361
23.11.10 14:25

Černé tečky- komedomy

Máte prosím někdo vyzkoušený nějaký účinný krém na černé tečky? Vyzkoušela jsem už kdeco, ale výsledek žádný. Děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
23.11.10 14:38

Krém ne, ale co pomohlo vždycky- mačkat mačkat, rejpat rejpat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
23.11.10 14:39

Ahoj, tak to jsme na tom stejně, taky mam vyzkoušeno vše možný. Jediný co snad na chvíli vždy pomohlo byly slupovací masky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.11.10 15:13

to by mě taky zajímalo co pomůže, mě ani peeling ani maska ani ty krávoviny co dávají v reklamách, mám malinké kolem nosu a na nose, ale já je tam prostě vidím a nechci je tam :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
23.11.10 15:19

Taky toho mám plnej nos a brachu. Rejpat je prej podle mý kosmetičky blbost, ale mám nenechavý ruce, tak reju a reju a reju a občas podle toho taky vypadám :oops: :mrgreen:
Mě nic nikdy nepomohlo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.11.10 15:21
cipisek007 píše:
Taky toho mám plnej nos a brachu. Rejpat je prej podle mý kosmetičky blbost, ale mám nenechavý ruce, tak reju a reju a reju a občas podle toho taky vypadám :oops: :mrgreen:
Mě nic nikdy nepomohlo :-?

asi tak nějak :mrgreen: :lol: reju a reju každej večer u lampičky :mrgreen: :lol: pak vypadám jak puberťák :lol: ale kdyby to tam nebylo tak nereju :cert: a další den jsou tam zase :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
23.11.10 15:28

Tak to znám také, ale je fakt, že čím víc reju, tím víc jich vidím!!!!!! Zkoušela jsem kde co a nejvíc mi pomohl Vichy normaderm! Vysušuje! Ale pořád jich tam pár je! Je to asi věčný boj! Myslim, že kdo má mastnější kůži se toho nezbaví! Kámoška má suchou pleť a tečky nemá, ale zas jí trápí jiné vady pleti. Každý typ má své, no! :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
23.11.10 15:38
viky23 píše:
cipisek007 píše:
asi tak nějak :mrgreen: :lol: reju a reju každej večer u lampičky :mrgreen: :lol: pak vypadám jak puberťák :lol: ale kdyby to tam nebylo tak nereju :cert: a další den jsou tam zase :pocitac:
Úplně vidím sebe, čtu si, najednou mě to chytne, vezmu zrcátko, namířím lampičku a už jedu :D A protože jsem už líná vstát z postele, tak to nevyčistím a do rána mám pořád rudej nos :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
23.11.10 15:39
papajinka píše:
Tak to znám také, ale je fakt, že čím víc reju, tím víc jich vidím!!!!!! Zkoušela jsem kde co a nejvíc mi pomohl Vichy normaderm! Vysušuje! Ale pořád jich tam pár je! Je to asi věčný boj! Myslim, že kdo má mastnější kůži se toho nezbaví! Kámoška má suchou pleť a tečky nemá, ale zas jí trápí jiné vady pleti. Každý typ má své, no! :palec: :-)

Vichy mi pomohl ještě před dětma, letos na jaře se mi to zhoršilo, tak jsem si koupila pomalu celou řadu (gel, pleť. čistící voda, krém a noční krém) a ještě se mi to zhoršilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
23.11.10 15:46

Mám stejnej problém a marnej boj. :-( Jediný, co mi trochu pomáhá je droždí, normálně rozdělat s teplou vodou nebo odvarem z heřmánku na kašičku a napatlat na obličej a nechat do úplnýho zaschnutí. A ještě slupovací okurková maska od Freemana není špatná, ale přijde mi, že dost vysušuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.11.10 15:48

udelej si nalev z nejakejch prijemnej bylinek nebo olejicku a hod si pres hlavu rucnik, at se ti oblicej nahreje a roztahnou se ti pory a pak jdou ven samy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
23.11.10 15:51

Cipisek: já používám jen denní, ale je to individuální!

S tim napařenim je to dobrý, jdou pak krásně ven. Stačí si poležet ve vaně, pak taky vylezou, ale stejně rychle se znovu objeví :think:

Jo a droždí je dobrý, ale ten smrrraaaaad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.11.10 16:06

kvasnicová maska je dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.11.10 16:13
cipisek007 píše:
viky23 píše:
cipisek007 píše:
asi tak nějak :mrgreen: :lol: reju a reju každej večer u lampičky :mrgreen: :lol: pak vypadám jak puberťák :lol: ale kdyby to tam nebylo tak nereju :cert: a další den jsou tam zase :pocitac:
Úplně vidím sebe, čtu si, najednou mě to chytne, vezmu zrcátko, namířím lampičku a už jedu :D A protože jsem už líná vstát z postele, tak to nevyčistím a do rána mám pořád rudej nos :cert: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :think: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.11.10 16:13

PAPAJINKA Normaderm sem používala taky, ale bez účinku. Kamarádka se má, že na suché pleti ty potvory černý nemá, já mám suchou pleť taky ( pokud si alespoň 3× denně nemažu obličej, tak druhý den loupu šupinky)

Nípat a nípat, já to taky pořád říkám a přítel za mnou chodí s plácačkou a vždycky ji chytnu přes ruce - zlehka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí