Použitý Jané slalom - na co dát pozor

25959
5.8.12 21:40

Použitý Jané slalom - na co dát pozor

Hezký večer :mavam:
Tak mě tu ženský ukecaly na Janéčko :D Budeme kupovat použitej, je něco, na co si dát obecně pozor při koupi ojetého kočárku? Případně, nějaká specialitka přímo u Janéčka?
Jedná se o tenhle model: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
5.8.12 21:58

Ahoj, na tento kočárek i starší modely je tu už pár diskuzí, Ten náš vozí už čtvrté dítě a nezdá se mi, že by se nějak zvlášť rozpadal, nebo dělal jiné problémy, které by se nedaly jednoduše vyřešit. Obecně: přední kolečko skáče, přední brzda má tendence nebrzdit, zadní brzda cvaká, kolečka jdou do A, bývá vyšisovaný od sluníčka (ale který ne) na místech, kde končí výztuž se může protrhnout, tak vylézá, ale je to vnitřní strana, tak se to dá zašít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.8.12 22:07

Na brzdu, potkávám janéčka co jim klape brza… mě ten zvuk ničil, když jsme chodily s kamarádkou a pořád jí klapala.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.8.12 22:09

Ahoj, moje segra mela Nomad a zminovala se, ze takovym klasickym neduhem u Jane je padajici brzda. Mela novy a padat ji opravdu zacala :), tak se na to poradne podivejte. Ne ze by se kocar uplne zabrzdoval, ale brzda se povoli a upadne kousek dolu a hur se jede.
Jinak ale byla moc spokojena. Brzdu ji opravil ochotny pan v servisu, do te doby to mela pridelane nejakou gumou, coz fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.8.12 22:31

Tak jsi se nakonec rozhodla pro Jane.. :kytka: Pak dej vedet, jak se ti s nim jezdi.No ten muj nema zadne neduhy ale nez jsem si ho kupovala cetla jsme par recenzi a tam se psalo, ze casto pada ta brzda.Mam dojem, ze to resili gumickou na brzde..Potom uz to nedelalo..Ja mam rocnik 2009,myslim ze 2009 a vys uz to ta brzda nedela.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
5.8.12 22:36

@marketta1 nakonec to Jané vyhrálo ;) Je to dobrej kočár a dá se sehnat hoodně levně, což byla největší výhoda. Nepoznáš podle barvy, jakej ročník je ten co jsem vybrala? Já lovím na netu a nenašla jsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.8.12 22:54

@petrul Podle strisky myslim ze, ze je to 2007 nebo 2008.Rok 2009 tam nema u slidu ale odepinaci vrcni strisku se sitkovinou.Ted jsme hodila do googlu jane slalom pro coal 2008 a obrazky a vyjel mi ten tvuj, tak na to mrkni. A hod si do googlu recenze na jane slalom 2007 nebo 2008,at vis.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.8.12 00:16

Já jsem ho měla nový a 2× jsem u něj postupně opravovala ty brzdy, takže to bude určitě zádrhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.8.12 07:29
@petrul píše:
@marketta1 nakonec to Jané vyhrálo ;) Je to dobrej kočár a dá se sehnat hoodně levně, což byla největší výhoda. Nepoznáš podle barvy, jakej ročník je ten co jsem vybrala? Já lovím na netu a nenašla jsem :roll:

Je to 2007. Mám ho taky, jenom se prý u nich protrhává igelit v boudě. Já si na to koupila stejně clonu z mimib. za 150,– Super věcička, do kočárku nesvítí. padající brzda se dá opravit během pár minut, vymění se nýty ta šroubky a ty se dle potřeby dotahují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
8.8.12 09:17
@monika32 píše:
Je to 2007. Mám ho taky, jenom se prý u nich protrhává igelit v boudě. Já si na to koupila stejně clonu z mimib. za 150,– Super věcička, do kočárku nesvítí. padající brzda se dá opravit během pár minut, vymění se nýty ta šroubky a ty se dle potřeby dotahují :palec:

kočárek už máme doma a brzda padá :cert: nemáš fotku, jak to vypadá s těma šroubkama a jak vyndat ty nýty? Nechci podceňovat toho mýho, třeba by si s tím poradil, ale teď tu není a já chci dělat chytrou :mrgreen:

Jinak kočár je fajn, jezdí skoro sám a oproti dorjanu je to neskutečnej rozdíl. Našla jsem na mmb paní, co šije věci na kočárek, tak si nechám zašít to okýnko a prodloužit boudičku a budu max. spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 09:38
@petrul píše:
kočárek už máme doma a brzda padá :cert: nemáš fotku, jak to vypadá s těma šroubkama a jak vyndat ty nýty? Nechci podceňovat toho mýho, třeba by si s tím poradil, ale teď tu není a já chci dělat chytrou :mrgreen:Jinak kočár je fajn, jezdí skoro sám a oproti dorjanu je to neskutečnej rozdíl. Našla jsem na mmb paní, co šije věci na kočárek, tak si nechám zašít to okýnko a prodloužit boudičku a budu max. spokojená :pankac:

Je to ten prostřední. Vyměnit z obou stran a pak se jenom utáhne matka dle potřeby. Jinak nevím odkud jsi, ale v handy praha ti to prý opraví snad za 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
8.8.12 09:50

@monika32 děkuju :* Jsme z Chomutova, takže i s benzínem by to vyšlo dost draho, navíc když jde jen o šroubek. Tak já řeknu odpoledne chlapovi, ať se nenudí :D A jak se ten nýt vyndá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 10:00
@petrul píše:
@monika32 děkuju :* Jsme z Chomutova, takže i s benzínem by to vyšlo dost draho, navíc když jde jen o šroubek. Tak já řeknu odpoledne chlapovi, ať se nenudí :D A jak se ten nýt vyndá? :think:

Jo asi jestli půjde tak uříznout pilkou-listem, ale spíš odvrtat, to bude nejbezpečnější, jinak by to zničil, provrtat prej hlavičku jenom a pak ho vytáhnout. A dát tam šroubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
8.8.12 10:05

@monika32 vyřídim, děkuju moc :kytka: snad se neurazí, že tu z něj dělám blbce, co neumí vyndat pitomej nýtek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 15:34
@petrul píše:
@monika32 vyřídim, děkuju moc :kytka: snad se neurazí, že tu z něj dělám blbce, co neumí vyndat pitomej nýtek :lol:

No neurazí, takhle mi to nadiktoval manžel, já prd vím :lol: Jen nechápu, proč tu brzdu opakovaně dělali pořád nanic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí