Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s barvením řas u kosmetičky. Jestli je to vůbec vidět, jestli to má cenu, nebo radši používáte řasenku. Nejsem moc zvyklá se malovat a řasy si vždycky rozmažu, tak bych je chtěla zkusit obarvit na kosmetice. Díky za rady.
Záleží hodně na kosmetičce, jak ti to udělá. Jedna mi to udělala skvěle, nemusela jsem se nějakou dobu malovat řasenkou. No a pak jsem byla u jiné a efekt nebyl vůbec žádný
Od té doby spoléhám radši na řasenku…
ja jsem si barvila rasy sama barvou londa. Byly pak cerne, ale byly uplne stejne ridke a kratke, jako driv - rasenka je rasenka. Vysledny efekt nič moč. Podle me je to dobre reseni treba pro blondyny se svetlyma rasama, ale jinak hezkyma, hustyma.
Pro me je to reseni na leto na dovolenou, je to pohodlnejsi-nema to sice efekt rasenky, ale vypada to prirozene a o stupen lip nez uplne bez udrzby. Zkusila jsem i trvalou na rasy, ale tam teda pomer efekt:narocnost vyroby vychazi mizerne ![]()
Udelala jsem jednou na dovolenou a uz bych to nikdy nezopakovala
.
Nejen ze me oci desne palily(ja mam teda dost citlive),ale efekt nula nula nic(no mozna tak slabe nic). Sve rasy mam cerne a dlouhe,takze mozna kdyby byly svetle,tak by to bylo dobre..
Jestli máš hezký, dlouhý a hustý, ale světlý, tak vřele doporučuju, vypadá to krásně a přirozeně. Ale chybějící délka a hustota se tím nedožene, to chce řasenku.
U kosmetičky se leží a tak jsem vždycky odcházela s opuchlýma očima, jak to do nich přece jen zateče. Doma jsem to taky zkoušela, ale vidět to nebylo o moc víc, než od kosmetičky. Takže ne, nebarvím, není to pořádně vidět. Což je škoda, mám dlouhé a husté řasy, a pouhé obarvení by jim prospělo, jsem blondýnka.
Jsem blondýnka a tudíž mám světlé, ale dlouhé řasy. Myslíte si, že v tomto případě by barvení pomohlo?:). Vždy jsem používala řasenku a nad barvením jsem začala uvažovat až teď. Spíš mám obavy, aby to řasy nějak nepoškodilo. Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj, řasy si na kosmetice nechávám barvit pravidelně a je to znát, své jsem měla světlé. Sice se i tak maluji, ale po odlíčení člověk vypadá lépe. Pokud se nemaluješ, rozdíl určitě uvidíš a budeš spokojená. Řasenku ted používám prodlužovací od Dermacolu a přes léto voděodolnou. Na tu je pak dobré koupit odličovač na voděodolnou řasenku, já si kupuji cenově velmi dostupný odličovač z DM drogerie, značky Balea.
Můj ex chodil jednou za 3 týdny na kosmetiku na barvení řas a tvrdil mi, že hodně mužů tam dnes na barvení chodí. Nikdy se u něho neprojevovala jiná orientace a pokud vím, stále je na ženské. Znáte chlapa, co si barví řasy?
Můj ex chodil jednou za 3 týdny na kosmetiku na barvení řas a tvrdil mi, že hodně mužů tam dnes na barvení chodí. Nikdy se u něho neprojevovala jiná orientace a pokud vím, stále je na ženské. Znáte chlapa, co si barví řasy?
@Háta_x píše:
U kosmetičky se leží a tak jsem vždycky odcházela s opuchlýma očima, jak to do nich přece jen zateče. Doma jsem to taky zkoušela, ale vidět to nebylo o moc víc, než od kosmetičky. Takže ne, nebarvím, není to pořádně vidět. Což je škoda, mám dlouhé a husté řasy, a pouhé obarvení by jim prospělo, jsem blondýnka.
To většinou dráždí oči peroxid. Taky mám citlivé oči, proto se ptám, neexistuje nějaká přírodní barva na řasy bez peroxidu?
Bohužel jiná varianta než s peroxidem není. Záleží však na zručnosti kosmetičky, zda barva bude pálit, či ne. U mě ještě žádná klientka napuchlé a podrážděné oči neměla. Pokud se procedura provede správně, tak je riziko podráždění minimální.
Ještě existuje tzv. Semipermanentní řasenka, která na řasách vydrží až 3 týdny a efekt je téměř stejný jako klasická řasenka.
@iH_NA píše:
Ještě existuje tzv. Semipermanentní řasenka, která na řasách vydrží až 3 týdny a efekt je téměř stejný jako klasická řasenka.
Na netu píšou, že semipermanentní řasenka se nanáší 1 hodinu a musí to dělat zkušená kosmetička, sama si na nanést na řasy prý nikdo nezvládne.