Antiperspirant nebo deodorant

461
4.11.10 20:47

Antiperspirant nebo deodorant

Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějaký dobrý voňavý deodorant nebo antiperspirant, hlavně aby neobsahoval aluminium. V drogerii jsem viděla pouze ty, které zrovna obsahují aluminium. Asi bych měla koupit nějaký přírodní - laveru nebo weledu. Jaké máte zkušenosti? předem díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
4.11.10 20:57

Kupuju od Alverde citron/limetka nebo ylang ylang, ale ten je sladký. Pak si kupuju od Adidasu Pure lightness, tahle řada aluminium neobsahuje. Jestli se hodně potíš, moc od toho nečekej, prostě pocení to nezastaví, ale smrádek ano :mrgreen: a nedělá to takové ty hnusné nevypratelné skvrny na tričkách v podpaží :palec: Laveru jako deodorant ve spreji jsem ještě nesehnala, ale zas po tom moc nepátrám, prostě naše buranské DM ji asi nevede :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.11.10 21:06

Myslím že od Nivey tuháč Deo Fresh Natural tu hliníkovou složku neměl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 09:18

Jaký deodorant nebo antiperspirant, abych neměla koláče?

Moc se omlouvám za anonym, ale fakt se stydím :oops: :?
Prosím, poraďte mi, co používat, abych neměla mokré koláče v podpaží… Zatím používám tuhé deodoranty, vystřídala jsem Dove, Niveu, teď naposledy Garnier - u všech mám chvíli po použití mokré skrvny v podpaží a je mi to strašně nepříjemné. Sice nesmrdím, ale i tak… Nemůžu vylézt mezi lidi jen tak v tričku, vždycky přes sebe musím mít hozenou ještě mikču nebo svetr, protože se za ty lívance stydím… Holky poraďte, co mám používat, abych mohla vylézt ven jen v krátkém rukávu a nebyla hned mokrá jako prase :oops: :oops: :oops: :? :? :?
Podotýkám, že ve špatné hygieně to není. Denně večer se koupu, a ráno se sprchuji. Když je hodně vedro, tak skočím do sprchy i během dne…

• Citovat
  • Upravit
72725
20.4.12 09:20

Ahoj, zkus toto, mě to pomohlo : http://www.lekarna.cz/…poceni-30ml/ Jinak já měla problém s hormony, když mi to srovnali, pocení se ztratilo, ale než se na to přišlo, tak ten krém to hodně omezil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
20.4.12 09:26
@Anonymní píše:
Moc se omlouvám za anonym, ale fakt se stydím :oops: :?
Prosím, poraďte mi, co používat, abych neměla mokré koláče v podpaží… Zatím používám tuhé deodoranty, vystřídala jsem Dove, Niveu, teď naposledy Garnier - u všech mám chvíli po použití mokré skrvny v podpaží a je mi to strašně nepříjemné. Sice nesmrdím, ale i tak… Nemůžu vylézt mezi lidi jen tak v tričku, vždycky přes sebe musím mít hozenou ještě mikču nebo svetr, protože se za ty lívance stydím… Holky poraďte, co mám používat, abych mohla vylézt ven jen v krátkém rukávu a nebyla hned mokrá jako prase :oops: :oops: :oops: :? :? :?
Podotýkám, že ve špatné hygieně to není. Denně večer se koupu, a ráno se sprchuji. Když je hodně vedro, tak skočím do sprchy i během dne…

Nic takového mi taky nepomohlo,za mně jedině Driclor.Koupí se v lékárně.Je to taková vodička,dává se na noc.To jediné je fakt účinné.A to jsem zkoušela kde co. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.4.12 09:27

Nebo zkus Driclor http://www.zbozi.cz/?… já ho používala jen chvíli a párkrát a vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.4.12 09:29

Já znám toto, sama jsem to nepoužívala, ale kamarádka si to chválila.. http://www.driclor.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 09:41

Holky, vy jste zlatý :kytka: Škoda, že jsem sem nenapsala dříve, už jsem mohla mít po trápení :oops:
Hned letím do lékárny :lol:
A ještě se zeptám, myslíte, že ten driclor můžu použít i pod prsa? :oops:
Občas se mi udělají flíčky i pod nimi :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
6552
20.4.12 10:20

Ten Driclor pouzivala svagrova se stejnym problemem a fakt dobry.....Mne nastesti staci bezny antiperspirant, ale co ona se natrapila.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
20.4.12 10:32

taky používám Driclor…je to sice „žíravina“ :-D, ale pomáhá. Hlavně si to ráno umyj, jak je v návodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
20.4.12 11:29

jj, driclor je jednička :palec: Ale ne pro ty, které odmítají aluminium.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml