Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
holky,strašně se mi líbí jak je zpěvačka Ashley nalíčená v jednom klipu,hlavně ty oči
nemáte nějaký návod jak si ty oči takto nalíčit?já to zkoušela ale vypadalo to děsně ,vypadala sem spíš jak ten zpěvák z Tokio Hotel ![]()
Hm, tak takhle nějak podobně jsem to taky chtěla zkusit a vypadala jsem jako upír z feratu, hrůza. Takže se taky přivtírnu a počkám na rady. ![]()
Jéé já myslela že nás tu bude nějaká uživatelka A líčit virtuálně
a ono nic.Taky chci takové líčení,ale myslím že kouřové líčení se dá snadno vyhledat po internetu ![]()
super,díky
jestli se to nějaký z vás dle toho povede,můžete sem dát fotku výsledku?
já to zkusím zítra ![]()
v podstatě se jedná o tzv kouřové líčení, který ale ne každýmu sedí
k odkazům výše přidávám ještě:
http://www.youtube.com/watch?…
Nezapomeň taky, že ona je líčená s tím, že bude natáčená kamerami a na výrazném světle. Když se takto nalíčíš na den, bude to vypadat hrozně. Snad na nějakou večerní akci a zas záleží, na jakém světle se budeš pohybovat ![]()
Tak mohu? Nejprve si cele oko až po obočí,hlavně pod obočí namaluju bílýma stínama,nebo hooodne svetlýma. Potom použiju tmavou-černou,zelenočernouu atd tužku na oči,která se pokud možno nerozmazává,namaluju si horní i dolní linky.Horní protáhnu,můžou být i tlustší,protože se to stejně rozstínuje.Maluju od koutku oka-hlavně tam,spodní linky se snažím malovat tak,aby uprostřed oka byly tenší než na koncích. Potom vezmu tmavé stíny,záleží jak si kdo troufne.Začnu nanášet od vnitřního (u nosu) koutku směrem do záhybu oka,tzv.banán, tam to vystínuju nejvíc,potom to lehce rozetřu i na víčko,ale mělo by zůstat světlejší. Pak nanáším vnější koutek směrem nahoru i do banánu a ven,aby to udělalo ty kočičí oči.Musí se to rezetřít do ztracena.Neměly by zůstat mapy ani rýhy,pěkně rozetřít.No a spodní víčko taky tak,ale začnu od vnějšího, ten bude silnější.Taky záleží na tvaru oka.Pak už jen hodně řasenky,aspoň dvě vrstvy.
Ahoj, tak kouřový líčení se mi líbí taky, ale neumím to a navíc je to fakt jen na večer, protože ve dne to vypadá hrozně, ale chce to asi i trochu zručnosti a trénink. Vypadá to jednoduše, ale vytvořit to…
Hmmm, tak to já si nejdříve budu muset koupit hnědé čočky. Protože k těm mým šedozeleným očím s černými kruhy pod nima, vypadám jako idiot ![]()
Tak poraďte, jak líčit hrůza oči
?
Podotýkám, že linku si neudělám ani omylem. Zkoušela jsem to jednou, a vypadala jsem jako smrtka ![]()
tterka píše:
Hmmm, tak to já si nejdříve budu muset koupit hnědé čočky. Protože k těm mým šedozeleným očím s černými kruhy pod nima, vypadám jako idiotTak poraďte, jak líčit hrůza oči
?
Podotýkám, že linku si neudělám ani omylem. Zkoušela jsem to jednou, a vypadala jsem jako smrtka
něco jako má Avril Lavigne?? ![]()
tterka píše:
Hmmm, tak to já si nejdříve budu muset koupit hnědé čočky. Protože k těm mým šedozeleným očím s černými kruhy pod nima, vypadám jako idiotTak poraďte, jak líčit hrůza oči
?
Podotýkám, že linku si neudělám ani omylem. Zkoušela jsem to jednou, a vypadala jsem jako smrtka
nebo Ewa Farna je v jednom klipu má taky tak nalíčený a ta má barvu očí jak popisuješ ty a nevypadá to zle ![]()
Holky, já mám z Avonu černou tužku na oči a na druhý straně tý tužky je taková zvláštní houbička ( rozmazávátko) a tím se to dělá taky super. Nejlíp to vypadá na tváři která má opravdu mejkap a transparentní pudřík a to i na víčkách a pod očima( Tam je dobrá naťupkat Make-up a chvililinku počkat a pak to do pokožky vklepat a pak teprvkon pěkně do ztracena rozetřít- poradila mi to kosmetička když nemám korektor). No a pak pod obočí si nanést bílé stíny ( projasní pohled) a pak tou tužkou si teda na denní nošení udělám jen pololinky ( Horní od vnějšího koutku asi 2 cm ke středu oka a dolní asi tak jen 1,5 cm) no a pak to tou houbičkou na tužce jen párkrát lehce přejedu a ono se to tak hezky rozšmudlá do ztracena, pak už jen řasenka a hotovo. Ale bacha na obočí, špatným tvarem a nevýraznou barvou nezachráníš ani sebelepší kouřové líčení. Tyhle rady a fígle mám od kosmetičky, na to bych asi sama nepřišla.:-)