Líčení podle Ashley

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
14.11.10 08:38
tterka píše:
Hmmm, tak to já si nejdříve budu muset koupit hnědé čočky. Protože k těm mým šedozeleným očím s černými kruhy pod nima, vypadám jako idiot :cry:Tak poraďte, jak líčit hrůza oči :lol: ?
Podotýkám, že linku si neudělám ani omylem. Zkoušela jsem to jednou, a vypadala jsem jako smrtka :think:

Nefňukat a trénovat! Fakt, nikdo si neudělá krásnou linku napoprvé, kup tužku (já mám fix, ale umím i tužkou) a zkoušet, nakonec se to povede, třeba na dvacátý pokus… ale co by člověk pro krásu neudělal :lol: Teda neumím tekuté linky, to jsem ještě nezkoušela=) Ad barva očí - prohlídni katalogy, časopisy, nějaké nalíčené oko podobné tvému tam bude a okopíruj barvy líčení… Já třeba nemůžu mít modrou, vypadám jak :roll: a navíc mi to udělá hrozně unavený, jakoby uplakaný výraz těch očí.
Já třeba až teď, když jsem si obarvila vlasy natmavo, si můžu dát na pusu rtěnku aniž bych vypadala jak kašpárek. Pokud jsi světlý typ, spíše nevýrazné vlasy, tak ti kouřové líčení nebude slušet nikdy se obávám - alespoň ně takové, jako na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí