Poradíte - kočárek tříkolku?

160
20.7.12 14:06

poradíte tříkolku?

Ahojky mám skoro roční princeznu. pořídila jsem jí kočárek Dorjan prestige. Dokud byla v hluboké, bylo to super, ale se sporťákem nejsem spokojená.
Je strašně těžký a do auta rozkládání a skládání je zdlouhavý a otravný. Napřed se musí sundat sedátko a pak složím podvozek, když to dělám třikrát za den je to hrůza. Když ho naložím nákupem, skoro ho nemůžu uvést :,(

Chtěla bych si proto pořídit do terénu, lehký kočárek a nevím zda pořídit jané slalom pro a zůstat u sporťáku a golfky nepořizovat, a nebo golfáč tříkolku, třeba od firmy hauck, knorr, esprit…v zimě bych, ale musela vytáhnout zase dorjan.
Co byste dělaly vy??Zamilovala jsem se do trojkolek :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
20.7.12 14:47

Ahojda, ja jsem taky milovnikem trikolek ;) :lol:
Od narozeni jsem mela Teutonii Spirit S3, super kocarek, krasne ovladatelnej, jen si myslim, ze po roce ditete uz budes chtit neco lehciho a skladnejsiho (spis golfky nez sportak). Aspon ja to tak mela.
My jsme v roce a pul male koupili TFK Buggstera a nedam na nej taky dopustit, skladny do destniku, vazi necelych 7 kilo a oproti klasickym „golfkam“ ma gumova odpruzena kolecka, takze nehrka. A je faakt velkej, ted v nem vozime po dovolenych nasi 2,5 letou princeznu, co meri 100cm (ostatni golfky ji konci nekde u krku) ;) Mmch ted jsem se nechala unest a Buggstrika inovovala, fakt je to uzasnej kocarek ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.7.12 18:40
@Aliik píše:
Ahojda, ja jsem taky milovnikem trikolek ;) :lol:
Od narozeni jsem mela Teutonii Spirit S3, super kocarek, krasne ovladatelnej, jen si myslim, ze po roce ditete uz budes chtit neco lehciho a skladnejsiho (spis golfky nez sportak). Aspon ja to tak mela.
My jsme v roce a pul male koupili TFK Buggstera a nedam na nej taky dopustit, skladny do destniku, vazi necelych 7 kilo a oproti klasickym „golfkam“ ma gumova odpruzena kolecka, takze nehrka. A je faakt velkej, ted v nem vozime po dovolenych nasi 2,5 letou princeznu, co meri 100cm (ostatni golfky ji konci nekde u krku) ;) Mmch ted jsem se nechala unest a Buggstrika inovovala, fakt je to uzasnej kocarek ;) :oops:

Ahojky Aliik
moc děkuji za odpověd :mrgreen:
takže si myslíš spíš, že mám koupit golfky tříkolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.7.12 20:19

Zalezi, co od kocarku cekas. Ja tim, jak mam i kombinaci trikolku, tak jsem po horach a v zime jezdila s ni, a cca od roku a pul jezdim jen s Buggsterem. Pripadne jestli kocarek vyuzijes i na dalsi ditko :think: Ja kdyz si to uvedomim u sebe, tak cca v roce bych jeste koupila super sportak, ale tak pul roku na to jsem byla rada za lehke golfky, prte se fakt rozchodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.12 20:20

Do Jané slalom bych určitě šla já ho mám a spokojenost největší. Lehce se dá složit a manipulace s ním je úžasná je lehunký :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.7.12 20:27
@Aliik píše:
Zalezi, co od kocarku cekas. Ja tim, jak mam i kombinaci trikolku, tak jsem po horach a v zime jezdila s ni, a cca od roku a pul jezdim jen s Buggsterem. Pripadne jestli kocarek vyuzijes i na dalsi ditko :think: Ja kdyz si to uvedomim u sebe, tak cca v roce bych jeste koupila super sportak, ale tak pul roku na to jsem byla rada za lehke golfky, prte se fakt rozchodi ;)

No právě, že se rozchodí :d já bych chtěla kočárek lehkej tříkolovej a hlavně skladnej a pokud možno do 3 let dítěte :mrgreen:,je to moje první a plánujeme další takže i snad pro druhé prtě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.7.12 20:30
@Lucka beruska píše:
Do Jané slalom bych určitě šla já ho mám a spokojenost největší. Lehce se dá složit a manipulace s ním je úžasná je lehunký :palec: :palec:

