Babypoint njoy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111verunka111
12.9.12 10:39

babypoint njoy

Chtěla bych se zeptat zdali ma nekdo tento kocarek a jak je s nim spokojeny??? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
12.9.12 11:29

S touto značkou mám velice špatně zkušenosti. Určitě už bych si od nich nic nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
12.9.12 13:10

A jake jestli se muzu zeptat? Jinak primo ten njoy jste asi nemela ze?

• Citovat
  • Upravit
137
12.9.12 18:01

Njoy jsem neměla, ale podívám se jak vypadá. Měla sem lehátko. Během dvou měsíců se potah vytáhl a konstrukce zkroutila, že malá mi sjížděla k jedné straně víc a víc ( byla tam jako miminko po porodu, takže vahou to rozhodně nebylo). Při koupi byl ten potah krásně vypnutý. Reklamaci mi neuznali z důvodu, že sem si to asi ohnula doma na koleni sama a že není možné, aby se sám potah takhle vytáhl. Paní v obchodě byla navíc tak nepříjemná, že bych tam vážně neposlala ani nejhoršího nepřítele. Pokud bys chtěla poradit s kočárkem, tak nějaké už vyzkoušené mám osobně a zkušenosti kamarádek ti také ráda napíšu :) Hlavně vyber dobře, pokud budeš jezdit hodně…je to věc kterou budeš používat každý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.9.12 18:03

http://www.zbozi.cz/…ypoint-njoy/
tak jestli je to tento, tak už jen kvůli těm madlům bych to nechtěla. Špatně se to řídí jednou rukou a ty kolečka taky nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
13.9.12 06:35

No tak ja si to uz prave objednala, ale do 14 dní to můžu vrátit …tak aspon si vyzkouším

• Citovat
  • Upravit
137
13.9.12 08:47

Určitě to vyzkoušej, ale já tomu moc šancí nedávám. Popravdě jsem ve městě viděla tak jeden. Zkus si ho složit a rozložit a nasadit všechny věci, je pravda, že pokud nejde něco hned nasadit nebo je tam nějaký háček, tak to není nejlepší věc. Já si také koupila polský kočárek, protože jsme chtěli ušetřit a do půl roka byl jak ze smeťáku, tak jsem si koupila originál Mutsy a je to nesrovnatelné. Podvozek mám starší a nástavby nové, už s ním jezdíme dlouho a je pořád ve skvělém stavu jako jsme ho koupili. Kočárek je potřeba opravdu kvalitní. Já s ním jezdím téměř každý den i hromadnou dopravou, bydlíme na horách, takže terénu taky dost. Záleží také kde s ním budeš jezdit. Přeji hodně zdaru a opravdu si to všechno vyzkoušej a rozmysli, aby si pak nemusela řešit takové peripetie jako já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
13.9.12 10:22

Tak snad budu s nim mit stesti :D no ja jezdim jen po meste, nekdy jedu autobusem pryc. No hnedkom vsechno vyzkousim a budu teda doufat. Rikam si ze kdyz stoji i 13 000 v nekterych obchodech tak by snad mel byt dobry..

• Citovat
  • Upravit
137
13.9.12 10:51

Tolik?? 8o tak to už bych si za ty peníze pořídila vážně lepší značku… ono se říká, že si platíš značku, ale i na té kvalitě je to dost vidět. Držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
13.9.12 16:12

Ja ho mam za levnej :) no tak budu doufat teda :) pak sem dam schvalne vedet:)

• Citovat
  • Upravit
137
13.9.12 20:51

OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
14.9.12 11:37

Tak kočárek mi už dorazil a vypadá zatím skvěle a taky že vše funguje. Dnes se s ním projedu v terénu, tak uvidím. Jen si musím dokoupit nákupní sítku :)

• Citovat
  • Upravit
137
14.9.12 11:42

A to ho můžeš vrátit i když si sním jezdila venku??? To jsem ráda, snad ti poslouží dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
14.9.12 19:33

Takže jsi měla asik pravdu. Kočárek je moc pěkný, ale teda venku…no u rukojeti jsem si myslela, že se mi rozpadne a přední kolečko se vyklalo jak s.ina.. no takže vracím zboží. Ano můžeš, ale musí být čistý(omytý)

• Citovat
  • Upravit
137
14.9.12 21:29

Ne, že bych z toho měla radost, ale tahle firma je opravdu na nic. Jestli chceš pomoc s výběrem kočárku, ráda ti pomůžu :) je to moje malá úchylka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí