Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Pavelkowa píše:
Na netu píšou, že semipermanentní řasenka se nanáší 1 hodinu a musí to dělat zkušená kosmetička, sama si na nanést na řasy prý nikdo nezvládne.
To je pravda, je nutná odborná aplikace ![]()
Ahoj vsem, barvení řas je super ale co je ještě větší bomba je lash lifting který sem absolvovala v salonu dolcediva můžu jen doporučit!! Řasy máte přírodní a „natočené“ je to přirozené a praktické. Já sem s tím velice spokojená. Děkuji holky z dolcediva ![]()
Dneska si řasy nechávají barvit i chlapi. Ségra je kosmetička a říká, že od doby, co vyšel román Řasnatci od Dany Kellnerové, tak v jejím salonu se několikanásobně zvýšil počet chlapů, kteří si nechávají barvit řasy. Zkrátka chlapi zjistili, že my ženy se necháme snadno okouzlit uhrančivým pohledem a tak toho využívají a dopomáhají si umělým způsobem, pokud jim příroda nenadělila dostatečně tmavé řasy.
Holky barvite si nekdo doma samy rasy? Koukala jsem ze v DM prodavaji barvu na rasy.. mate s tim nekdo zkusenost? A nenabarvi se stim i ocni okoli? ![]()
@Marta41 píše:
já radši chodím na lepení řas . Líp to i vypadá
No ale to rasy vlastni dost poskodi ne?
@Saba77 píše:
není to zas tak špatné, ale krátký účinek
Takze s tim mas zkusenost? Barvis si rasy sama?
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo zkušený co se týká barvení řas (ať už svépomocí nebo kosmetička). Řasy si barvím sama, ale pokaždé je to mizérie - sice trochu ztmavnou, ale černé fakt nejsou. Jsem blondýna, řasy mám opravdu hodně dlouhé, ale úplně rovné, takže každá řasenka se mi dřív nebo později rozmaže. Barvila jsem si řasy RefectoCilem, výsledek byl asi o odstín či dva tmavší, než je moje přirozená barva. Z UK jsem si přivezla Apraise a Julienne, opět po barvení jen o odstín dva tmavší, ale rozhodně ne tmavé, neřkuli černé. Když mi to barvila kosmetička (používá Lycon), odcházela jsem s krásně černými řasami (byť takhle tmavé vydržely sotva 14 dnů). Asi někde dělám chybu, protože jak na Apraise, tak na RefectoCil jsem slyšela jen chválu… poradí mi někdo?
@Sysel-v-tísni ja zkusila jednou a katastrofa. Nic nešlo vidět, já mám řasy sice tmavší, ale říká se, že jejich část na špičkách je průhledná. No, ta moje asi ne. Stejnou barvou si barvím obočí, jednou mi chytne krásně a podruhé nic. Nechápu. Jinak mám nějakou obyč od Swiss