Barvení řas

461
3.11.10 08:15

Barvení řas

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s barvením řas u kosmetičky. Jestli je to vůbec vidět, jestli to má cenu, nebo radši používáte řasenku. Nejsem moc zvyklá se malovat a řasy si vždycky rozmažu, tak bych je chtěla zkusit obarvit na kosmetice. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xzuzkax
3.11.10 08:18

Záleží hodně na kosmetičce, jak ti to udělá. Jedna mi to udělala skvěle, nemusela jsem se nějakou dobu malovat řasenkou. No a pak jsem byla u jiné a efekt nebyl vůbec žádný :cert: Od té doby spoléhám radši na řasenku…

• Citovat
  • Upravit
43035
3.11.10 08:19

ja jsem si barvila rasy sama barvou londa. Byly pak cerne, ale byly uplne stejne ridke a kratke, jako driv - rasenka je rasenka. Vysledny efekt nič moč. Podle me je to dobre reseni treba pro blondyny se svetlyma rasama, ale jinak hezkyma, hustyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.11.10 08:31

Pro me je to reseni na leto na dovolenou, je to pohodlnejsi-nema to sice efekt rasenky, ale vypada to prirozene a o stupen lip nez uplne bez udrzby. Zkusila jsem i trvalou na rasy, ale tam teda pomer efekt:narocnost vyroby vychazi mizerne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 09:05

Udelala jsem jednou na dovolenou a uz bych to nikdy nezopakovala :twisted: .
Nejen ze me oci desne palily(ja mam teda dost citlive),ale efekt nula nula nic(no mozna tak slabe nic). Sve rasy mam cerne a dlouhe,takze mozna kdyby byly svetle,tak by to bylo dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.11.10 09:12

Jestli máš hezký, dlouhý a hustý, ale světlý, tak vřele doporučuju, vypadá to krásně a přirozeně. Ale chybějící délka a hustota se tím nedožene, to chce řasenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
3.11.10 09:38

U kosmetičky se leží a tak jsem vždycky odcházela s opuchlýma očima, jak to do nich přece jen zateče. Doma jsem to taky zkoušela, ale vidět to nebylo o moc víc, než od kosmetičky. Takže ne, nebarvím, není to pořádně vidět. Což je škoda, mám dlouhé a husté řasy, a pouhé obarvení by jim prospělo, jsem blondýnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maja123456789
18.4.13 10:18

Jsem blondýnka a tudíž mám světlé, ale dlouhé řasy. Myslíte si, že v tomto případě by barvení pomohlo?:). Vždy jsem používala řasenku a nad barvením jsem začala uvažovat až teď. Spíš mám obavy, aby to řasy nějak nepoškodilo. Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
541
22.4.13 22:31

Ahoj, řasy si na kosmetice nechávám barvit pravidelně a je to znát, své jsem měla světlé. Sice se i tak maluji, ale po odlíčení člověk vypadá lépe. Pokud se nemaluješ, rozdíl určitě uvidíš a budeš spokojená. Řasenku ted používám prodlužovací od Dermacolu a přes léto voděodolnou. Na tu je pak dobré koupit odličovač na voděodolnou řasenku, já si kupuji cenově velmi dostupný odličovač z DM drogerie, značky Balea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 07:25

Muž s nabarvenými řasami

Můj ex chodil jednou za 3 týdny na kosmetiku na barvení řas a tvrdil mi, že hodně mužů tam dnes na barvení chodí. Nikdy se u něho neprojevovala jiná orientace a pokud vím, stále je na ženské. Znáte chlapa, co si barví řasy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.17 07:25

Muž s nabarvenými řasami

Můj ex chodil jednou za 3 týdny na kosmetiku na barvení řas a tvrdil mi, že hodně mužů tam dnes na barvení chodí. Nikdy se u něho neprojevovala jiná orientace a pokud vím, stále je na ženské. Znáte chlapa, co si barví řasy?

• Citovat
  • Upravit
325
31.3.18 14:02

Barva na řasy bez peroxidu

@Háta_x píše:
U kosmetičky se leží a tak jsem vždycky odcházela s opuchlýma očima, jak to do nich přece jen zateče. Doma jsem to taky zkoušela, ale vidět to nebylo o moc víc, než od kosmetičky. Takže ne, nebarvím, není to pořádně vidět. Což je škoda, mám dlouhé a husté řasy, a pouhé obarvení by jim prospělo, jsem blondýnka.

To většinou dráždí oči peroxid. Taky mám citlivé oči, proto se ptám, neexistuje nějaká přírodní barva na řasy bez peroxidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.18 14:16

Bohužel jiná varianta než s peroxidem není. Záleží však na zručnosti kosmetičky, zda barva bude pálit, či ne. U mě ještě žádná klientka napuchlé a podrážděné oči neměla. Pokud se procedura provede správně, tak je riziko podráždění minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.18 14:19

Ještě existuje tzv. Semipermanentní řasenka, která na řasách vydrží až 3 týdny a efekt je téměř stejný jako klasická řasenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
31.3.18 15:25
@iH_NA píše:
Ještě existuje tzv. Semipermanentní řasenka, která na řasách vydrží až 3 týdny a efekt je téměř stejný jako klasická řasenka.

Na netu píšou, že semipermanentní řasenka se nanáší 1 hodinu a musí to dělat zkušená kosmetička, sama si na nanést na řasy prý nikdo nezvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí