Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jsem zmaten ![]()
Můžete mi někdo, prosím, udělat jasno mezi jednotlivými korbami od Jané? Zajímají mě Capazo a Carrycot pro, případně Capazo pro (
) a jejich ročníky.
Mám možnost koupit za dobrou cenu Carrycot pro 2009, má oproti ostatním ročníkům nějaké výhody/nevýhody? Nasazovat budeme na Slalom Reverse.
Díky za každý příspěvek ![]()
Ahoj,
Carrycot pro 2009 je dobra - dost velka, mam ji take - vnitrni delka je 78 cm.
Capazo transporter je hrozne malinka, delka jen 66 cm, to je tak pro panenky
@monika215 diky, ona prave Capazo (ne Capazo Transporter) by mela byt stejne velka jako Carrycot, ale trochu novejsi - myslim ze ma pricycenou boudicku k drzatku, hraci strojek a nevim co jeste.
Ale uz jsme poridili za super cenu Carrycot, tak jsem spokojena ![]()
Koukala jsem na katalog z 2008 na stránkách www.janecz.cz a když jsem došla ke korbám, tak v anglickém sloupku bylo carrycot, ve španělském capazo (a ten prostřední jsem nezkoumala). Tak si myslím, že v češtině si to každý prodejce pojmenuje podle sebe. Hlavní rozdíl asi nastal v tom 2010 kdy nastoupil Transporter a starší ročníky se liší spíš jen vzhledově a v detailech/tvar stříšky, nánožníku, uchycení k madlu apod. A ještě existují „staré“ velké korbičky k limitovaným kolekcím 2011 a 2012, které nevím jestli jdou nové koupit samostatně.
Capazzo a carrycot u Jané jsou totéž, je to jen překlad..
Pro značí bezadaptérovou verzi, tj. skoro všechny.- už je to dávno, co mělo Jané adaptéry.
Reverse i pro systém je kompatibilní.
Jané má v zásadě:
capazzo pro - větší korba, starší verze
Mikro - skládací korba, původně dodávané s J. Rider, ale měla by pasovat na všechny kočárky systému Pro i od 2010 (reverse).
transporter - ta malá korba, ale transporter 2 zas dostal v ADAC testech GUT při použití v autě, jako jedna ze tří korbiček..
matrix - hybrid mezi korbou a autosedačkou. těžké a malé a v autě netestované ADACC nebo jeho odnoží..
Rebel Pro, - starší verze autosedačky dělají ji i nově, netestovaná ADAC
Strata - testovaná, GUT, v bezpečnosti dokonce dostala sehr gut, což je nejvíce, i když jen poutaná pásem.
všechno pasuje na všechno…
plus ještě sedí výrobky concord, je to stejná firma.
(dokonce sedí sedák z C. Neo na starého slaloma podvozek, jen tak jako odbočka..)
@Nataša Takze mezi
http://www.saintclassifiedczech.com/…-20484d4.jpg
a
http://okbabycarseats.com/…zo_pro_2.jpg
je rozdil jenom v letech, ne v nazvu?
Nevíte někdo, zda pasuje hluboká korba Capazo 2009 na nové modely konkrétně na Slalom Reverse 2012? V limitované edici 2012 nabízí větší korbičku pouze k Slalom pro. Korbička Transpoter je opravdu malinká
Díky moc!
@miavory mame koupenou carrycot pro 2009 a k tomu Reverse 2012. Nasadit korbicku jsmme jeste nezkouseli, mame ji u nasich a sportak doma, ale oboji ma system pro fix, coz znamena, ze by to melo pasovat ![]()