Prosím, prosím a dá se srovnat s golfáčem? Nebo používáte i golfky??Já bych chtěla už kočárek do 3 let prcka totiž a nechci kupovat ještě golfky:D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
20.7.12 22:10

Já bych poradila baby jogger city mini nebo mini gt. Zkušenost nemám, ale jsou to kvalitní kočárky, něco mezi golfkami a sporťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.7.12 00:35

@gabulda
já mám 12kg teréňák a 8kg sporťáčko golfky a jsem max. spokojená s touhle kombinací. sestřenka má třeba jen slaloma a vystačí si. záleží na tom, co kdo chce a očekává.

zazněl tu babyjogger city mini GT, je to super hybrid, menší ale nafukovací kola, ale taková co nepíchneš, ideální do města, terén nějaký dá, ne moc, ale když jsi trochu drsná projedeš všechno (kamarádka projela s airbuggy mimi přesně co já se speedim a ještě ho používá jako dvoupatrový, na stříšku posadí mladší dítě, fakt jsem tohle nikdy neviděla.. takže spíš záleží, jak ti moc pak bude vadit drncot.ale v zásadě, GT podle mého projede vše, co je běžně třeba)

klasický golfáč 3kolku bych ale nechtěla ač je jinak miluju, teřba u babyjoggeru vidím znatelné rozdíly mezi BJ city mini 3 a 4, ta 4 se o hodně lépe řídí..

nedávno jsem vezla svého 4.5 letého v cybex callisto, co mám, a vezl se úžasně a vlezl se, a to je fkat velikej, taže do 3 let ti vydrží spousta kočárků.

ten knorr jsem teď viděla v nové kolekci, vypadal moc pěkně, ale nemám osobní zkušenost se skutečnou jízdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 16:28

Ahojky takže mezi golfáčem a jané slalom pro je obrovský rozdíl. Golfáč bych nekupovala je to zbytečné, vystačíš si se sportákem. Věř mi já golfky měla spolu se sportákem a prodala jsem je, protože mi doma zbytečně zabíraly místo (měla jsem peg perego pliko). Co se týče slalomu já mám 2009 barvu amazon, je opravdu prostorný jak na délku tak na šířku, takže i v zimě s fusakem tam je hodně místa a do 3 let se tam v pohodě dáte a nebude se krčit. Takže já bych šla opravdu do něj. P. S mám ho z mimibazaru, koupila jsem ho od jedné paní a na to že je d druhé ruky tak je jako nový a vůbec nikde nevrže atd. je to opravdu kvalitní kočár a vydrží hodně :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 16:29

Jo a jiný kočár než trojkolku bych už nikdy nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 16:41

Jané Slalom Pro 2009 Amazon

Jané Slalom Pro 2009 Amazon

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…629253_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.7.12 19:24

Stejny nazor jako Lucka beruska jsem mela do roku a pul nasi princezny. Jane slalom je hodne podobny kocarek moji Teutonii Spirit, a taky jsem si myslela, ze golfky nikdy. Ale tak kolem 2 let uz jsem zase zastavala nazor, ze 6,9 kila versus 15 je setsakra rozdil. A od te doby jezdim s Buggsterem ;) A myslim, ze u druheho prcka cca v roce milou Teutonku prodam a vystacim si s nim ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 21:00
@Aliik píše:
Stejny nazor jako Lucka beruska jsem mela do roku a pul nasi princezny. Jane slalom je hodne podobny kocarek moji Teutonii Spirit, a taky jsem si myslela, ze golfky nikdy. Ale tak kolem 2 let uz jsem zase zastavala nazor, ze 6,9 kila versus 15 je setsakra rozdil. A od te doby jezdim s Buggsterem ;) A myslim, ze u druheho prcka cca v roce milou Teutonku prodam a vystacim si s nim ;) :lol:

No říkám já to mám hlavně skrz místo, protože máme malý byt a jeden kočár bohatě stačí, ale jako jo možná časem sporták prodám, ale za něj bych si koupila už opravdu kvalitní golfky, protože teda terén u nás nemáme. Ale co si budem golfky moc do terénu nejsou, no jak které, ale pokud by zakladatelka byla výletový typ a jezdili někam do terénů tak bych zůstala jen u toho sportáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.7.12 21:02

Moc děkuji za reakce, určitě pořídím slalom a už se na něj těším. Všem moooc děkuji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí